Ευθύμης Ζησάκης: Αποκαλύπτει δημόσια ότι είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε τούρκικο σήριαλ!

Όσα είπε ο ίδιος!

Ευθύμης Ζησάκης: Αποκαλύπτει δημόσια ότι είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε τούρκικο σήριαλ!

Ο Ευθύμης Ζησάκης αποκαλύπτει δημόσια ότι είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε τούρκικο σήριαλ!

Ο γνωστός ηθοποιός είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz και αυτό που τον διακρίνει σίγουρα είναι το χιούμορ του.

Έτσι λοιπόν σήμερα το απόγευμα ο κούκλος ηθοποιός τύλιξε τα μαλλιά του με μία πετσέτα και πόζαρε σαν αυτοκράτορας αλά Σουλεϊμάν και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ευθύμης Ζησάκης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το τροχαίο! «Ξύπνησα στο νοσοκομείο και...»! (Βίντεο)

Μάλιστα στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά και με χιούμορ:

«Είμαι έτοιμος για τούρκικο σήριαλ… Τρέμε Σουλεϊμάν».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ευθύμης Ζησάκης: Αποκαλύπτει δημόσια ότι είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε τούρκικο σήριαλ!

Ευθύμης Ζησάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το ατύχημα!

Την πρώτη ανάρτηση μετά το ατύχημα που είχε, έκανε ο Ευθύμης Ζησάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός τους τελευταίους μήνες όπως φαίνεται δεν είναι και πολύ τυχερός, αφού αυτό είναι το δεύτερο ατύχημα που είχε μέσα στο 2019.

Ο Ευθύμης Ζησάκης αποκάλυψε πως μετά από ένα ατύχημα, βρέθηκε στον γιατρό και αφού έβγαλε ακτινογραφία για το χέρι του, διαπιστώθηκε ότι είχε ραγίσει το κόκκαλο, με αποτέλεσμα να φορέσει νάρθηκα.

Μετά την ανακοίνωσή του, έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία του και έγραψε «Πιάνω τον εαυτό μου να γελάει ,χωρίς λόγο και γουστάρω πολύ...».
undefined

Δεύτερο ατύχημα για τον Ευθύμη Ζησάκη! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Δεύτερο ατύχημα είχε ο Ευθύμης Ζησάκης και το έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Να υπενθυμίσουμε πως λίγο πριν τελειώσει το YFSF ο ηθοποιός είχε τροχαίο με τη μηχανή του με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Ο Ευθύμης Ζησάκης, όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media με μια φωτογραφία, είχε ένα ατύχημα στο χέρι που τον έκανε να χρειαστεί να βάλει νάρθηκα.

«Καλορίζικο το νέο χεράκι» έγραψε και εμείς να του ευχηθούμε περαστικά.

Δεύτερο ατύχημα για τον Ευθύμη Ζησάκη! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Ευθύμης Ζησάκης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το τροχαίο! «Ξύπνησα στο νοσοκομείο και...»! (Βίντεο)

Ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του είχε ο Ευθύμης Ζησάκης πριν από λίγες ημέρες που μάλιστα, τον έκανε να λείπει από το YFSF. Λίγες ημέρες αργότερα, καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Ο μίλησε για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε και όπως είπε ο ίδιος, έκανε το λάθος να μη φορέσει κράνος και αυτό είχε συνέπειες.

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει ένα περιστατικό που συνέβη κατά την νοσηλεία του, που τον συγκίνησε, ενώ ανέφερε πως όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο, ήταν πολύς ο κόσμος που πήγε να τον επισκεφτεί με λουλούδια και γλυκά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ευθύμης Ζησάκης: Αποκάλυψη βόμβα για το τροχαίο με την μηχανή! Το άγνωστο περιστατικό στο νοσοκομείο!

Αποκάλυψη βόμβα ήρθε μέσα από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου για το τροχαίο με την μηχανή του Ευθύμη Ζησάκη αλλά και για το άγνωστο περιστατικό στο νοσοκομείο!

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του OPEN, της εκπομπής "Όλα λάθος" και έκανε αρκετά ανατριχιαστικές δηλώσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, έκανε την αποκάλυψη πως το τροχαίο έγινε γιατί αφαιρέθηκε την ώρα που οδηγούσε και γιατί βρέθηκε κι άλλος ένας άνθρωπος, ο άνθρωπος που τράκαρε, ο οποίος ήταν κι αυτός αφηρημένος και συνέβη το μοιραίο!

Επίσης, αποκάλυψε μια επίσκεψη που είχε στο δωμάτιο του νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν!

Ένα κοριτσάκι ταξίδεψε χιλιόμετρα για να τον δει και να του ευχηθεί περαστικά και να του δώσει μια εικονίτσα κι ένα δωράκι!

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο του Youweekly.gr:

Ευθύμης Ζησάκης: Εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του!

Εξελίξεις για την κατάσταση υγείας του παίκτη του YFSF, Ευθύμη Ζησάκη!

Τι συμβαίνει;

Μετά από ένα τροχαίο που είχε με την μηχανή του ο ηθοποιός, πριν λίγες ημέρες, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου έμεινε για λίγες ημέρες!

Ποια είναι η κατάστασή του τώρα;

Ο Ευθύμης Ζησάκης χαίρει άκρας υγείας και μόλις πήρε εξιτήριο!

Το αποκάλυψε ο ίδιος με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τους γιατρούς του νοσοκομείου λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ που τον βοήθησαν!

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

Ευθύμης Ζησάκης: Εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του!