Σας πάει το μυαλό; Αυτός είναι ο σύντροφος κούκλας τραγουδίστριας!

Αδιανόητο!

Σας πάει το μυαλό; Αυτός είναι ο σύντροφος κούκλας τραγουδίστριας!

Σας πάει το μυαλό; Αυτός είναι ο σύντροφος κούκλας και πασίγνωστης τραγουδίστριας και φημολογείται πως βγαίνουν τους τελευταίους μήνες.

Μετά τον χωρισμό από τον πρώην σύντροφό της, και την ακύρωση του αρραβώνα τους, φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τον έρωτα.

Είναι και ο ίδιος τραγουδιστής και εκτός του πρόσφατου τραγουδιού «Boyfriend» στο οποίο τους βλέπουμε και να φιλιούνται, έχουν συνεργαστεί και στο «Thank you next», αλλά και στο «7 rings».

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός βρήκε τον έρωτα! Δείτε πρώτη φορά το νέο σύντροφό της!

Ariana Grande σύντροφος

Και ναι, όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για την Ariana Grande, η οποίο φαίνεται πως είναι μαζί με τον Foster από τους Social house.

Πασίγνωστη ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη της!

Πασίγνωστη ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη της!

Η πασίγνωστη ηθοποιός και η αγαπημένη της σύντροφος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και ζουν την απόλυτη ευτυχία!

Ο λόγος για την Άσλεϊ Μπένσον, η οποία έγινε πασίγνωστη μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «Pretty Little Liars» και το πασίγνωστο μοντέλο Κάρα Νετελεβίν.

 Πασίγνωστη ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη της!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε μια τελετή που κόστισε μόλις 245 δολάρια και στην οποία χοροστάτησε ένας σωσίας του «βασιλιά» Έλβις Πρίσλεϊ.

Τις νεόνυμφες συνεχάρησαν οι ελάχιστοι καλεσμένοι τους, η Σαρλίζ Θερόν, η Σόφι Τάρνερ και οι Jonas Brothers. Μετά την τελετή, επιβιβάστηκαν σε μια ροζ Κάντιλακ και κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο τους.

Ζευγάρι έκπληξη στην showbiz! Ο κούκλος ηθοποιός δεν είναι μόνος!

Ο Michael Kelly, ιδιοκτήτης του παρεκκλησίου, έκανε δηλώσεις μετά από το γεγονός: «Ήταν απολύτως σίγουρες για αυτό που έκαναν, όπως και για το τι σημαίνει η μία για την άλλη. Ήταν σοβαρές και ταυτόχρονα το διασκέδαζαν. Ήθελαν κάτι απλό και ήσυχο».

Ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο νύφες φορούσαν μαύρα, ενώ η Ashley κρατούσε την ανθοδέσμη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Ιούνιο του 2018 όταν οι δυο τους πήραν μέρος στην ταινία «Her Smell».

Σοκάρει το βίντεο πασίγνωστης ομοφυλόφιλης ηθοποιού! Οργιάζει με την σύντροφό της!

Σοκάρει το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητα με πασίγνωστη ομοφυλόφιλη ηθοποιό να οργιάζει με την σύντροφό της!

Ο έρωτας τους είναι τόσο μεγάλος που πλέον δεν θέλουν να παίζουν κρυφτό με τους δημοσιογράφους.

Εντελώς ερωτευμένη με την ηθοποιό Ashley Benson είναι το διάσημο μοντέλο Cara Delevingne. Ενώ ήταν κοινό μυστικό ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, εκείνες δεν είχαν επιβεβαιώσει με δηλώσεις κάτι τέτοιο και άφηναν τις φήμες να οργιάζουν.

Έτσι η Cara βγήκε και παραδέχτηκε ότι εδώ και έναν χρόνο είναι ζευγάρι με την Ashley Benson και μάλιστα την αποκάλεσε την «αληθινή της αγάπη».

Όλα αυτά η Cara Delevingne τα είπε στη σκηνή μίας εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη, όταν ανέβηκε για να παραλάβει ένα βραβείο. Αποκάλυψε ότι η Ashley ή Sprinkles, όπως την αποκαλεί, την έμαθε τι σημαίνει αγάπη αλλά και να δέχεται τον εαυτό της.

Η 26χρονη ανέβασε και ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο αρπάζει την Benson και τη φιλάει στο στόμα. Το στιγμιότυπο είναι από την ταινία «Her Smell» στην οποία συμπρωταγωνίστησαν. Στη λεζάντα έγραψε #Pride.

Κάρα και Άσλει