Θυμάστε την «Εκάτη» από την Λάμψη; Θα πάθετε σοκ με τα μάτια της ακόμη και σήμερα!

Θα την αναγνωρίζατε αν την βλέπατε στο δρόμο;

Θυμάστε την «Εκάτη» από την Λάμψη; Θα πάθετε σοκ με τα μάτια της ακόμη και σήμερα!

Την «Εκάτη» από την Λάμψη την θυμάστε; Θα πάθετε σοκ με τα μάτια της ηθοποιού, Αθηνάς Μαυρομάτη σε σπάνια εμφάνιση.

Τα μάτια της ήταν σημείο αναφοράς για τους φανατικούς της σειράς, αφού όλοι σχολίαζαν πόσο εκφραστικά είναι. Η ίδια στο πέρασμα των χρόνων παραμένει γοητευτική με τα μάτια της να "καίνε" καρδιές μέχρι και σήμερα.

Τη γνωρίσαμε μέσα από θεατρικές παραστάσεις, αλλά και βιντεοταινίες που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Τι κάνει, όμως, σήμερα η γοητευτική ηθοποιός, με τα χαρακτηριστικά πλούσια μαύρα μαλλιά, η οποία είχε σταθερή παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της δεκαετίας του '80 και υπήρξε μία από τις φαντασιώσεις των αντρών της εποχής;

Δεν έλειψε καμία σεζόν από το θεατρικό σανίδι, αφού από τότε που ξεκίνησε σε αυτόν τον χώρο τον υπηρετεί αθόρυβα και με συνέπεια. Στην τηλεόραση, ωστόσο, έχει να εμφανιστεί πολλά χρόνια, ενώ αποφεύγει και τα κοσμικά σουαρέ.

Άλλος άνθρωπος ο Διονυσάκης από το «Καφέ της Χαράς»! Έγινε 35 και είναι αγνώριστος!

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, βρέθηκε στο θέατρο Άλσος όπου παρακολούθησε την παράσταση «Το δικό μας σινεμά». Μάλιστα, δεν δίστασε να ποζάρει στο φακό μαζί με άλλους καλλιτέχνες.

Nomads: Θυμάστε έτσι αυτή την παίκτρια; Θα σας «φύγει» το κεφάλι μόλις την δείτε σήμερα!

Σίγουρα θυμάστε αυτή τη παίκτρια του Nomads έτσι, αλλά μόλις την δείτε σήμερα θα σας «φύγει» το κεφάλι!

Οι αναλογίες της είναι εντυπωσιακές, ενώ η πόζα και κυρίως το φτερό που κοσμεί τον δεξί της γλουτό μαγνητίζουν το βλέμμα και όχι άδικα!

Με πλάγια κυρίως πόζα, μπικίνι, και νάζι η Σίσσυ Ζουρνατζή είναι ακόμα πιο όμορφη σήμερα, από ότι όταν την γνωρίσαμε στο Nomads! Ομολογουμένως ο χρόνος, είναι πολύ κολλητός της φίλος και αυτό φαίνεται με μια «βόλτα» από το Instagram της! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Nomads και θα με πλήρωναν με την ώρα για να μπω»!

Nomads: Θυμάστε έτσι αυτή την παίκτρια; Θα σας «φύγει» το κεφάλι μόλις την δείτε σήμερα!Nomads: Θυμάστε έτσι αυτή την παίκτρια; Θα σας «φύγει» το κεφάλι μόλις την δείτε σήμερα!Nomads: Θυμάστε έτσι αυτή την παίκτρια; Θα σας «φύγει» το κεφάλι μόλις την δείτε σήμερα!Nomads: Θυμάστε έτσι αυτή την παίκτρια; Θα σας «φύγει» το κεφάλι μόλις την δείτε σήμερα!

Survivor: Θυμάστε την παίκτρια που βλέπετε; Αν πέρναγε δίπλα σας, σήμερα, δεν θα την αναγνωρίζατε!

Θυμάστε την παίκτρια που βλέπετε από το Survivor; Αν πέρναγε δίπλα σας, σίγουρα δεν θα τη αναγνωρίζατε!

Μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor 2, η Μελίνα Μεταξά, έκανε αισθητή την παρουσία της στο παιχνίδι τόσο με τις αγωνιστικές της επιδόσεις όσο και με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Η Μελίνα ότι σκεφτόταν και αισθανόταν το έλεγε αφιλτράριστο και γι'αυτό είχε κατηγορηθεί από πολλούς τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και στην Ελλάδα όπου προβαλλόταν το παιχνίδι.

Εντύπωση προκάλεσε όμως και ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά. Την πρώτη φορά που ακούσαμε τον πατέρα της Κύπριας παίκτριας ήταν όταν σε ένα έπαθλο επικοινωνίας που είχαν κερδίσει οι Διάσημοι, η Μελίνα μίλησε με τον πατέρα της και εκείνος ήταν απίστευτα τρυφερός και ποιητικός στα λόγια του.

Νικόλας Αγόρου: Θα τρομάξετε αν δείτε πως έχει γίνει σήμερα ο πρώην παίκτης του Survivor! Φωτογραφίες από το σώμα του!

Survivor: Θυμάστε την παίκτρια που βλέπετε; Αν πέρναγε δίπλα σας, σίγουρα δεν θα την αναγνωρίζατε!
Όταν το έδειξαν οι κάμερες τότε καταλάβαμε σε ποιον έχει μοιάσει η Μελίνα και από που έχει πάρει τον εκρηκτικό της και ντόμπρο χαρακτήρα! Στον ημιτελικό του παιχνιδιού ο κύριος Κώστας τα "έχωσε" στον Σάκη Τανιμανίδη όταν ο παρουσιαστής του ζήτησε να... γρηγορεύει γιατί ο τηλεοπτικός χρόνος τους πίεζε!

"Σάκη μου εδώ είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Γι'αυτό θα σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις αμέσως! Μας παίδεψες έξι μήνες και γι'αυτό σου απονέμουμε το έπαθλο του γαλακτομπούρεκου! Μας έχεις κάνει τη ζωή πατίνι έξι μήνες γι'αυτό θα σου επιτρέψω να διαλέξεις άλλους τρεις παίκτες και να απολαύσεις το γαλακτομπούρεκο!" είπε ο κύριος Κώστας κάνοντας πλάκα στον Σάκη και το κοινό τον αποθέωσε!

Survivor: Θυμάστε την παίκτρια που βλέπετε; Αν πέρναγε δίπλα σας, σίγουρα δεν θα την αναγνωρίζατε!

Πως αντέδρασε όμως η Μελίνα σε αυτή τη φάση; "Εκεί κατάλαβα ότι είναι πατέρας μου, γιατί μίλησε πολύ ανοιχτά. Δεν σκέφτηκε να πει κάτι διαφορετικά. Αυτό που αισθανόταν, αυτό είπε Είναι κάτι που έκανα κι εγώ μέσα στο παιχνίδι, απλά επειδή το έκανα ίσως μόνο εγώ με αυτόν τον τρόπο, κατηγορήθηκα πολλές φορές"! είπε αποκλειστικά στο youweekly.gr!

Δείτε το βίντεο: