Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η κόρη της ποζάρει με μαύρο μπικίνι και... "κόβει ανάσες"!

Αντέχετε να την δείτε;

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η κόρη της ποζάρει με μαύρο μπικίνι και...

Η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ποζάρει με μαύρο μπικίνι και... "κόβει ανάσες" στην παραλία.

Την γνωρίσαμε πριν από περίπου δυο χρόνια μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», όπου υποδυόταν την «Βέλλη».

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα της!

Μπορεί στο σήριαλ να την βλέπαμε σαν χίπισσα, ωστόσο τώρα την είδαμε με μαγιό και πάθαμε πλάκα με το κορμί της. Απολαμβάνει τις διακοπές της και μοιράζει "εγκεφαλικά".

Η Μαρία Χάνου έχει κορμάρα!

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κόρη

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κόρη

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: "Επανασύνδεση" βόμβα με πρώην αγαπημένο της!

Τι συνέβη; "Επανασύνδεση" βόμβα με πρώην αγαπημένο για την ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!

Η γνωστή και αγαπημένη σε όλους μας Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, έγινε γνωστή από την σειρά "Παρά πέντε". Έκτοτε είναι πάντα στο προσκήνιο των ειδήσεων.

Μπορεί να έχουν χωρίσει τους δρόμου τους, αλλά έχουν μαζί μια υπέροχη κόρη, την Μαρία Χάνου ! Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ταξιάρχης Χάνος θα βρεθούν μαζί στην τηλεόραση.

Από τη νέα σεζόν λοιπόν γονείς και κόρη θα βρίσκονται κάτω από την ίδια σειρά, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.Η Μαρία Χάνου θα συνεχίσει στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ οι γονείς της θα είναι μαζί στην καινούργια σειρά «Κρατάς μυστικό;».

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε επιλεχθεί αρχικά η Μαρία Καβογιάννη, αλλά λόγω θεατρικών υποχρεώσεων, αναγκάστηκε να αποχωρήσει και να πάρει την θέση της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου!

Αναμένουμε να δούμε ολόκληρη την σειρά!

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου:

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα της!

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ανέβασε μία φωτογραφία στα social media και είδαμε για πρώτη φορά τη μητέρα της!

Μοιάζουν καθόλου μαμά και κόρη; Τι λέτε;

Η ηθοποιός πόσταρε στο instagram μία φωτογραφία με την αγαπημένη της μητέρα και αμέσως δέχθηκε αμέτρητα like!

Η μαμά της ηθοποιού ποζάρει χαμογελαστή και την βλέπουμε για πρώτη φορά!

Δείτε την

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα της!

H Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και γι΄ αυτό κάνει συχνά τρυφερές αναρτήσεις, όπως αυτή με την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη...

Τόσο άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο όσο και εκείνοι που την έμαθαν από την τηλεόραση και την αγάπησαν βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο της γνωστής ηθοποιού που έγινε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ανάμεσά τους και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός του Youweekly.gr, είναι ένα ράκος!

Η ίδια φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένη και στεναχωρημένη με αυτήν την είδηση, ενώ ήταν και από τις λίγες παρουσίες που δεν ενδιαφέρθηκε για την εξωτερική της εμφάνιση και εμφανίστηκε εντελώς ατημέλητη. Δείτε τα αποκλειστικά στιγμιότυπα παρακάτω: