Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Χέλμη! Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της!

Βαρύ πένθος για την ηθοποιό...

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Χέλμη! Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της!

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό, Κατερίνα Χέλμη! Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της και έχει βυθιστεί σε πένθος η οικογένεια της.

Ο Κωνσταντίνος Σβολόπουλος, άφησε τη τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών.

Ήταν συνιδρυτής και διευθυντής του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Kαραμανλής» .Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938, σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πολιτικές Επιστήμες

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Σβολόπουλου θα γίνει την Παρασκευή 16 Αυγούστου, στις 14:00 στη Μητρόπολη Αθηνών.

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Χέλμη

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Παπαϊωάννου!

Ο κορυφαίος οινοποιός Αθανάσιος Παπαϊωάννου, ένας θρύλος της οινικής ιστορίας της Νεμέας, άλλα και της Ελλάδος έφυγε από τη ζωή.

Η Νεμέα απόλεσε ένα μεγάλο κεφάλαιο από τον πολιτισμό, την παράδοση και την ψυχή της στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που για πολλά χρονιά υπήρξε η σημαία και η αίτια της αναπτυξιακής της προοπτικής. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Αρχαία Νεμέα. Θρήνος: Πέθανε ο Takis!

Ο Θανάσης Παπαϊωάννου ήταν ένας από τους πρώτους «μικρούς παραγωγούς». Η σοδειά του 1981 έδωσε το πρώτο εμφιαλωμένο κρασί με το όνομά του -μέχρι τότε βρισκόταν πίσω από μερικά από τα πιο πετυχημένα ελληνικά κρασιά.

Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Παπαϊωάννου

Πέθανε ο Σταμάτης Φιλίππου!

Πέθανε ο γνωστός Βολιώτης dj, Σταμάτης Φιλίππου!

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στον Βόλο ο θάνατός του αφού ήταν ένας από τους γνωστότερους dj της πόλης.

Τραγωδία στη Λαμία! Ο πατέρας προσπαθούσε να σώσει τον γιο του! Πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού;

Πέθανε ο Σταμάτης Φιλίππου!

Ο Σταμάτης Φιλίππου είχε συνδέσει το όνομά του με τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, έχοντας παίξει στα πιο in και γνωστά στέκια του Βόλου. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα προσβλήθηκε από την επάρατη νόσο. Έδωσε την άνιση μάχη με το θάνατο μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά δυστυχώς λύγισε.

Πένθος: Νεκρός 6χρονος Youtuber! Πέθανε από...

Πένθος επικρατεί μετά την είδηση πως πέθανε 6χρονο αγοράκι. Ήταν Youtuber με πολλές προβολές στα social media όπου πέθανε από ελονοσία.

Την Τετάρτη διαγνώσθηκε με τη νόσο και μέσα σε ένα 24ωρο έφυγε από τη ζωή με την οικογένεια του να θρηνεί τον άδικο χαμό του.

Ο Darcy εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη σκηνή στις 2 Αυγούστου, στο πλευρό του γνωστού κωμικού της χώρας Kigingi. Ο κωμικός, μιλώντας στο BBC, εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του 6χρονου και έκανε λόγο για μια μεγάλη απώλεια της βιομηχανίας ψυχαγωγίας στη χώρα του. Σοκ: Βρέθηκε νεκρός γνωστός Youtuber!

Πάνω από 1.800 άνθρωποι έχουν πεθάνει από ελονοσία στο Μπουρούντι φέτος, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Νεκρός 6χρονος Youtuber