Πρίγκιπας Χάρι: Το δημόσιο τρυφερό μήνυμα αγάπης για τα γενέθλια της Μέγκαν Μάρκλ!

«Χρόνια πολλά στην καταπληκτική μου σύζυγο...»

Πρίγκιπας Χάρι: Το δημόσιο τρυφερό μήνυμα αγάπης για τα γενέθλια της Μέγκαν Μάρκλ!

Το δημόσιο τρυφερό μήνυμα αγάπης από τον Πρίγκιπα Χάρι για τα γενέθλια της συζύγου του και Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μάρκλ!

Σήμερα (4/8) έχει τα γενέθλιά της η Μέγκαν Μαρκλ, και ο πρίγκιπας Harry θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από τον κοινό τους λογαριασμό στο Ιnstagram.

Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας Χάρι έγραψε:

«Ευχόμαστε στην Δούκισσα του Σάσεξ χαρούμενα γενέθλια. Χρόνια πολλά στην καταπληκτική μου σύζυγο. Σε ευχαριστώ που είσαι μαζί μου σε αυτή την περιπέτεια- Με αγάπη Χ.»

Ούτε το μωρό δεν μπορεί να κρατήσει η Μέγκαν Μαρκλ! «Πήγε να της πέσει από τα χέρια!»

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πρίγκιπας Χάρι: Το δημόσιο τρυφερό μήνυμα αγάπης για τα γενέθλια της Μέγκαν Μάρκλ!

Μέγκαν Μαρκλ: Τα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της εγκυμοσύνης! Πως αισθάνεται η ίδια; (Βίντεο)

Τα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ! Πως αισθάνεται όμως η ίδια;

Η πριγκίπισσα λίγο πριν μπει στα 38 της κι ενώ εδώ και δύο μήνες έγινε η μαμά του μικρού Archie Harrison, ένωσε τις δυνάμεις της με την βρετανική Vogue σε ένα τεύχος εμπνευσμένο από την δύναμη της αλλαγής.

Η Μέγκαν έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για το γεγονός πως δεν έχει χάσει ακόμα όλα τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη. Η ίδια έδωσε την απάντησή της μέσα από το αγαπημένο της ποίημα όπως αυτό δημοσιεύτηκε στη Vogue σε αυτά τα κακόβουλα σχόλια!

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για μια νέα μαμά με ένα μωρό δύο μηνών στο σπίτι και τα κιλά που πήρε, ήταν κιλά εγκυμοσύνης. Στις πρόσφατες εμφανίσεις της έδειχνε πως δεν έχει κανένα άγχος να αποκτήσει την εικόνα που είχε πριν την εγκυμοσύνη.

Η δούκισσα του Sussex προτίμησε να μιλήσει για την εποχή του bikini με ένα ποίημα του Matt Haig:

«Ένα προσωπικό αγαπημένο μου και η καλύτερη υπενθύμιση για την εποχή του καλοκαιριού και για κάθε εποχή», γράφει η Meghan. Το περίεργο ποίημα είναι γραμμένο από την μεριά της παραλίας και ουσιαστικά καλεί τις γυναίκες να μην σκεφτούν τίποτα και να μπουν στην θάλασσα ακριβώς όπως είναι χωρίς κανένα άγχος. “Hello. I am the beach. I am created by the waves and currents. I am made of eroded rocks. I exist next to the sea.“Just be, just beach”.

Μέγκαν Μαρκλ: Τα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της εγκυμοσύνης! Πως αισθάνεται η ίδια; (Βίντεο)

«Σεισμός» στο παλάτι! Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε επανάσταση απέναντι στην Ελισάβετ!

«Σεισμός» ξέσπασε στο παλάτι, αφού η Μέγκαν Μαρκλ έκανε επανάσταση απέναντι στην Ελισάβετ! Όπως καταλαβαίνετε, η Ελισάβετ δεν το άφησε έτσι....

Μετά το εγχείρημα της ως guest editor της Βρετανικής Vogue, η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να απλώσει τα... παραγάδια της και στο κομμάτι της δημιουργίας ρούχων.


Είναι επίσημο ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα δούμε τη σειρά ρούχων με την υπογραφή της, τα έσοδα της οποίας θα δώσουν στο οργανισμό “SmartWorks”.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σκάνδαλο στο παλάτι με την κληρονομιά της! Η κρυφή της επιθυμία για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Πρόκειται για έναν οργανισμό που βοηθά άνεργες και άστεγες γυναίκες να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο, βρίσκοντας τους δουλειά και επιμορφώνοντας τες. Θα συνεργαστεί, μάλιστα, με γνωστά brands αλλά και με τη φίλη της σχεδιάστρια Mischa Nonoo! Σε κάθε περίπτωση, η Ελισάβετ δεν το εγκρίνει και ο Χάρι είναι στην μέση! Ρουτίνα βασιλική σα να λέμε...

«Σεισμός» στο παλάτι! Η επίθεση που δέχτηκε η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι!

«Σεισμός» έγινε στο παλάτι! Η επίθεση που δέχτηκε η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι!

Επίθεση δίχως έλεος δέχεται το πριγκιπικό ζευγάρι!

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής «Good Morning Britain», Piers Morgan, συνήθισε να κριτικάρει το ζευγάρι των βασιλικών μέσα από την εκπομπή του τώρα όμως «πυροβολεί» και μέσα από το Twitter.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«O Harry και η Meghan πρέπει να σταματήσουν τις ηλιθιότητες. Όλα αυτά τα ηλίθια παιχνίδια που παίζουν με τα media και την κοινή γνώμη. Γιατί να μην αποκαλύψουν τα ονόματα των νονών του Archie, δεν το καταλαβαίνω. Όταν θες τα κόστη του σπιτιού σου να πληρώνονται από τους φόρους των πολιτών, τότε αποκαλύπτεις τέτοιου είδους πλήροφορίες. Αυτή είναι η συμφωνία».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τους έκανε επίθεση όμως. Δε πάει πολύς καιρός από τότε που εξέφρασε τη γνώμη ότι η δούκισσα του Σάσσεξ συμπεριφέρεται «λες και είναι η Κιμ Καρντάσιαν» και ότι η παρουσία της καμία σχέση δεν έχει με τους τύπους, αλλά και την ουσία, των μελών της Βασιλικής Οικογένειας.

Ο παρουσιαστής είπε ότι αισθάνεται ότι η Meghan είναι από τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τους άλλους μόλις πάρουν αυτό που θέλουν και μόλις κάποιος που θεωρούν πιο σημαντικό για τα συμφέροντά τους, μπει στη ζωή του, μετά από μία συζήτηση που είχε με τον πατέρα της!

Μέγκαν Μάρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Βαφτίζεται το βασιλικό μωρό! Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο!

Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο! Η Μέγκαν Μάρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, βαφτίζουν τον γιο τους! το βασιλικό μωρό είναι ήδη δύο μηνών!

Η βάφτιση, σύμφωνα με το αμερικανικό People, θα λάβει χώρα στις 6 Ιουλίου και οι καλεσμένοι θα είναι αυστηρά, "στενοί" συγγενείς! Σύμφωνα με πληροφορίες στην βάφτιση του μικρού Άρτσι θα παρευρεθούν μόλις 25 άτομα!

Η βάφτιση, σύμφωνα με το αμερικανικό People, θα λάβει χώρα στις 6 Ιουλίου και οι καλεσμένοι θα είναι αυστηρά, "στενοί" συγγενείς! Σύμφωνα με πληροφορίες στην βάφτιση του μικρού Άρτσι θα παρευρεθούν μόλις 25 άτομα!

Οι φωτογραφίες από αυτή την τόσο σημαντική ημέρα θα δημοσιευτούν στις 7 Ιουλίου!