Ξέσπασε πασίγνωστο μοντέλο: «Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια»!

Η αποκάλυψη για την"λαχτάρα" που πέρασε!

Ξέσπασε πασίγνωστο μοντέλο: «Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια»!

Ξέσπασε πασίγνωστο μοντέλο για τα όσα βίωσε πριν λίγες ημέρες όταν της άρπαξαν προσωπικά της πράγματα. «Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια», είπε.

Η ίδια έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο, όταν άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι που έμεναν όταν έλειπε μαζί με τις φίλες της και τους έκλεψαν.

Μάλιστα, μετά το γεγονός είπε στο Instagram ότι δεν πρόκειται να πάει πάλι στο νησί των ανέμων, με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει πόλεμος στα social media.

Η Gigi Hadid δεν άφησε τα σχόλια να πέσουν κάτω τα άσχημα σχόλια που δέχεται απαντώντας: «Αφήστε με να ξεκαθαρίσω σε όποιον πιστεύει ότι δεν αξίζω να έχω άποψη για την εμπειρία που βίωσα αλλά και να προειδοποιήσω τον κόσμο με βάση αυτή – Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποιους μάλιστα υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσω με κανενός είδους επιβολής του νόμου παρά μόνο με τον προσωπικό μου security, ένα προνόμιο που δυστυχώς δεν έχουν πολλοί. Εάν κάτι συμβεί όσο το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, και όταν το τμήμα ανοίξει, η εκπαίδευση τους και οι πόροι τους δεν είναι αρκετά έτσι ώστε ο κόσμος στο νησί να είναι ασφαλής ή για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στα περιστατικά εγκληματικότητας που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στο νησί (μιλάω για το νησί συγκεκριμένα γιατί εκεί βίωσα την εμπειρία μου).

Και συνέχισε γράφοντας «Αυτές οι πληροφορίες δεν γίνονται γνωστές στον κόσμο πριν την επίσκεψη τους στο νησί. Εάν γνώριζα τι συμβαίνει αλλά και ότι δεν μπορεί κάποιος να με προστατέψει δεν θα είχα πάει. Αυτή είναι η γνώμη μου η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και εάν δεν σας αρέσει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.»

Πασίγνωστο μοντέλο ξεκίνησε "πόλεμο" κατά της Ελλάδας! Σάλος στο διαδίκτυο - «Ηλ@θια..»!

Πασίγνωστο μοντέλο ξεκίνησε "πόλεμο" κατά της Ελλάδας! Σάλος στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της. « Είναι Ηλ@θια..», της έγραψαν.

Πριν λίγες ημέρες είχε επισκεφθεί την Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές όπου την λήστεψαν μέσα στο σπίτι που έμεναν με αποτέλεσμα να πει δημόσια ότι δεν θα ξαναπάει στο νησί.

Με αφορμή την ανάρτηση της αυτή, στο διαδίκτυο επικράτησε πανικό. Αρκετοί χαρακτήρισαν τα σχόλια της Χαντίντ απερίσκεπτα και ανεύθυνα, γράφοντας πως είναι παράλογο να δαιμονοποιείς μια ολόκληρη χώρα για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Μάλιστα, κάποιος σχολίασε, σύμφωνα με το «Cosmopolitan»: «Με λήστεψαν στο Μαϊάμι... Δεν λέω στους ανθρώπους να μην πάνε εκεί... ηλίθια ανάρτηση».

Πασίγνωστο μοντέλο ξεκίνησε

Ένας άλλος επεσήμανε πως η Ελλάδα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην τουριστική της βιομηχανία. «Μία από τις κυριότερες πηγές εισοδήματος της Ελλάδας είναι ο τουρισμός και κυριολεκτικά δυσφημείτε τη χώρα. Εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τη Μύκονο ετησίως. Επειδή συνέβη σε σένα, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να συμβεί σε όλους. Έχετε δει ποτέ τα εγκλήματα και τις δολοφονίες που συμβαίνουν στη χώρα σας; Για να μη μιλήσουμε για τις μαζικές δολοφονίες. Σε παρακαλώ! Τι σημαίνει αυτό; Ότι κανείς δεν θα έπρεπε να επισκεφθεί τις ΗΠΑ;».

 Πασίγνωστο μοντέλο ξεκίνησε

Μετά την κριτική που δέχθηκε, η Τζίτζι Χαντίν, αποφάσισε να προβεί στον ακόλουθο σχολιασμό: «Επιτρέψτε μου να το καταστήσω σαφές σε όσους πιστεύουν ότι δεν δικαιούμαι να εκφράσω την άποψή μου για την εμπειρία μου και να προειδοποιήσω τους ανθρώπους γι’ αυτήν – με λήστεψαν μαζί με άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποια υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατόν να έρθω σε επαφή με οποιαδήποτε μορφή επιβολής του νόμου, πέρα από την ιδιωτική μου ασφάλεια.

Αυτό είναι ένα προνόμιο το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι που ταξιδεύουν εκεί δεν θα είχαν. Εάν συμβεί κάτι ενώ το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να γίνει για να προστατευτείς και όταν ανοίξει το αστυνομικό τμήμα, δεν φαίνεται πως η κατάρτιση και οι πόροι του συμβαδίζουν με την διατήρηση της ασφάλειας των ανθρώπων όσον αφορά στον αριθμό των εγκλημάτων που συμβαίνουν εκεί σε νυχτερινή βάση (μιλάω για το συγκεκριμένο νησί μόνο, γιατί εκεί έζησα όλη αυτή την εμπειρία).


Αυτή δεν είναι μια πληροφορία που γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι προτού επισκεφθούν τη Μύκονο. Αν ήξερα ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν τόσο συχνά και πως δεν υπήρχε υποδομή για να προστατευθεί κάποιος, δεν θα είχα πάει. Επομένως, αυτή είναι η γνώμη μου, που βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά, και αν δεν σας αρέσει, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Τέλος, δουλεύω πολύ σκληρά και πολύ σπάνια κάνω τέτοια ταξίδια για μένα και τους φίλους μου. Συνεπώς, αν θέλω να ποστάρω φωτογραφίες από το ταξίδι αφότου με λήστεψαν, θα το κάνω».