Κωνσταντίνος Αργυρός: Μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού του! Η τραπεζαρία «κλέβει» την παράσταση!

Μίνιμαλ και σικάτο!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού του!  Η τραπεζαρία «κλέβει» την παράσταση!

Ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού του, και η τραπεζαρία «κλέβει» την παράσταση!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, τόσο μέσα από Instastories όσο και από αναρτήσεις κατά καιρούς, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του!

Ο ίδιος, πριν μερικές ημέρες, δημοσίευσε μία φωτογραφία από το εσωτερικό σπιτιού του! Συγκεκριμένα, στέκεται στην αγαπημένη του γωνία εκεί όπου εμπνέεται για την μουσική του και, φαίνεται σαν να ποζάρει σε δυο μέρη ταυτόχρονα.

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Αυτό είναι το σπίτι που μένουν! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό αν κοιτάξετε μέσα!

«Mind game», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Κωνσταντίνος Αργυρός και εμείς διακρίναμε την πολύ εντυπωσιακή τραπεζαρία! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού του!  Η τραπεζαρία «κλέβει» την παράσταση!

Χριστίνα Μπόμπα: 2 + 1 φορές που μας έδειξε το νέο της σπίτι! Το σαλόνι κλέβει την παράσταση....

Αφιέρωμα για την Χριστίνα Μπόμπα! 2 + 1 φορές που μας έδειξε το νέο της σπίτι, με το σαλόνι να κλέβει την παράσταση....

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μετακόμισαν και είδαμε για πρώτη φορά το νέο και εντυπωσιακό τους σπίτι, πριν λίγο καιρό!

Μάλιστα οι ίδιοι μας ενημέρωσαν με φωτογραφίες στα social media για τη μετακόμιση, έχοντας ένα βουνό από κούτες! Η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε από το νέο της σπίτι και συγκεκριμένα από το μπαλκόνι, δίνοντας την πρώτη γεύση.....

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Βλέπουμε για πρώτη φορά το νέο τους σπίτι!

Λίγο αργότερα, μας έδειξε και το δωμάτιο ντουλάπα της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό....

Τανιμανίδης Μπόμπα σπίτι

Προχτές το βράδυ, η κούκλα Χριστίνα μας έδειξε και το σαλόνι της! Η ίδια, επέλεξε γήινους τόνους για τους τοίχους, ενώ σε περίοπτη θέση έχουν τοποθετηθεί φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη! Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά για εμάς το σαλόνι είναι.... top! Ιδού λοιπόν:

Χριστίνα Μπόμπα: 2 + 1 φορές που μας έδειξε το νέο της σπίτι! Το σαλόνι κλέβει την παράσταση....

Χριστίνα Μπόμπα: 2 + 1 φορές που μας έδειξε το νέο της σπίτι! Το σαλόνι κλέβει την παράσταση....

Μαίρη Συνατσάκη: Μας εντυπωσιάζει με το εσωτερικό του σπιτιού της! (Βίντεο)

Η όμορφη Μαίρη Συνατσάκη μας δείχνει για πρώτη φορά και μας εντυπωσιάζει με το εσωτερικό του σπιτιού της!

Η γνωστή παρουσιάστρια όπως έχει κάνει γνωστό και η ίδια της αρέσουν πολύ οι αλλαγές, είτε είναι μικρές είτε είναι μεγάλες!

Μία μεγάλη αλλαγή ήταν αυτή που έκανε, λίγο πριν μπει το νέο έτος, όπου η παρουσιάστρια αποφάσισε να μετακομίσει και να αφήσει το διαμέρισμα της στο κέντρο της Αθήνας.

Η ίδια μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της και τις προσωπικές της στιγμές μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, καθώς και από το κανάλι της στο YouTube. Μαίρη Συνατσάκη: Είναι έγκυος; Το μήνυμα που γέμισε ερωτήματα!

Έτσι το βράδυ της Παρασκευής 2 Αυγούστου θέλησε να μας παρουσιάσει τη ζωή του γάτου της, του Τίμου, και παρεμπιπτόντως μας έδειξε το εντυπωσιακό σαλόνι και το γραφείο της.

Δείτε το σχετικό βίντεο: