Πρόβλημα υγείας για γνωστό τραγουδιστή! Ακύρωσε την περιοδεία του!

Τι συνέβη;

Πρόβλημα υγείας για γνωστό τραγουδιστή! Ακύρωσε την περιοδεία του!

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει γνωστός τραγουδιστής, με αποτέλεσμα να ακυρώσει την προγραμματισμένη περιοδεία του.

Η περιοδεία του περιλάμβανε ακόμα 30 εμφανίσεις και είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 29 Νοεμβρίου στο WinStar World Casino & Resort στο Thackerville της Οκλαχόμα.

Γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα δυσμορφίας που έχει!

«Λυπάμαι που ακυρώνω την περιοδεία μου, αλλά έχω ένα αναπνευστικό πρόβλημα που πρέπει να ελέγξει ο γιατρός μου. θα επιστρέψω», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media και οι θαυμαστές του έμειναν έκπληκτοι, αφού τους ήρθε πολύ ξαφνικό.

Ο λόγος για τον Γουίλι Νέλσον, έκανε γνωστή την είδηση μετά την συναυλία του στο Τολέδο του Οχάιο στο Κέντρο Huntington.

Πρόβλημα υγείας για γνωστό τραγουδιστή

Πρόβλημα υγείας για πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Πασίγνωστη παρουσιάστρια έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί!

Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία από το νοσοκομείο!

Από ενδομητρίωση πάσχει η παρουσιάστρια και μοντέλο Αλέξα Τσανγκ!

Η ίδια έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας με ανάρτησή της από το νοσοκομείο στο instagram, γράφοντας: «Δεν θέλω να ανήκω σε κανένα σύλλογο που θα με δεχόταν ως μέλος, αλλά εδώ είμαι».

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει για τον όγκο που έχει στο κρανίο! (Βίντεο)

Τι είναι η ενδομητρίωση; Μία ασθένεια όπου ιστός παρόμοιος με το εσωτερικό της μήτρας αρχίζει να αναπτύσσεται σε άλλα μέρη, όπως οι ωοθήκες και οι σάλπιγγες η οποία επηρεάζει και τη δυνατότητα της γυναίκας να μείνει έγκυος.

Πρόβλημα υγείας για πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το πρόβλημα υγείας που δεν έχει θεραπεία και έχει "χτυπήσει" δικό της άνθρωπο!

Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει άνθρωπος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, με την ασθένεια μάλιστα να μην έχει θεραπεία!

Η αποκάλυψη που έγινε συγκλονίζει, καθώς δεν το γνώριζαν οι περισσότεροι.

Ο λόγος για την Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία είναι κολλητή φίλη της Ντορέττας Παπαπαδημητρίου!

Κατρίνα Τσάνταλη: Το πρόβλημα υγείας που δεν έχει θεραπεία!

Με ανάρτησή της στο instagram αναφέρθηκε για τη σπάνια πάθηση που αντιμετωπίζει και η οποία μέχρι τώρα δεν έχει θεραπεία!

Αναλυτικά το μήνυμά της: «Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για μένα. Ολοκληρώνεται η διαδικασία μετάφρασης των δύο βιβλίων μου (Το Σοφάκι & ο Ντο • Το μικρό αγόρι & τα 4 αβγά) στο σύστημα Μπράιγ. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής, δεν είναι πάνω από 100 τα παιδιά στην Ελλάδα με θέματα όρασης.. Κι όμως δεν είναι και πολλά τα εξωσχολικά τους βιβλία & εγώ ήθελα πολύ να έχουν τα παραμύθια μου! Μάλιστα σε μορφή ... ουράνιου τόξου, σε περίπτωση που μπορούν να δούν έστω και λίγο... Ξέρω ακριβώς αυτόν τον φόβο για το σκοτάδι και καταλαβαίνω πως είναι σχεδόν αδύνατο να το καταλάβουν οι γύρω μας. Και καλύτερα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή, καθώς η μελαχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια που μου διαγνώστηκε 12 χρόνια πριν είναι στο ένα μου μάτι και σε εξαιρετικά σπάνια μορφή. Έχω χάσει μέρος της όρασης μου σε αυτό το μάτι και τα τελευταία λίγα χρόνια είναι σταθερή η κατάσταση. Μέχρι σήμερα, με την ισορροπία που γίνεται με το απολύτως υγιές μάτι μου και την συνεχή ιατρική παρακολούθηση, δεν έχω προβλήματα στην καθημερινότητά μου. Πολύ σημαντικό για μια ασθένεια που οδηγεί στην τύφλωση και δεν υπάρχει προς το παρόν θεραπεία. Αν έχετε ή ξέρετε παιδιά με θέματα όρασης, να τους κάνετε από εμένα μια μεγάλη αγκαλιά. Εύχομαι να έχουν πίστη και ελπίδα. Γίνονται άλματα εξέλιξης στην ιατρική. Υπομονή & θετική σκέψη!

Ευχαριστώ την Πανελλήνια Ένωση Τυφλών (μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) και ιδιαίτερα τον πρόεδρο και καθηγητή Βυζαντινής Φιλολογίας στο ΕΚΠΑ κ. Αντώνη Παναγιώτου , που με βοήθησε όσο κανείς για να οργανώσουμε αυτή την.. αγκαλιά στα ειδικά δημοτικά σχολεία παιδιών με θέματα όρασης σε όλη την Ελλάδα! Τα βιβλία θα δωθούν αποκλειστικά από την Ένωση, και τα χρήματα από τις πωλήσεις θα παραμείνουν εξ´ολοκλήρου στο ταμείο της Ένωσης. Ευχαριστώ την δικηγόρο και κουμπάρα μου @natalyyian που με στηρίζει σε όλες μου τις ενέργειες και τον @dedes_konstantinos , γιατί αυτή η τόσο σημαντική για μένα ιδέα γεννήθηκε μετά από κουβεντούλα μαζί του! Καλώς εχόντων των πραγμάτων, Σεπτέμβρη θα είμαστε πανέτοιμοι!».

Κατρίνα Τσάνταλη: Το πρόβλημα υγείας που δεν έχει θεραπεία!