Πένθος για κορυφαία τραγουδίστρια! Έφυγε από την ζωή αγαπημένο της πρόσωπο!

Δύσκολες στιγμές...

Πένθος για κορυφαία τραγουδίστρια! Έφυγε από την ζωή αγαπημένο της πρόσωπο!

Πένθος για κορυφαία τραγουδίστρια! Έφυγε από την ζωή αγαπημένο της πρόσωπο και περνάει δύσκολες στιγμές.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα μακροσκελές κείμενο γεμάτο συγκίνηση.

«Σήμερα κηδέψαμε την Titi Rose… δίπλα στον αγαπημένο μας θείο, όπως ήταν η επιθυμία της, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι όλη τους της ζωή και είχαν 3 πανέμορφες κόρες, τις πιο κοντινές μου ξαδέλφες με τις οποίες μεγάλωσα μαζί και ήμασταν τόσο κοντά σαν να ήμασταν αδελφές. Έχω τόσα συναισθήματα καθώς τα γράφω αυτά. Για το πόσο δυνατή και ο εαυτός της ήταν… Με έμαθε τι σημαίνει να είσαι σκληρά εργαζόμενη γυναίκα. Εκείνη, όπως και κάθε άλλη γυναίκα με την οποία είχα την τύχη να μεγαλώσω, με έμαθε να είμαι ανεξάρτητη και ατρόμητη με τα όσα φέρνει η ζωή! Να χορεύω, να γελώ και να έχω κοντά μου την οικογένειά μου. Και είμαι ευγνώμων για όλα όσα έκανε για μένα. Νομίζω όμως ότι θα τη θυμάμαι περισσότερο με αυτό το βίντεο που γελά με τις αδελφές της και την οικογένειά της κάθε Χριστούγεννα, γενέθλια και στο πλατό… Σε αγαπώ Titi, χαίρομαι που με τον Tio είστε πάλι μαζί! Χαιρέτα μου τη γιαγιά και την Titi Myrza. Σας αγαπώ όλους για πάντα. Θα σε κάνω περήφανη», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Λόπεζ.

Πένθος για κορυφαία τραγουδίστρια

Πένθος για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Πέθανε η μητέρα του!

Πένθος για γνωστό Έλληνα πολιτικό. Πέθανε η μητέρα του και περνάει δύσκολες στιγμές, αφού της είχε μεγάλη αδυναμία.

Η μητέρα του πρώην βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θανάση Μιχελής, Μαρία, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 93 ετών.

Η κηδεία της έγινε χθες Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαμίας ενώ η ταφή θα πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο της Ξηριώτισσας στη Λαμία.

Τροχαίο σοκ για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Πένθος για γνωστό Έλληνα πολιτικό

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η πολιτική σκηνή, μετά την είδηση ότι πέθανε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Ο Χανιώτης πολιτευτής, Μανώλης Σκουλάκης, «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, εννέα μήνες πριν, στις 5 Νοεμβρίου του 2018, ο Μανώλης Σκουλάκης είχε χάσει την γυναίκα του, σε ηλικία 60 ετών.


Ο Μανώλης Σκουλάκης είχε διατελέσει βουλευτής, υφυπουργός και αναπληρωτής υπουργός με το ΠΑΣΟΚ, καθώς και δήμαρχος Χανίων.

Σοκ: Ατύχημα για τον πασίγνωστο πολιτικό και Πρόεδρο! Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο!

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Γεννήθηκε το 1944 στον Πλάτανο Κισσάμου Χανίων. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε ως γιατρός στην περιοχή του Κισσάμου. Την είδηση του θανάτου του Μανώλη Σκουλάκη έκανε γνωστή στη βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος. Αμέσως μετά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.