Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε δημόσια έκκληση βοήθειας! Τι συνέβη;

«Σας παρακαλώ...»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε δημόσια έκκληση βοήθειας! Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε δημόσια μια έκκληση βοήθειας! Τι συνέβη;

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητά του.

Είναι ένας από τους πιο ωραίους άνδρες της ελληνικής showbiz και κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε του εμφάνιση.

Το γνωστό μοντέλο αυτήν την φορά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα Instastory έκανε μια έκκληση βοήθειας.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να τον ξεματιάσουν...

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

 Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε δημόσια έκκληση βοήθειας! Τι συνέβη;

"Κάγκελο" ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Ρωτήθηκε πότε θα παντρευτεί την Καλάβρια και... απάντησε!

Κάγκελο έμεινε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Ρωτήθηκε αν παντρευτεί την Μαρία Καλάβρια και δεν δίστασε να απαντήσει.

Το μοντέλο κάθισε για ακόμη μια ημέρα στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha.

Η Ελένης Μενεγάκη τον ρώτησε αν θα παντρευτεί με τη Μαρία Καλάβρια και τότε... απάντησε διπλωματικά, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να αποκτήσει παιδί

«Τον έχω σκεφτεί τον γάμο. Είμαστε μαζί τρία χρόνια. Τον γάμο δεν τον φοβάμαι και θα τον έκανα μόνο και μόνο για τη γυναίκα. Πιο εύκολα νιώθω το παιδί παρά τον γάμο. Το παιδί το θέλω και η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να κάνω» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Μαρία Καλάβρια: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Όλη η αλήθεια!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια είναι φουλ ερωτευμένοι, προχωράνε μαζί επαγγελματικά, αλλά θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας;

Όλη η αλήθεια για τις σκέψεις του ζευγαριού γύρω από τον γάμο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού που παρουσιάζει η RealNews η σκέψη για γάμο είναι αρκετά μακρινή!

Ειδικά για την Μαρία Καλάβρια, η οποία βγήκε πρόσφατα από τον προηγούμενο γάμο της με τον Σάμι Φάις, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Η Μαρία Καλάβρια με τα παιδιά της στα νότια προάστια, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον Αγιο Δημήτριο, αλλά περνούν μαζί αρκετές ώρες της ημέρας.

Πάντως το ζευγάρι θα... παντρευτεί επαγγελματικά, καθώς ο 31χρονος παρουσιαστής και μοντέλο και η 46χρονη επιχειρηματίας αυτό το διάστημα δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα πριν από το Πάσχα, οπότε και προγραμματίζουν τα εγκαίνια της νέας επιχειρηματικής τους κίνησης: ένα εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής στην καρδιά της Αθήνας.

Tι είχε πει ο Αλεξάνδρου για τη σχέση τους πριν λίγο καιρό;

Mαρία Καλάβρια: Τι απάντησε για τη διαφορά ηλικίας με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; (Βίντεο)

Η Μαρία Καλάβρια μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στη Φαίη Σκορδά, απαντώντας για τα σχόλια περί διαφορά ηλικίας με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Τι είπε;

Το πρώην μοντέλο είπε ότι στην αρχή την ενοχλούσαν τα δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Αλεξάνδρου, ιδίως αυτά για τη διαφορά ηλικίας, αλλά το συνήθισε: «Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν, όταν αποφασίσω να κάνω κάτι που θέλω, το κάνω. Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που έχει διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της, και δεν είναι εξωφρενική διαφορά. Αφού είμαστε καλά, γιατί να καθίσουμε να ασχοληθούμε;».

Δείτε το απόσπασμα: