Μαρέβα Μητσοτάκη: Βρέθηκε στην Κάρπαθο με τον Κυριάκο και ο «τρελός» χορός τους έγινε viral!

Πιο cool από ποτέ!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Βρέθηκε στην Κάρπαθο με τον Κυριάκο και ο «τρελός» χορός τους έγινε viral!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη βρέθηκε στην Κάρπαθο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο «τρελός» χορός τους έγινε viral! Το βίντεο είναι ό,τι καλύτερο είδατε!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε ένα με τους χορευτές που ετοίμασαν ένα παραδοσιακό γλέντι, μπήκε στο χορό και δεν δίστασε να πει και μία μαντινάδα: «Την Κάρπαθο αγάπησα δεν φανταζόμουν πόσο, και την αγάπη σας αυτή θα την ανταποδώσω!»

«Είναι η πρώτη μου επίσκεψη εκτός Αθηνών μετά την 7η Ιουλίου, όταν οι Έλληνες πολίτες μας έκαναν τη μεγάλη τιμή να μας εμπιστευτούν τη διακυβέρνηση της χώρας. Και, δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξα την ακριτική Κάρπαθο για το πρώτο μου ταξίδι.

Δείτε και το πιο πρόσφατο look της Μαρέβας

Ώστε να σηματοδοτήσω με αυτό τον τρόπο τη μεγάλη έμφαση την οποία δίνουμε στην περιφερειακή ανάπτυξη, στα νησιά μας, στην ακριτική Ελλάδα», τόνισε ο Πρωθυπουργός. Και διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι έχει πλήρη εικόνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ακριτικό νησί δεσμευόμενος ότι θα επιστρέψει στην Κάρπαθο για να εγκαινιάσει το νοσοκομείο μόνο όταν αυτό θα είναι πλήρως λειτουργικό.

Δείτε το βίντεο:

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με το γιο της!

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με το γιο της δημοσίευσε η Μαρέβα Μητσοτάκη. Η σύζυγός του Πρωθυπουργού του έχει μεγάλη αδυναμία.

Η πρώτη κυρία της Ελλάδας λατρεύει τα τρία παιδιά της και δεν σταματάει να τους το αποδεικνύει κάθε λεπτό.

Χθες, με αφορμή τα γενέθλια του γιου της, η Μαρέβα Μητσοτάκη δημοσίευσε μια πολύ φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο ο οποίος έγινε 21 ετών.

Μάλιστα, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλησε να τους ευχηθεί μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Μαρέβα Μητσοτάκη παιδιά

Έλενα Ακρίτα: Βγάζει στην δημοσιότητα φωτογραφία με Στάη - Μητσοτάκη! «Έρωτας χωρίς ανταπόκριση»;

Η 'Ελενα Ακρίτα βγάζει στην δημοσιότητα φωτογραφία με Στάη - Μητσοτάκη και προκαλεί χαμό! «Έρωτας χωρίς ανταπόκριση»; Τι συμβαίνει!

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω ανάρτηση συνοδεύεται με το κλικ του φακού στο οποίο φαίνεται η Έλλη Στάη να μιλάει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για τα 45 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του;
Edit. Επειδή τώρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η προσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least», έγραψε η κ. Ακρίτα.

Απίθανη γκάφα στην ορκωμοσία της κυβέρνησης! "Πέθανε" στα γέλια ο Κυριάκος Μητσοτάκης! (Βίντεο)

Έλενα Ακρίτα: Βγάζει στην δημοσιότητα φωτογραφία με Στάη - Μητσοτάκη! «Έρωτας χωρίς ανταπόκριση»;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο θάνατος που τον βύθισε στην θλίψη! Συντετριμμένος!

Τη λύπη του για τον θάνατο της Μαρίας Βλάχου εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Είναι τόσο άδικο να φεύγουν απ' τη ζωή νέοι άνθρωποι, γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και δημιουργικότητα. Γνώριζα προσωπικά τη Μαρία Βλάχου και θα μείνει πάντα στη μνήμη μου για το πείσμα της να κάνει πράξη τις καινοτόμες ιδέες της. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της», αναφέρει ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter για την απώλεια της Μαρίας Βλάχου, της γυναίκας σύμβολο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Βλάχου έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο σε ηλικία 39 ετών.

Η ίδια αποτέλεσε σύμβολο της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας, ενώ η πρωτοποριακή επιχείρησή της ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, έχοντας αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλους τους επίδοξους εκτροφείς σαλιγκαριών της χώρας καθώς μαζί με την αδελφή της Πένυ Βλάχου ευθύνεται ουσιαστικά για την ανάπτυξη τού πολλά υποσχόμενου κλάδου.

Πηγή: iefimerida.gr

Ορκωμοσία Κυριάκου Μητσοτάκη: Ξέσπασαν σε κλάματα τα παιδιά του!

Στην ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη είδαμε τα παιδιά του να στέκονται δίπλα του και στην συνέχεια είδαμε πως ξέσπασαν σε κλάματα!

Συγκινητικές στιγμές ζει ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, και η οικογένειά του!

Ο γιος του προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, παρακολούθησε γεμάτος συγκίνηση και υπερηφάνεια την ομιλία του πατέρα του, μετά την σαρωτική νίκη που είχε στις εκλογές της Κυριακής.

Ο Κωνσταντίνος όμως λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ στη συνέχεια ο πατέρας του τον πήρε μια δυνατή αγκαλιά! Θυμάστε τι είχε ρωτήσει τον γιο του και ξέσπασαν όλοι σε γέλια;

Μερικά από τα λόγια του Πρωθυπουργού ήταν:

«Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην γυναίκα μου Μαρέβα και στα τρία μου παιδιά...Μου κάνατε το καλύτερο δώρο γιορτής. Θέλω να σταθείτε δίπλα μας στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα επιτελέσουμε το έργο μας στο ακέραιο».

Ορκωμοσία Κυριάκου Μητσοτάκη: Ξέσπασαν σε κλάματα τα παιδιά του!

Ορκωμοσία Κυριάκου Μητσοτάκη: Ξέσπασαν σε κλάματα τα παιδιά του!

Ορκωμοσία Κυριάκου Μητσοτάκη: Ξέσπασαν σε κλάματα τα παιδιά του!