Στην Ελλάδα η Λεπέν! Αποκλειστική φωτογραφία...

Απολαμβάνει τα ελληνικά νησιά!

Στην Ελλάδα η Λεπέν! Αποκλειστική φωτογραφία...

Στην Ελλάδα βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ζαν Μαρί Λεπέν, η ελληνικής καταγωγής μητριά της Γαλλίδας ακροδεξιάς πολιτικού Μαρίν Λεπέν.

Ο φακός εντόπισε τη Ζαν Μαρί Λεπέν στην Σκύρο με την παρέα της να απολαμβάνει το γεύμα της σε ταβερνάκι του νησιού παρέα με τον γνωστό επιχειρηματία της περιοχής Νίκο Πέτρου.

Μπορεί για τους ακροδεξιούς της Γαλλίας η Ζαν Μαρί Λεπέν να είναι ιδιαίτερα αγαπητή, ωστόσο η ηγέτιδα τους Μαρί Λεπέν κάθε άλλο παρά συμπάθεια τρέφει για τη Ζαν Μαρί, η οποία παντρεύτηκε το 1991 τον πατέρα της Ζανί Μαρί Λεπέν. Η Ζαν Μαρί Λεπέν επισκέπτεται κάθε χρόνο την Ελλάδα τόσο για να ξεκουραστεί όσο και για επισκεφτεί φίλους και συγγενείς!

Νατάσα Παζαΐτη: «Έλαμψε» σε εμφάνιση με τον γιο της! Το πράσινο φόρεμα και τα ροζ μαλλιά!

Στην Ελλάδα η Λεπέν! Αποκλειστική φωτογραφία...

*Aπό τη Γιάννα Παπανικολάου

Σοκ! Εγκεφαλικό επεισόδιο για γνωστό Έλληνα πολιτικό!

Σοκ! Εγκεφαλικό επεισόδιο για γνωστό Έλληνα πολιτικό!

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για τον Σταμάτη Γκάβαλη, ο οποίος εκλέχθηκε Περιφερειακός σύμβουλος Εύβοιας στις εκλογές της 26ης Μαϊου, με τον συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου...

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε στη περιοχή της Νεάπολης με αποτέλεσμα μάλιστα να προκληθεί ελαφρύ ατύχημα.

Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο «Aττικόν Νοσοκομείο» όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σοκ! Εγκεφαλικό επεισόδιο για γνωστό Έλληνα πολιτικό!

Πηγή: eviazoom.gr

Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας πολιτικός! Μπήκε στο χειρουργείο!

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα εισήχθη γνωστός Έλληνας πολιτικός. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ μεταφέρθηκε προληπτικά για ένα βράδυ στη Εντατική.

Σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο κ. Νίκος Φίλης, στην Γ’ Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς». Το χειρουργείο πήγε καλά σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει καλά μετεγχειρητικά και ευχή όλων είναι να βγει γρήγορα και πιο δυνατός από το νοσοκομείο. Στο πλευρό του αυτές τις ημέρες στάθηκαν η οικογένειά του και στενοί του φίλοι και σύντροφοί του.

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας πολιτικός

Τροχαίο σοκ για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Τροχαίο σοκ μόλις έσκασε για γνωστό πολιτικό, και έχουμε όλο το ρεπορτάζ με το τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Πρόκειται για καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, στη Λεωφόρο Φλέμινγκ στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το πρώτο από τα τρία οχήματα που εμπλέκονται στο τροχαίο, σταμάτησε γιατί το προπορευόμενο από αυτό όχημα, ήθελε να παρκάρει.

Το ίδιο έκανε και το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς., όμως ο οδηγός του τρίτου οχήματος δεν πρόλαβε να σταματήσει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο του Δήμου, το οποίο τελικά κατέληξε να συγκρουστεί με τη σειρά του με το τζιπ που είχε σταματήσει μπροστά από αυτό.

Ευτυχώς, παρά την σφοδρή σύγκρουση, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.