Γνωστός και κούκλος Έλληνας τραγουδιστής πόζαρε ολόγυμνος και προκάλεσε "σεισμό"!

Αντέχετε να δείτε την πίσω του όψη;

Γνωστός και κούκλος Έλληνας τραγουδιστής πόζαρε ολόγυμνος και προκάλεσε

Κούκλος και γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που γνωρίσαμε στο The voice πόζαρε ολόγυμνος στην παραλία και προκάλεσε "σεισμό" με την φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί μέσα στο μουσικό διαγωνισμό να τράβηξε την προσοχή με την μοναδική του χροιά, τώρα όμως μας την τράβηξε με την... πίσω του όψη.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία του όπου ένιωσε "ελευθερία" όπως έγραψε και στη λεζάντα του. Πόζαρε ολόγυμνος και τα likes των διαδικτυακών του φίλων κυρίως γένους θηλυκού, έπεσαν βροχή.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Προκόπη τον παίκτη του The Voice 3, ο οποίος είχε για coach τον Σάκη Ρουβά και είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τη δεύτερη φάση.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες εγκεφαλικά είχε μοιράσει και η Ιωάννα Τούνη με την γυμνή φωτογραφία της μέσα στη μπανιέρα.

Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός για μπάνιο! Οι φωτογραφίες που σοκάρουν!

Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός στη θάλασσα για μπάνιο, με τις φωτογραφίες να σοκάρουν!

Είναι γνωστός για τον γυμνισμό που κάνει και μοιράστηκε τις στιγμές στο instagram!

Ο λόγος για τον ποπ-ροκ τραγουδιστή, που γεννήθηκε στο Σίδνεϋ από Έλληνες γονείς, Άλεξ Καββαδίας! Το μοντέλο που παλεύει μόνο του στο Ψυχιατρείο! Δίνει μάχη με τους "δαίμονες"!

Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές και μας έδειξε φωτογραφίες όπου κάνει γυμνός το μπάνιο του στη θάλασσα!

Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός για μπάνιο! Οι φωτογραφίες που σοκάρουν!Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός για μπάνιο! Οι φωτογραφίες που σοκάρουν!Έλληνας τραγουδιστής πήγε γυμνός για μπάνιο! Οι φωτογραφίες που σοκάρουν!

Θανάσης Αλευράς: Σε παραλία για γυμνισμό! Η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο Θανάσης Αλευράς πήγε σε παραλία για γυμνισμό και η φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει τη... γυμνή αλήθεια!

Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε τη στιγμή στο instagram!

«Η γυμνή αλήθεια, φίλε μου», ήταν η λεζάντα στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Θανάσης Αλευράς!

Ο λόγος ήταν πως ο ηθοποιός μαζί με τον καλό του φίλο, Γιώργο Δάσκαλο, πήγαν σε παραλία γυμνιστών και μας ενημέρωσε γι΄ αυτό!

Δείτε την ανάρτησή του!

Θανάσης Αλευράς: Σε παραλία για γυμνισμό! Η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο Τούρκος ηθοποιός στη σειρά του ΣΚΑΪ που αναστατώνει τις γυναίκες! Αυτή είναι η σύντροφός του!

Ο Τούρκος ηθοποιός στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ "Φτερωτός Θεός" που αναστατώνει τις γυναίκες! Mε αυτή την γυναίκα τα έχει!

Ποια είναι η προσωπική ζωή του πρωταγωνιστή που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον!

Το βράδυ της Δευτέρας έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ η σειρά «Φτερωτός Θεός» και ο Τούρκος ηθοποιός έγινε αμέσως θέμα συζήτησης στα social media.

Το όνομά του Τζαν Γιαμάν. Ο Τούρκος ηθοποιός βρίσκεται στο πικ της καριέρας του καθώς η σειρά «Φτερωτός Θεός» γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Όπως διαβάζουμε στο iefimerida πριν λίγους μήνες, μάλιστα, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του Ντεμέτ Οζντεμίρ βρέθηκαν στον Λίβανο, όπου βραβεύτηκε ως καλύτερος άντρας ηθοποιός στην ετήσια εκδήλωση του Murex D' or.

Στη σειρά ο Τζαν Γιαμάν υποδύεται τον «Τζαν» έναν όμορφο, περιπετειώδη νέο, λάτρη των σπορ και της φύσης. Ο ήρωας λατρεύει να περνά χρόνο μακριά από την λογική της ζωής στην πόλη. Ενα πρόβλημα υγείας του πατέρα του, όμως, τον φέρνει στην εταιρεία της οικογένειας και εκεί γνωρίζει την Σανέμ, με την οποία θα δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με την Σανέμ.