Γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα δυσμορφίας που έχει!

Η εξομολόγηση της...

Γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα δυσμορφίας που έχει!

Γνωστή τραγουδίστρια για πρώτη φορά αποκάλυψε το πρόβλημα δυσμορφίας που έχει, το οποίο και ανακάλυψε για πρώτη φορά σε μικρή ηλικία.

Πριν γίνει γνωστή παγκοσμίως, σπούδαζε χορό και είχε πάρει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς. Όμως δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελα.

«Δεν είχα αυτοπεποίθηση. Δεν μπορούσα να μιλήσω και να είμαι καλά. Όταν το σκέφτομαι ή βλέπω φωτογραφίες μου, λέω ότι δεν ήμουν εντάξει με το ποια ακριβώς ήμουν», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή στης στο περιοδικό Rolling Stones η Billie Eilish. Πασίγνωστη τραγουδίστρια κρίθηκε ένοχη για κλοπή!

Η Billie μίλησε ανοικτά για το πώς ο χορός την ώθησε να φορά «μικροσκοπικά ρούχα» κάτι που δεν την έκανε να νιώθει άνετα. «Πάντα ανησυχούσα για την εμφάνισή μου. Αυτό ήταν το αποκορύφωμα της σωματικής δυσμορφίας μου. Δεν μπορούσα να κοιταχτώ στον καθρέφτη».

τραγουδίστρια πρόβλημα δυσμορφίας

Έξαλλη πασίγνωστη τραγουδίστρια για τις γυμνές φωτογραφίες! «Είναι μαλ…ες και λυπάμαι που...»!

Γνωστή τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι στα 44!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έμαθε ότι ο σύντροφός της την εκμεταλλεύεται και η αντίδραση της θα σας αφήσει κάγκελο!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έμαθε ότι ο σύντροφός της την εκμεταλλεύεται! Η αντίδραση της θα σας αφήσει κάγκελο, αφού απάντησε σε όλα και όχι μόνο...

Η Καναδή τραγουδίστρια, θέλησε να υπερασπιστεί δημόσια τον αγαπημένο της με τον πιο τρυφερό και έξυπνο τρόπο, και έκλεισε όλα τα στόματα!

Συγκεκριμένα, η Σελίν Ντιόν δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram υπογεγραμμένη από άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος, όπου αποκάλυπταν τι πραγματικά συμβαίνει με τον.... Πέπε!

Δυσκολίες στην εγκυμοσύνη για γνωστή Ελληνίδα! Το δημόσιο μήνυμα της!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έμαθε ότι ο σύντροφός της την εκμεταλλεύεται και η αντίδραση της θα σας αφήσει κάγκελο!

«Αγαπητέ Πέπε, ως αληθινά μέλη του στενού κύκλου της Σελίν, στεναχωρηθήκαμε και απογοητευτήκαμε με την αναληθή ιστορία που κυκλοφόρησε στα media τη Δευτέρα, επικαλούμενη πολλές πηγές που ισχυρίζονται ότι είναι μέλη αυτού του κύκλου και ότι έχει τόσο μεγάλη επιρροή στη Σελίν και ότι την έχεις απομονώσει. Αυτές οι πηγές δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να διαδίδουν αναληθή κουτσομπολιά. Μην αφήσεις να σε “ρίξουν “ και συνέχισε την σκληρή δουλειά που κάνεις. Σε αγαπάμε!

Dave, Dee, Denis, Lina, Michel, Naomi, Suzanne, Sydney, Sylvie, Yves», ήταν τα λόγια στην φωτογραφία.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση από το Instagram της Σελίν Ντιόν…

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έμαθε ότι ο σύντροφός της την εκμεταλλεύεται και η αντίδραση της θα σας αφήσει κάγκελο!Πασίγνωστη τραγουδίστρια έμαθε ότι ο σύντροφός της την εκμεταλλεύεται και η αντίδραση της θα σας αφήσει κάγκελο!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια κρίθηκε ένοχη για κλοπή!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια κρίθηκε ένοχη από το δικαστήριο για κλοπή τραγουδιού και τώρα καλείται να πληρώσει το πρόστιμο των 500.000 ευρώ.

Ένα τραγούδι φαίνεται πως έφερε τα πάνω κάτω και η ίδια τις τελευταίες τραβιόταν στα δικαστήρια μέχρι να βγει η τελική απόφαση.

Η Κέιτι Πέρι φαίνεται πως αντέγραψε ένα τραγούδι της από τον ράπερ χριστιανικής μουσικής Flame και το κομμάτι του «Joyful Noise». Ο ίδιος είχε υποβάλει μήνυση κατά της τραγουδίστριας και της δισκογραφικής της εταιρείας.

Στα δικαστήρια πασίγνωστη τραγουδίστρια! Δύσκολες ώρες...

Η υπόθεση έχει ξεκινήσει από το 2013, όμως πριν μία εβδομάδα οι αρχές πήραν την οριστική απόφαση.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια κατηγορείται για κλοπή