Μαίρη Συνατσάκη: Ξεκίνησε τα unfollow στο Instagram και αποκάλυψε το λόγο!

Τι συνέβη;

Μαίρη Συνατσάκη: Ξεκίνησε τα unfollow στο Instagram και αποκάλυψε το λόγο!

Ξεκίνησε τα unfollow στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη και αποκάλυψε και το λόγο της πράξης της με μια δημόσια ανάρτηση στο λογαριασμό της.

Η παρουσιάστρια η οποία απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, θέλησε να κάνει αλλαγές στο προφίλ της και το έκανε γνωστό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στο Instastory της έγραψε: «Κάνετε και εσείς μπόλικα unfollow τώρα με τον καύσωνα, η μόνο εγώ;» και θέλησε οι διαδικτυακοί της φίλοι να της απαντήσουν.

Μαίρη Συνατσάκη: Μας εντυπωσιάζει με το εσωτερικό του σπιτιού της! (Βίντεο)

Μαίρη Συνατσάκη instagram

Μαίρη Συνατσάκη: Είναι έγκυος; Το μήνυμα που γέμισε ερωτήματα!

Ένα μήνυμα κάτω από φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη, γέμισε πολλά ερωτήματα για το αν είναι έγκυος για πρώτη φορά.

Η παρουσιάστρια η οποία είναι λάτρης του Instagram καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές, είτε από εξόδους της είτε από φωτογραφίσεις της.

Σε μια από τις φωτογραφίες δημοσίευσε, πόζαρε έχοντας στο χέρι της ένα κερί. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον όλων ήταν το μήνυμα που έγραψε στη λεζάντα της.

"Για εκείνη την καινούργια φωτιά που καίει μέσα μου... " έγραψε και επικράτησε πανικός, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν είναι έγκυος.

Μαίρη Συνατσάκη έγκυος

Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει με το σ3ξι μαύρο μπικίνι της και μας αφήνει άφωνους με την κορμάρα της!

Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει με το σ3ξι μαύρο μπικίνι της και μας αφήνει άφωνους με την κορμάρα της!

Η όμορφη παρουσιάστρια προσέχει πολύ το σώμα της και ασχολείται αρκετά με την γυμναστική και το χορό!

Η ίδια έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα και εντυπωσιακά σώματα στην ελληνική showbiz.

Καθημερινά μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram!

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα social media της μας δείχνει την ρουτίνα της στην γυμναστική. Μαίρη Συνατσάκη: Αυτοτρολάρεται δημόσια! Δείτε πως είναι άβαφη!

Σήμερα (17/7) το πρωί η όμορφη Youtuber, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στο Instagram, όπου ποζάρει με ένα εντυπωσιακό μαύρο μαγιό και εντυπωσιάζει του πάντες με την κορμάρα της!

Φυσικά ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes να πέσουν βροχή!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει με το σ3ξι μαύρο μπικίνι της και μας αφήνει άφωνους με την κορμάρα της!

 Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει με το σ3ξι μαύρο μπικίνι της και μας αφήνει άφωνους με την κορμάρα της!

Μαίρη Συνατσάκη: Το δημόσιο ευχαριστώ στον πρώην σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη!

Η Μαίρη Συνατσάκη είπε ευχαριστώ δημόσια στον πρώην σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη!

Η όμορφη παρουσιάστρια και youtuber βρέθηκε στα βραβεία Mad Video Music Awards 2019και μίλησε στις κάμερες!

Ο πρώην σύντροφος της παρουσιάστρια, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, το μεσημέρι της ίδια ημέρες αποκάλυψε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, στο Open, ότι ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία την ίδια χρονική περίοδο που είχε σχέση με την Μαίρη Συνατσάκη.

Αυτή η δήλωσή στάθηκε αφορμή για μια σχετική ερώτηση από τους δημοσιογράφους στην γοητευτική παρουσιάστρια με εκείνη να αποκαλύπτει:

«Δεν πρόλαβα σήμερα να δω τον Νίκο, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Σπύρος ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογραφία όταν ήμασταν μαζί. Και εμένα με έχει βγάλει πάρα πολλές φωτογραφίες. Τον ευχαριστώ»

Mad Video Music Awards 2019: Με το ίδιο φόρεμα Οικονομάκου - Συνατσάκη! Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Με το ίδιο φόρεμα έκαναν την είσοδο τους στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards 2019 η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη. Ποια όμως το φόρεσε καλύτερα.

Η παρουσιάστρια και η ηθοποιός επέλεξαν να φορέσουν το αγαπημένο τους φόρεμα με αφορμή το ξεκίνημα της συνεργασίας τους και να αποδείξουν πως το να φοράνε δυο κυρίες σε εκδήλωση το ίδιο σύνολο δεν είναι.. στιλιστικό λάθος.

Μια κοινή τους φωτογραφία δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε «Είδηση ΣΟΚ! Εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα στο κόκκινο χαλί! Τι ντροπη! Στυλιστικός εφιάλτης! Ή απλά σούπερ ενθουσιασμένες για την κοινή μας αρχή με το αγαπημένο μας φόρεμα».

Τα σχόλια λοιπόν δικά σας! Ποια λέτε ότι το φόρεσε καλύτερα;

Με το ίδιο φόρεμα Οικονομάκου - Συνατσάκη! Ποια το φόρεσε καλύτερα;