Μαρία Μπακοδήμου: Η φωτογραφία που έκανε την αποκάλυψη για το σώμα της...

Αυτό είναι το κορμί της, χωρίς ρετούς!

Μαρία Μπακοδήμου: Η φωτογραφία που έκανε την αποκάλυψη για το σώμα της...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την αποκάλυψη για το σώμα της και πάθαμε πλάκα με αυτό που είδαμε.

Η παρουσιάστρια, έχει κορμάρα και η πόζα της με μαγιό και κιμονό το απέδειξε!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Μπακοδήμου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μαρία Μπακοδήμου: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη! Η φωτογραφία ντοκουμέντο...

Η παρουσιάστρια, πόζαρε στο φακό με μαύρο μαγιό και κιμονό και μας αποκάλυψε τους... κοιλιακούς φέτες που διατηρεί. Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν βροχή!

Μαρία Μπακοδήμου σώμα με μαγιό

Μαρία Μπακοδήμου: «Κόβει» ανάσες με το ψηλόμεσο μαγιό της! Οι βουτιές για... βραβείο!

Η Μαρία Μπακοδήμου «κόβει» ανάσες με το ψηλόμεσο μαγιό της και οι βουτιές της είναι για... βραβείο! Όλες οι εντυπωσιακές υποβρύχιες λήψεις!

Η Μαρία Μπακοδήμου δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram καλοκαιρινά στιγμιότυπα από τις διακοπές της και οι χρήστες ενθουσιάζονται.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε μαζί μας μια υπέροχη υποβρύχια φωτογραφία την ώρα που κολυμπάει στα σμαραγδένια νερά των Μικρών Κυκλάδων και εντυπωσιάζει χωρίς φίλτρα!

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας.

Η σιλουέτα της απέσπασε θετικά σχόλια από τους χρήστες του Instagram οι οποίοι την παρομοίασαν με γοργόνα.

Μαρία Μπακοδήμου: «Κόβει» ανάσες με το ψηλόμεσο μαγιό της! Οι βουτιές για... βραβείο!

Μαρία Μπακοδήμου: Νέο «χτύπημα» με μαγιό! Χωρίς φίλτρα, άναψε φωτιές!

Νέο «χτύπημα» με μαγιό από την Μαρία Μπακοδήμου, η οποία χωρίς φίλτρα, άναψε φωτιές με την σιλουέτα της!

Χτες, σας γράψαμε για το ολόσωμο μαύρο μαγιό της και σήμερα βρήκαμε φωτογραφία της μπικίνι! Η ίδια άλλωστε, έχει άψογο κορμί και τα υποστηρίζει και τα δύο...

Η Μαρία Μπακοδήμου, αν και μανούλα δύο παιδιών έχει αναλογίες που προκαλούν «ταραχή», μιας και βρίσκεται στα καλύτερά της! Δεν δίστασε δε, να ανεβάσει στο Instagram φωτογραφία της χωρίς φίλτρα, αφού όπως θα δείτε δεν τα έχει και ιδιαίτερη ανάγκη!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαρία Μπακοδήμου: Νέο «χτύπημα» με μαγιό! Χωρίς φίλτρα, άναψε φωτιές!

Μαρία Μπακοδήμου: Αφήνει πίσω της το παρελθόν! Το νέο ξεκίνημα της μόνο εδώ!

Αυτό είναι το νέο ξεκίνημα της Μαρίας Μπακοδήμου και θα το βρείτε γραμμένο αποκλειστικά μόνο εδώ! Αφήνει πίσω της το παρελθόν!

Η παρουσιάστρια όπως σας αποκάλυψα πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να φύγει από τον ΣΚΑΙ και έκλεισε με το OPENtv. Τότε δεν γνώριζα τι θα κάνει αλλά ήξερα ότι οι υπεύθυνοι την θέλουν πάρα πολύ και θα έψαχναν να βρουν ένα project που να είναι κομμένο και ραμμένο πάνω της και... όπως όλα δείχνουν το βρήκαν!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου η Μαρία θα αναλάβει τον ρόλο παρουσίασης του νέου παιχνιδιού που θα φέρει το OPEN στον αέρα, το "Δικαστήριο Μόδας".

Δεν έχει κλείσει ακόμα κάτι σίγουρα αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως η Μαρία αποφάσισε να αφήσει πίσω της το Power of love που ήταν και το τελευταίο πρόγραμμα που παρουσίασε και πολύ είχαν σχολιάσει τότε ότι δεν της ταιριάζει τόσο ηθικά όσο και αισθητικά.

Πάει, λοιπόν, για νέο ξεκίνημα...