Λάουρα Νάργες: "Ξεσάλωσε" με τις φίλες! Το party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για τα γενέθλια της!

Έγινε 29 και του έδωσε να καταλάβει!

Λάουρα Νάργες:

Ξεσάλωσε με τις φίλες της η Λάουρα Νάργες. Το party για τα γενέθλια της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η παρουσιάστρια έκλεισε τα 29 και το γιόρτασε με μια βραδιά μόνο για γυναίκες χορεύοντας όλο το βράδυ και απολαμβάνοντας cocktails.

Η Λάουρα Νάργες δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στιγμιότυπα από το party γενεθλίων της στα Instagram Stories της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο ωραία περνούσε.

Λάουρα Νάργες: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της! Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Οι φίλες της, μάλιστα, της έκαναν μια τούρτα έκπληξη στο αγαπημένο της χρώμα που είναι το ροζ.

Λάουρα Νάργες: Ποιος της έκλεψε την καρδιά; «Έχω τρελαθεί μαζί του...»

Η Λάουρα Νάργες δηλώνει τρελαμένη, καθώς κάποιος της έκλεψε την καρδιά και το ανακοίνωσε στο instagram!

H παρουσιάστρια δεν το έχει ξαναζήσει ποτέ!

Ο λόγος για ένα δελφίνι, το οποίο και η Λάουρα ερωτεύτηκε! Η παρουσιάστρια, που βρέθηκε στο Ντουμπάι, επισκέφτηκε ένα υδάτινο πάρκο και πόζαρε μαζί με το υπέροχο θηλαστικό!

«Ήταν μία από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες που έχω ζήσει ποτέ μου! Έχω τρελαθεί μ’ αυτό το γλυκό πλάσμα, δεν πάει ο νους σας πόσο τρομερή ήταν η συνάντηση αυτή! Μπράβο στους εκπαιδευτές που φέρονται τόσο άψογα στα ζωάκια! ΥΓ: Με αυτή τη στολή έκανα το σούπερ γουάου μαύρισμα (#not) που σας έλεγα 3 ποστ πριν», έγραψε η Λάουρα στη φωτογραφία.

 Λάουρα Νάργες: Ποιος της έκλεψε την καρδιά; «Έχω τρελαθεί μαζί του...» Διαγραφή Η εγγραφή αποθηκεύτηκε.

Σε πελάγη ευτυχίας η Λάουρα Νάργες! Η νέα σελίδα στην ζωή της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Λάουρα Νάργες, η οποία ετοιμάζεται να ανοίξει νέα σελίδα στην ζωή της!

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν σε ρεπορτάζ στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η ίδια, ετοιμάζεται να αναλάβει την παρουσίαση του My Style Rocks!

Το δυνατό χαρτί του ΣΚΑΙ, μετά την αποπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ετοιμάζεται να καταλήξει στα χέρια της Λάουρας! Ωστόσο, στο Πρωινό δεν στήριξαν ιδιαίτερα τη νέα προσπάθεια της παρουσιάστριας, αφού είπαν ατάκες φωτιά! «Δεν πιστεύω ότι θα πάει καλά, είναι φτωχά τα ελληνικά της» τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Φαίη συμπλήρωσε ότι το κόνσεπτ είναι διεκπαιρεωτικό και μπορεί να τα καταφέρει!Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λάουρα Νάργες: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της! Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Μια αλλαγή στα μαλλιά της αποφάσισε να κάνει η Λάουρα Νάργες και θα λέγαμε πως είναι μεγάλη.

Μπορεί να είναι ένα trend που βλέπουμε συχνά τον τελευταίο καιρό, ωστόσο δεν την είχαμε συνηθίσει σε τέτοιες αλλαγές.

Η παρουσιάστρια μετά την είδηση πως είναι ζευγάρι με τον Νίνο, αλλά και την διάψευση της, έκανε μια ριζική θα λέγαμε αλλαγή στα μαλλιά της.

Πόζαρε στο Instagram με έντονα ροζ μαλλιά και πάθαμε σοκ! Την αλλαγή αυτή δικαιολόγησε γράφοντας στην λεζάντα της«Το δικό μου Σαββατοκύριακο ξεκινά κάπως έτσι, με ροζ διαθέσεις στην κυριολεξία. Δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ιδέα αυτή (πια) . Ιδού τα αποτελέσματα όταν παίρνεις τελείως αυθόρμητα αποφάσεις. Είπαμε, βγαίνουμε από τα κουτάκια μας φέτος . Γιόλο»

Η Λάουρα Νάργες έκανε ροζ τα μαλλιά της

Λάουρα Νάργες: Η σ3ξι πόζα με μαγιό και το μήνυμά της: «Έλα σύντομα, σε έχω ανάγκη...»

Η Λάουρα Νάργες ανέβασε στο instagram μία σέξι φωτογραφία με το μαγιό της και έστειλε το ιδιαίτερο μήνυμα!

Δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Η Λάουρα ανέβασε φωτογραφία από το καλοκαίρι, σε μία... καυτή πόζα με το μαγιό της και περιμένει πως και πως να έρθουν ξανά οι ζεστές ημέρες.

Το μήνυμα που έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ήταν: «Όσο έχουμε εδώ τον καιρό Γερμανίας άλλο τόσο νοσταλγώ τον καιρό Ελλάδος! Βρε καλοκαιράκι μου, κάνε σιγάαα σιγά την εμφάνισή σου, πλιζ, ε; Έλα σύντομα, έχω ανάγκη την ανεμελιά που φέρνεις».

Σέξι πόζα της Λάουρα