Σοφία Αρβανίτη: Βυθίστηκε στο πένθος! Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια!

Απέραντη θλίψη!

Σοφία Αρβανίτη: Βυθίστηκε στο πένθος! Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια!

Βυθίστηκε στο πένθος η Σοφία Αρβανίτη! Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια!

Η είδηση θανάτου του Κώστα Αρβανίτη, του ήρωα-ψαρά, ο οποίος με το καΐκι του έσωσε δεκάδες πυρόπληκτους τη νύχτα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, έχει προκαλέσει θλίψη στο πανελλήνιο.

Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν αδερφός της γνωστής τραγουδίστριας, Σοφίας Αρβανίτη, η οποία βιώνει πολύ δύσκολες ώρες.

Η κηδεία του, όπως είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει δημόσια δαπάνη την Τρίτη στο Χαλάνδρι.

Δείτε φωτογραφία από την Σοφία Αρβανίτη και τον Κώστα Αρβανίτη σε εφηβική ηλικία:

Σοφία Αρβανίτη: Βυθίστηκε στο πένθος! Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια!

Η αποκλειστική συνέντευξη και η αποκάλυψη της Σοφίας Αρβανίτη για τις πρωηγούμενες σχέσεις της και τον Ανδρέα Φωτόπουλο! Μιλάνε τώρα που χώρισε με την Ράνια Θρασκιά;

Τη νέα δισκογραφική της δουλειά με γενικό τίτλο ΑΛΑΒΑΡΝΤΑΧΑΛΑ (Τραγούδια των καιρών) παρουσίασε η Σοφία Αρβανίτη η οποία και μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr.

Το νέο της cd μάλιστα περιέχει 14 τραγούδια, 12 ολοκαίνουργια και 2 διασκευές. Η αγαπημένη Σοφία τόνισε ότι διατηρεί το ροκ της στιλ με το οποίο την είχαμε γνωρίσει ωστόσο απείχε για αρκετά χρόνια λόγω εσωτερικής της ανάγκης.

Τα νέα της τραγούδια αν και κινούνται στο γνωστό της στιλ που αγαπήσαμε παλαιότερα είναι άκρως επίκαιρα, και γραμμένα για την εποχή!

Η Σοφία Αρβανίτη ανέφερε ότι δεν σκέφτεται πλέον τον γάμο αλλά κρατάει επαφές με τους πρώην της, επώνυμους και μη! Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν κρατάει επαφές με τον πρώην σύζυγο της Ράνιας Θρασκιά, Ανδρέα Φωτόπουλο με τον οποίο και διατηρούσε δεσμό αλλά δεν είχε επικοινωνία λόγω του γάμου του.... είπε χαρακτηριστικά: Με τον Φωτόπουλο μιλάγαμε μόνο για χρόνια πολλά! Τώρα που είναι μόνος του, μπορεί να τον πάρω ένα πιο «ανθρώπινο« τηλέφωνο!

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη της:

Η Σοφία Αρβανίτη μπήκε στο πλατό του Parole με τα σκυλιά της και η Αννίτα Πάνια έμεινε κάγκελο!

Καλεσμένη στο Parole ήταν το βράδυ της Τρίτης η Σοφία Αρβανίτη. Η γνωστή τραγουδίστρια, όμως, δεν πήγε μόνη της στο στούντιο, αλλά πήρε μαζί της και τα δύο σκυλάκια της. Μόλις κάθισε στον καναπέ και ξεκίνησε να της μιλάει η Αννίτα Πάνια, τότε γύρισε προς τα πίσω και τα φώναξε να έρθουν κοντά της, αφού τα άκουσε να κλαίνε. Τα δύο πολύ χαριτωμένα σκυλάκια μπήκαν στο πλατό και κάθισαν δίπλα στην “αφεντικίνα” τους, ενώ η Αννίτα Πάνια έμοιαζε κάπως σαστισμένη μη ξέροντας τι να κάνει...