Μαριάννα Γουλανδρή: Την έχετε δει με μαγιό; Έχει σωματάρα!

Εμείς πάθαμε πλάκα!

Μαριάννα Γουλανδρή: Την έχετε δει με μαγιό; Έχει σωματάρα!

Την Μαριάννα Γουλανδρή την έχετε δει με μαγιό; Έχει σωματάρα ακόμη και μετά την γέννηση της κόρης της.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων και ο σύζυγός της Φίλιππος Λαιμός με την κόρη τους απολαμβάνουν τις οικογενειακές τους διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Μετά τη Ζάκυνθο, πήγαν στην Ύδρα, με την Μαριάννα Γουλανδρή να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τα όμορφα τοπία που επισκέπτονται.

Μάλιστα, σε μια φωτογραφία της που είχε αναρτήσει από διακοπές που είχαν πάει, με την κόρη της, είδαμε και το απίστευτο κορμί της. Μπορεί να έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί, αλλά το κορμί της δεν έχει αλλάξει πολύ.

Μαριάννα Γουλανδρή: Πήγε για μπάνια στις Μαλβίδες!

Μαριάννα Γουλανδρή: Στην Ζάκυνθο με σκάφος για τις καλοκαιρινές της διακοπές!

Η Μαριάννα Γουλανδρή βρίσκεται στην Ζάκυνθο με σκάφος για τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της!

Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό και την μικρή τους κόρη Χριστιάννα απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης!

Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη μετά από μια στάση στο Capri της Ιταλία επέστρεψε στην Ελλάδα και κάνει οικογενειακές διακοπές με το σκάφος στα ελληνικά νησιά.

Μαριάννα Γουλανδρή: Στην Ζάκυνθο με σκάφος για τις καλοκαιρινές της διακοπές!

Η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων ζει αρκετό καιρό μεταξύ Αθήνας και Λονδίνο, αλλά τα καλοκαίρια της φροντίζει πάντα να τα περνάει στην Ελλάδα.

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην όμορφη Ζάκυνθο.

Η ίδια με φόντο το διάσημο ναυάγιο έβγαλε μια φωτογραφία όπου μας δείχνει τα αγαπημένα κοσμήματα της καλοκαιρινής συλλογής της.

Μαριάννα Γουλανδρή: Στην Ζάκυνθο με σκάφος για τις καλοκαιρινές της διακοπές!

Γουλανδρή - Λαιμός: Δεν φαντάζεστε ποιος σχεδίασε το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους!

Την Πρωτοχρονιά που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαριάννα Γουλανδρή.

Σίγουρα αξέχαστη, είναι η χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έναν χρόνο μετά τον παραμυθένιο γάμο της με τον Φίλιππο Λαιμό στο Λονδίνο.

«Θαυμάζω πολύ τον σύζυγο μου. Νομίζω ότι είναι το σπουδαιότερο πρόσωπο που γνωρίζω. Έχει καλό γούστο και πάντα του μιλώ για τις δημιουργίες μου με λεπτομέρειες. Μου σχεδίασε το πιο όμορφο δαχτυλίδι αρραβώνων, οπότε για μένα είναι και εκείνος ένας μυστικός σχεδιαστής κοσμημάτων.

Η μητρότητα είναι ό,τι καλύτερο έχω βιώσει. Μου έχει διδάξει πολλά και με έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Το μεγαλύτερο μάθημα είναι η διδαχή της υπομονής», αναφέρει στο περιοδικό "Gala".