Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία! Της είχε «ξεφύγει» το 1997!

Δεν δίστασε και το αποκάλυψε...

Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία! Της είχε «ξεφύγει» το 1997!

Ποια είναι η πραγματική ηλικία της Δέσποινας Βανδή; Κι όμως της είχε «ξεφύγει» σε εκπομπή το 1997 και μάλιστα έχουμε και το βίντεο!

Στην πρώτη Πρωτοχρονιά του μουσικού καναλιού MAD, το οποίο συμπλήρωνε σχεδόν 6 μήνες ζωής είχε βρεθεί η τραγουδίστρια και έκανε αποκαλύψεις.

Δέσποινα Βανδή: Συγκινητικές στιγμές για την τραγουδίστρια! Τι συνέβη;

«Αγχώθηκα πολύ που ήρθα πρώτη φορά εδώ, γιατί είναι live η εκπομπή» εξομολογείται η τραγουδίστρια στον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει πως «Για τα επόμενα 90 λεπτά θα σε ξεπατώσω»! Μετά τη συζήτηση για τους δύο πρώτους προσωπικούς της δίσκους, ο Θέμης έδωσε στον αέρα το τηλέφωνο του καναλιού, στο οποίο μπορούσε να καλέσει όποιος θέλει και να συνομιλήσει ζωντανά με την Δέσποινα Βανδή!

Προφητικές ήταν οι ερωτήσεις του Θέμη για την τηλεόραση! Έπρεπε να περάσουν 17 χρόνια για να βγει αληθινός! Η τραγουδίστρια πάντως τότε δήλωνε πως δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση (ως ηθοποιός), αν και της είχαν γίνει προτάσεις από τότε να παρουσιάσει εκπομπή, λέγοντας: “Εγώ είμαι της Φιλοσοφικής, τι σχέση έχω με αυτά τα πράγματα”;

Ποια είναι όμως η ηλικία της; Δεν το βίντεο!

Δέσποινα Βανδή: Το σπίτι που μένει μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....

Το σπίτι που μένει η Δέσποινα Βανδή μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό και δεν υπερβάλλουμε καθόλου! Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό και θα καταλάβετε!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τα δυο τους παιδιά Μελίνα και Γιώργο.

Οι τέσσερις τους, ή μάλλον καλύτερα οι έξι τους, αφού το ζευγάρι έχει και δύο σκυλιά δεν σταματούν να απολαμβάνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στο ομολογουμένως εντυπωσιακό τους σπίτι στα σύνορα Βούλας – Βάρης!

Δέσποινα Βανδή: Συγκινητικές στιγμές για την τραγουδίστρια! Τι συνέβη;

Το σπίτι τους διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και τζαμαρίες, ένα τεράστιο κήπο, και έχει θέα στο απέραντο γαλάζιο!
Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν διστάζει κατά καιρούς να δημοσιοποιεί και φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της. Εμείς τις μαζέψαμε όλες και...ιδού:

Δέσποινα Βανδή: Το σπίτι που μένει μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....Δέσποινα Βανδή: Το σπίτι που μένει μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....Δέσποινα Βανδή: Το σπίτι που μένει μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....Δέσποινα Βανδή: Το σπίτι που μένει μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....Δέσποινα Βανδή: Το σπίτι που μένει μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....

Δέσποινα Βανδή: Τα φτωχά χρόνια, η κόντρα και ο γάμος της με τον Ντέμη Νικολαΐδη! Άγνωστες πτυχές...

Οι άγνωστες πτυχές στη ζωή της Δέσποινας Βανδή! Αποκάλυψη για τα φτωχά χρόνια, η κόντρα και ο γάμος της με τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Fashion icon, τραγουδίστρια, ηθοποιός, κριτής και παρουσιάστρια. Της ανήκουν τίτλοι, δόξα, ρεκόρ πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιτυχίες, χρήματα. Από πλατινένιο κορίτσι της δισκογραφίας, η Ελληνίδα Victoria Beckham, η αλλοτινή σταρ που πετούσε πάνω στο ταβάνι του Rex, έκανε στροφή 180 μοιρών στην καριέρα της, δείχνοντας πως το μεγαλύτερο ταλέντο ενός καλλιτέχνη είναι το μυαλό του. Το YOU σας παρουσιάζει τη ζωή και την καριέρα ενός πραγματικού φαινομένου του ελληνικού τραγουδιού και σταρ ηθοποιό της φετινής παράστασης «Το δικό μας σινεμά».

Από την εποχή που ήταν μικρό κορίτσι στη Γερμανία, όπου γεννήθηκε, με τους μετανάστες γονείς της, την περίοδο που ύστερα μετακόμισε στην Καβάλα και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη ως φοιτήτρια, έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Και 25 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά το 1994 με το «Γέλα μου», που είδε το άστρο της ως τραγουδίστρια να ανατέλλει. Η Δέσποινα τα πηγαίνει πολύ καλά με τους αριθμούς. Και με χιούμορ αντιμετώπισε πρόσφατα τις ευχές για τα πρόσφατα 50ά της γενέθλια. «Κάποιοι με πήρανε λέγοντας "πω πω, έγινες 50!", με έναν τόνο στη φωνή που φανέρωνε έναν τρόμο να το πω, μια συμφορά να το πω! Τα τελευταία χρόνια ζω κάνοντας μόνο πράγματα που γεμίζουν την ψυχή μου. Δεν έχω το άγχος να αποδείξω κάτι. Με απασχολεί η προσωπική μου εξέλιξη και το χαμόγελο των παιδιών μου. Η ηλικία έχει να κάνει με τη διάθεσή μας για ζωή! Με την ενέργειά μας... Άι στο καλό! Με ταράξατε μέρα που ήταν, μεγάλη γυναίκα!».

Τα φτωχά παιδικά χρόνια και η μεγάλη αλλαγή

Δέσποινα Βανδή: Μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της! Αυτός είναι!

Μέχρι να φτάσει στην ηλικία των πέντε, στην ουσία τη μεγάλωνε η μεγαλύτερη κατά 14 χρόνια αδερφή της Σοφία, καθώς και οι δύο γονείς της δούλευαν σε εργοστάσιο. Όπως είχε δηλώσει η ίδια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: «Την αδερφή μου τη βλέπω και σαν μάνα. Έχουμε μεγάλο δέσιμο, αν και έχουμε πολύ διαφορετικές ζωές. Επιστρέφοντας μείναμε έναν χρόνο στο χωριό, στο Χρυσόκαστρο της Καβάλας, όπου και τελείωσα την Α' Δημοτικού. Ήμασταν πάντα οικονομικά στριμωγμένοι. Το διάβασμα και το πανεπιστήμιο ήταν το διαβατήριό μου για να φύγω από μια πόλη που ένιωθα ότι δεν με χωρούσε».

Η Δέσποινα λίγο πριν γίνει φοιτήτρια της Φιλοσοφικής, ήταν ένα κορίτσι που δεν είχε ανακαλύψει τη θηλυκή της υπόσταση. Αφάνα μαλλί, άβαφη, χωρίς αυτοπεποίθηση και με παραπάνω κιλά. Η διαφυγή της ήταν τότε επιβεβλημένη για να αλλάξει τη μοίρα της. Οι γονείς της ήταν συντηρητικοί και η μαμά της ιδιαίτερα αυστηρή. «Ήταν παλαιών αρχών. Η κόρη έπρεπε να ξέρει να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, να μαγειρεύει και να πλέκει. Οι άλλοι έβγαιναν να παίξουν και δεν με άφηνε να πάω, αν δεν τελείωνα το κέντημα. Έχω ακόμη το πρώτο μου κέντημα μέχρι σήμερα. Πέρασαν πολλά χρόνια για να τα εκτιμήσω όλα αυτά. Και σήμερα αν με αφήσεις μόνη μου, μπορώ να κάνω τα πάντα. Δεν θα πελαγώσω».

Μαγείρευε, σκούπιζε, έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού και έτσι συνέχισε να είναι στο σπιτικό της ακόμη και όταν έγινε μεγάλη σταρ. Μια πλευρά της Δέσποινας που ήταν άγνωστη στον περισσότερο κόσμο, ο οποίος τη θεωρούσε για πολλά χρόνια απρόσιτη και καλοβολεμένη, με πληθώρα υπηρετικού προσωπικού να τη βοηθά. Ήταν τα χρόνια της παντοδυναμίας του ελληνικού star system.

Δίνει δύο φορές εισαγωγικές εξετάσεις και όταν περνά στη Θεσσαλονίκη, δουλεύει ως σερβιτόρα, ως γραμματέας, ως πωλήτρια σε οίκο νυφικών και κάνει ό,τι μπορεί για να μην επιβαρύνει τους γονείς της. Εκείνη την εποχή γνωρίζει την Ελένη Πέτα και τον Παντελή Καναράκη και γίνονται φίλοι της. Φίλη καρδιάς και η συμφοιτήτριά της και μετέπειτα κουμπάρα της Κική, που ζει ακόμη μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είναι άριστη φοιτήτρια. «Τη γυναίκα μέσα μου την είχα πατήσει πολύ κάτω. Φορούσα αρβύλες, τζιν και φαρδιά ρούχα. Ποιος; Εγώ, που σήμερα κοιμάμαι με το δωδεκάποντο. Ήμουν του πανεπιστημίου εγώ!». Εντελώς τυχαία θα βρεθεί να δουλεύει ως τραγουδίστρια σε ένα μικρό μαγαζί έξω από την πόλη, επειδή οι φίλοι της την παρότρυναν γιατί είχε καλή φωνή, και κάποια στιγμή θα βρεθούν με τον Αντώνη Ρέμο... ως πέμπτοι στη σειρά μικροί τραγουδιστές. Το σχήμα πήγε άπατο, αλλά η γνωριμία της στη συνέχεια με τον Βασίλη Καρρά θα της ανοίξει τον δρόμο για την κάθοδο στην Αθήνα. Αλλάζει το επίθετο από Μαλέα σε Βανδή για να μην καταλάβουν οι γονείς της ότι ασχολείται με το τραγούδι. Όλα μετά πήραν τον δρόμο τους.

Το κυνηγητό με τους παπαράτσι, τα ειδύλλια, ο γάμος

Δέσποινα Βανδή: Τα φτωχά χρόνια, η κόντρα και ο γάμος της με τον Ντέμη Νικολαΐδη! Άγνωστες πτυχές...

Έρχεται ο πρώτος ευλογημένος δίσκος «Γέλα μου» (το ομότιτλο τραγούδι έγραψε ο αγαπημένος της Βασίλης Καρράς), ο οποίος περιείχε και ντουέτο με τον Γιάννη Πάριο. Ανοίγει η τύχη της! Η καριέρα της από τη μια στιγμή στην άλλη εκτοξεύεται. Η γνωριμία με τον Φοίβο είναι καρμική και η πολυετής συνεργασία τους τούς οδηγεί μεταξύ άλλων στα πέρατα του κόσμου με το «Γεια» και το «Come along now» να μπαίνει σε 125 μουσικές συλλογές. Η καριέρα της σε άνοδο, η προσωπική της ζωή σε αδιέξοδο μετά τον χωρισμό της με τον Βασίλη Κατεβένη. Της προσάπτουν ειδύλλια με τον Γιάννη Πάριο και τον Μάριο Παπαδάτο, ακόμη και με τον Αλέξανδρο Ρήγα μετά τη συμμετοχή της στους «Δύο ξένους», αλλά θα μπει σαν σίφουνας στη ζωή της ο λαϊκός ήρωας των γηπέδων, το παιδί της ΑΕΚ, ο τεμέτερος Πόντιος Ντέμης Νικολαΐδης. Θα μιλούν στο τηλέφωνο για τρεις μήνες και μέχρι να γίνουν ζευγάρι και να μετακομίσει εκείνη από τη Βούλα όπου έμενε στο σπίτι του στη Φιλοθέη, θα περάσει καιρός και αρκετό ανθρωποκυνηγητό με τους παπαράτσι. Η πρόταση γάμου θα γίνει ξαφνικά, την ώρα που εκείνη μαγειρεύει παστίτσιο! Το 2003, έξω από τον κλειστό στα media γάμο τους στο κτήμα Νάσιουτζικ, με 80 μόνο καλεσμένους, τα τηλεοπτικά δίκτυα θα δίνουν μάχη και θα αψιμαχούν με τους security για μια δήλωση και ένα πλάνο. Άπραγοι θα φύγουν και δύο μέρες μετά με τη μεγάλη δεξίωση στο παραλιακό Island, όπου ήταν καλεσμένοι όλοι οι κορυφαίοι καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι. Ο Αντώνης Ρέμος συνοδευόμενος τότε από τη Ζέτα Μακρυπούλια και ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδούν μέχρι το πρωί μαζί με τη νύφη, η οποία εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος στην κόρη της Μελίνα. Ο πατέρας της δεν ζει για να την καμαρώσει νύφη και η μητέρα της και τα αδέρφια της σε αυτή τη δεξίωση καταλαβαίνουν για πρώτη φορά τη διάσταση της επιτυχίας της. Ο κόσμος της showbiz παραμένει για εκείνους ξένος και μακρινός. Κολλητές της φίλες εκείνη την εποχή είναι η Ελένη Μενεγάκη και η Τζένη Μπαλατσινού. Θα χαρακτηριστούν οι Έλληνες Μπέκαμ, ειδικά την εποχή που η Δέσποινα θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για το χατίρι του Ντέμη που ήταν παίκτης τότε της Ατλέτικο. Η αμηχανία τους μπροστά στις κάμερες, η άρνηση του ποδοσφαιριστή να γίνεται επίκεντρο, τους βάζει για πολλά χρόνια σε θέση μάχης με εφημερίδες και περιοδικά. Είναι όμως το μοναδικό λαμπερό ζευγάρι εκείνης της εποχής και πάντα γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Η συνέντευξη στο «Discovery Channel» προκάλεσε αντιδράσεις για τον τρόπο που είχε προβληθεί η οικονομική τους κατάσταση. «Ξοδεύουμε πολλά. Προσπαθούμε να το ελέγχουμε, αλλά είναι δύσκολο», είχαν δηλώσει τότε στην κάμερα.

Η άνοδος, η πτώση, η προσαρμογή

Έχει πια αποκτήσει το δεύτερο παιδί της, τον γιο της Γιώργο, αλλάζει δισκογραφική στέγη ακολουθώντας τον Φοίβο στη Spicy, από βασίλισσα του Rex γίνεται η αρχόντισσα του Γιάννη Παπαθεοχάρη τη νύχτα, μετακομίζει από την άνετη βίλα της Κηφισιάς των 2000 τ.μ. με το μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου και τη μεγάλη πισίνα σε άνετη μεζονέτα της Βούλας, αλλά η δισκογραφία περνά τη μεγαλύτερη κρίση της. Η ρήξη με τον Φοίβο αναπόφευκτη και η νέα τάξη πραγμάτων τη βρίσκει ανέτοιμη. Αρκετά, όμως, υπομονετική. Συνεχίζει να έχει τη στόφα της μεγάλης τραγουδίστριας και αντέχει όσο μπορεί. Μέχρι και η πολύχρονη κόντρα της με την Άννα Βίσση είναι πια... ξεπερασμένη και ανούσια για τον Τύπο. Μα ποιος ασχολείται πλέον με αυτά; Η Δέσποινα κυκλοφορεί την πρώτη δική της συλλογή ρούχων, παραμένει fashion icon -αυτός ο τίτλος δεν θα φύγει ποτέ- και κάνει τη σοφή σκέψη να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision αφήνει άριστες εντυπώσεις. Ακολουθούν το «The Voice», το «Rising Star» και φέτος η δική της παραγωγή «My Greece» με τα γευστικά της ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και οσονούπω, από Σεπτέμβριο, η παρουσίαση του «X Factor». Επιτέλους συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον φίλο της Αντώνη Ρέμο, παίρνει τον ρόλο της Μέριλ Στριπ στο θεατρικό «Mamma mia!» και φέτος μεταμορφώνεται σε ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου στο Άλσος, που πραγματικά αν ζούσε δεκαετίες πριν και τη γνώριζε ο Φιλοποίμην Φίνος, θα την είχε κάνει μεγάλη σταρ. Η Δέσποινα ωρίμασε, μεγάλωσε, δεν φοβάται πια τους δημοσιογράφους, είναι απλή με τον κόσμο, έχει αυτοπεποίθηση και πολλά σχέδια για να τα κάνει πράξη. Το παρελθόν ας πάει στο καλό, γιατί το μέλλον έχει άλλη πια αξία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1 ΕΥΡΩ

Δέσποινα Βανδή: Όλη η αλήθεια για το τέλος με τον Σφακιανάκη: «Με ενόχλησε ότι...» (Βίντεο)

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη, λέγοντας όλη την αλήθεια για το γεγονός.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε σε όλα.

Συγκεκριμένα η Δέσποινα Βανδή είπε για τον Νότη Σφακιανάκη και τα όσα συνέβησαν: «Ήταν μια τοποθέτηση, ένα ξεκαθάρισμα. Για μένα όλη την ιστορία στη συγκεκριμένη δήλωση τότε του Νότη ήταν το ρήμα “επιβάλλεται”. Δεν μπορώ εγώ στα πλαίσια της Δημοκρατίας που έχουμε να σου πω τι θέλεις να πιστεύεις, ποιο είναι το σωστό και το λάθος. Ειδικά όταν βρίσκεσαι σε μια συγκεκριμένη ηλικία. Έχεις απόλυτο δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας απομακρύνει καλλιτεχνικά, όσο δεν με ενοχλούν τα πιστεύω σου. Στη συγκεκριμένη τότε δήλωση, το ρήμα “επιβάλλεται” ήταν βαρύ. Αυτό σημαίνει ότι καθοδηγώ.

Όταν είσαι καλλιτέχνης, τα πράγματα τα οποία κάνεις καλώς ή κακώς επηρεάζουν κόσμο, μπορεί να ταυτίζεσαι με κόσμο και με απόψεις που να πιστεύουν τα ίδια πράγματα με σένα. Δεν μας απομακρύνει αυτό το πράγμα γιατί όταν είμαστε καλλιτέχνες και κάνουμε συνεργασίες, δεν σημαίνει ότι είμαστε και φίλοι που μοιραζόμαστε τις ζωές μας. Ούτε τα πιστεύω μας θα πρέπει να ταυτίζονται. Όταν όμως καθοδηγείς ανθρώπους, αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί πολύ, εκεί πρέπει να πάρω θέση»

Δείτε το βίντεο από ολόκληρη τη συνέντευξη

Δέσποινα Βανδή: Μόλις μαθεύτηκαν τα νέα! Στο πλευρό της ο Ντέμης Νικολαΐδης! (Βίντεο)

Μόλις μαθεύτηκαν τα νέα για την Δέσποινα Βανδή! Στο πλευρό της όπως πάντα είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης!

Σήμερα το πρωί (28/06/19) στην εκπομπή «Happy Day», του AlphaTv ανακοινώθηκε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Δέσποινα Βανδή αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό Open beyond.

Η πετυχημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή είχε αγαπήσει πολύ το project που είχε αναλάβει και το γεγονός ότι πλέον δε θα μπορεί να το παρουσιάζει την έχει στεναχωρήσει απίστευτα πολύ. Ο Ντέμης Νικολαΐδης όμως είναι δίπλα της και της συμπαραστέκεται σε αυτήν την δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Στην χθεσινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Για την Παρέα», ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο X-Factor, που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Open, δεν αναφέρθηκε καθόλου στην Δέσποινα Βανδή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη σειρά της, σχολίασε πως η Δέσποινα Βανδή, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό, ΣΚΑΪ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δέσποινα Βανδή: «Μου έκλεψε το χαμόγελο....»! Κόκκινο ντοκουμέντο για την τραγουδίστρια!

«Μου έκλεψε το χαμόγελο....», αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή με αφορμή το κόκκινο ντοκουμέντο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια.

Τι συνέβη όμως;

Όταν εννοούμε, κόκκινο ντοκουμέντο το εννοούμε χιουμοριστικά, αφού πρόκειται για μια κόκκινη ντομάτα. Η Δέσποινα Βανδή, εκτός από μια επιτυχημένη τραγουδίστρια, είναι και νοικοκυρά. Μαγειρεύει καθημερινά για την οικογένεια της, ενώ έχει και τις δικές της ντομάτες φυτέψει.

Σήμερα, οι πρώτες ξεκίνησαν να βγαίνουν και τις έκλεψαν το χαμόγελο, αφού είναι πολύ χαρούμενη.

Δέσποινα Βανδή Κόκκινο ντοκουμέντο για την τραγουδίστρια!