Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της Ελληνικής showbiz! Οι φωτογραφίες που τους "καίνε"!

Τα στιγμιότυπα που τους... πρόδωσαν!

Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της Ελληνικής showbiz! Οι φωτογραφίες που τους

Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της Ελληνικής showbiz και υπάρχουν φωτογραφίες από τι καλοκαιρινές τους διακοπές που τους "καίνε".

Τι και προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό δεν μπορούν. Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν από το ίδιο ακριβώς μέρος τους... πρόδωσαν. Ζευγάρι «βόμβα» στην Showbiz! Δεν είναι μόνη της τελικά!

Τον περασμένο Μάιο όταν οι φήμες για την σχέση τους είχαν φουντώσει είχε δηλώσει σε συνέντευξη της «Δεν ισχύει. Είναι απάτα κλασικά που βγάζουν. Γι' αυτό δεν έχω ασχοληθεί. Τον Λάμπρο τον ξέρω. Έχουμε συνεργαστεί και είμαστε φίλοι, γνωρι­ζόμαστε. Είναι κλασική περίπτωση που, αν εί­σαι ελεύθερη και κάνεις παρέα με ένα πρόσω­πο του αντίθετου φύλου, σου χρεώνουν σχέ­ση», ενώ συμπλήρωνε ενοχλημένη: «Είμαι μόνη εδώ και πολύ καιρό. Με όποιον είμαι έξω πρέπει να είμαι και μαζί; Εντάξει, δεν πειράζει»

Ωστόσο, οι φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αποδεικνύουν το αντίθετο. Τόσο η Δανάη Παππά, την οποία γνωρίσαμε από το «Τατουάζ» όσο και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης, δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους φωτογραφία από το ίδιο μέρος το οποίο επισκέφθηκαν.

Νέο ζευγάρι στην Ελληνική showbiz

Νέο ζευγάρι στην Ελληνική showbiz

Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz ζει τον έρωτα του στην Ιταλία!

Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz ζει τον έρωτα του στην Ιταλία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας roadtrip με μηχανή στην Ευρώπη.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη μαγευτική Τοσκάνη και οι μαγευτικές φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτονται μιλούν από μόνες τους.

Cinqueterre, Πίζα, Φλωρεντία, Σίεννα είναι μερικά από τα όμορφα σημεία της Ιταλίας που επισκέφτηκαν και απόλαυσαν τις βόλτες τους.

Ο λόγος για τον Τζώνη Καλημέρη και την Χριστίνα Κοντοβά, όπου μετά τις διακοπές στη Μύκονο συνέχισαν τις διακοπές τους στην Ευρώπη.

Χριστίνα Κοντοβά Τζώνη Καλημέρης διακοπές

Χριστίνα Κοντοβά Τζώνη Καλημέρης διακοπές

Χριστίνα Κοντοβά Τζώνη Καλημέρης διακοπές

Χριστίνα Κοντοβά Τζώνη Καλημέρης διακοπές

Χριστίνα Κοντοβά Τζώνη Καλημέρης διακοπές

Ερωτευμένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz κάνει διακοπές στην Κύθνο μακριά από όλους και από όλα!

Ερωτευμένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz κάνει διακοπές στην Κύθνο μακριά από όλους και από όλα, αλλά οι αναρτήσεις τους, τους πρόδωσαν.

Η είδηση της σχέσης τους έγινε γνωστή πριν από λίγους μήνες, αφού την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι με μια κοινής τους φωτογραφία στα social media.

Από την ημέρα εκείνη, μπορεί να μην κρύβουν τον έρωτα τους, ωστόσο, αποφεύγουν την πολύ δημοσιότητα, αφού θέλουν να προστατεύσουν την σχέση τους. Γάμος «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Παντρεύεται γνωστός τραγουδιστής!

Ο Γιώργος Λέντζας και η σύντροφος του, τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην Κύθνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και οι αναρτήσεις τους με την τοποθεσία τους, "πρόδωσαν" τις πρώτες κοινές διακοπές.

ζευγάρι  διακοπές στην Κύθνο

ζευγάρι  διακοπές στην Κύθνο

ζευγάρι  διακοπές στην Κύθνο

Ζευγάρι έκπληξη στην showbiz! Ο κούκλος ηθοποιός δεν είναι μόνος!

Ζευγάρι έκπληξη μόλις έσκασε στην showbiz, και ο κούκλος ηθοποιός δεν είναι μόνος! Μάλιστα, λέγεται ότι η συνάδερφός του που του έχει κλέψει την καρδιά είναι και έγκυος!

Πριν λίγες ημέρες, η Lady Gaga εθεάθη να φιλιέται δημόσια με τον ηχολήπτη της και ο διεθνής τύπος οργιάζει ότι ο Bradley Cooper έχει σχέση με μια άλλη.... καλλονή!

Ο λόγος για τη Jennifer Garner, για την οποία μάλιστα λένε ακόμη ότι είναι και έγκυος. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι δυο τους παίζουν μαζί στην ταινία Valentine’s Day! Το αν ισχύει ωστόσο ή όχι, μόνο ο χρόνος θα το δείξει...

Ζευγάρι έκπληξη στην showbiz! Ο κούκλος ηθοποιός δεν είναι μόνος!Ζευγάρι έκπληξη στην showbiz! Ο κούκλος ηθοποιός δεν είναι μόνος!