Γιώργος Λιάγκας: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με την Φαίη Σκορδά σήμερα! Η συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Αναλυτικά όσα είπε!

Γιώργος Λιάγκας: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με την Φαίη Σκορδά σήμερα! Η συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με την Φαίη Σκορδά σήμερα! Η συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Ο γνωστός παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People μίλησε για την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, και για το γεγονός ότι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν για 1 ώρα θα βρίσκεται απέναντι της!

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξής του:

Βάσει προγραμματισμού, είναι η πρώτη φορά που θα βρεθείς τηλεοπτικά απέναντι από τη Φαίη Σκορδά, έστω και για μία ώρα.

Όταν έφυγα από το πρωινό του ΑΝΤ1, είχα πρόταση από μεγάλο κανάλι, και μάλιστα με μεγάλη αμοιβή να κάνω την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Δεν το έκανα. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν κάνουμε μια εκπομπή που έχει τα θέματα ενός κλασικού πρωινού, αλλά μια εκπομπή που θα στηρίζεται στον λόγο και την άποψη. Αν ήταν να είμαι παραπάνω από μία ώρα απέναντι από τη Φαίη –και σ’ το λέω επειδή τέθηκαν και τέτοια θέματα σε συζητήσεις που είχα με κανάλια–, δεν θα το έκανα. Ουσιαστικά θα είμαστε για τρία τέταρτα απέναντι.

Με τη Φαίη, εκτός από την καλή οικογενειακή σχέση που έχουμε λόγω των παιδιών μας, που τα μεγαλώνουμε με απεριόριστη αγάπη, έχουμε και μια πολύ καλή προσωπική σχέση. Μιλάμε για τα επαγγελματικά μας και προφανώς αυτό το διάστημα η Φαίη ήταν κοινωνός των δικών μου προβληματισμών, αλλά και των τηλεοπτικών προτάσεων που είχα, διότι τα συζητούσα μαζί της. Η Φαίη ήταν από τους πρώτους που έμαθε την πρόταση που είχα από τον ΣΚΑΪ και τη βρήκε εξαιρετική. Πίστεψέ με, ο άνθρωπος που θέλει περισσότερο από όλους να πηγαίνει τόσο καλά η Φαίη είμαι εγώ, κι αυτό ισχύει και αντίστροφα.

Γιώργος Λιάγκας: Έβγαλε το κορμί του σε παραλία της Μυκόνου! Αρετουσάριστες φωτογραφίες με την... αλήθεια!

Μπορεί να υπάρξει σοβαρός άνθρωπος που να πιστέψει ότι ο ένας θέλει να κάνει κακό στον άλλο; Αυτό είναι αστείο. Θέλω, εύχομαι και πιστεύω πως η Φαίη θα πηγαίνει καλά για πολλά χρόνια, όπως κι εκείνη το ίδιο για μένα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μολονότι κάνουμε διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση, ενδιαφερόμαστε και νοιαζόμαστε επαγγελματικά πολύ ο ένας για τον άλλο. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνουμε κάτι που θα πλήξει την οικογενειακή μας σχέση.

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής γυναίκας που μπήκε στην ζωή του από το πουθενά!

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει μία νέα γυναίκα στη ζωή του από το πουθενά! Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής με το... καυτό της κορμί!

Ο παρουσιαστής αυτή την περίοδο βρίσκεται αναμφίβολα στα καλύτερά του!

Σήμερα έγινε η επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ για τη συνεργασία του καναλιού με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ παράλληλα έπαιξε και το επικό τρέιλερ της μεσημεριανής του εκπομπής!

Ο παρουσιαστής μετράει αντίστροφα για τη νέα του δουλειά στο κανάλι του Φαλήρου, επιστρέφοντας στη... δράση έπειτα από δύο χρόνια!

Φυσικά ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα είναι μόνος του στην εκπομπή του, καθώς το πάνελ του έχει κλείσει ήδη!

Στην ομάδα της εκπομπής του, λοιπόν, θα βρίσκονται εκτός του Δημήτρη Παπανώτα και της Ελένης Τσολάκη, η Κάλια Ελευθερίου!

Δείτε τις φωτογραφίες της Κύπριας Κάλιας Ελευθερίου που θα βρίσκεται στο πλευρό του παρουσιαστή!

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής γυναίκας που μπήκε στην ζωή του από το πουθενά!Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής γυναίκας που μπήκε στην ζωή του από το πουθενά!Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής γυναίκας που μπήκε στην ζωή του από το πουθενά!Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής γυναίκας που μπήκε στην ζωή του από το πουθενά!

Γιώργος Λιάγκας: Τι κάνει σήμερα η γυναίκα που είχε πριν την Φαίη Σκορδά; Αδιανόητο!

Αδιανόητο περιστατικό για τον Γιώργο Λιάγκα! Ανακαλύψαμε τι κάνει σήμερα η γυναίκα που είχε πριν την Φαίη Σκορδά!

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να ήταν η γυναίκα της ζωής του Γιώργου Λιάγκα (αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν) όμως πολύ πριν τη Φαίη ο παρουσιαστής έβγαινε με την Έλενα Γράβεζα.

Η ξανθιά Έλενα ξεκίνησε ως μοντέλο και μετά, αλλά δούλεψε και σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών σχολιάζοντας την τότε επικαιρότητα και μάλιστα με επιτυχία. Ωστόσο, η Έλενα έγινε γνωστή μέσα από την πολύχρονη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και μάλιστα οι φήμες και τα πρωτοσέλιδα της εποχής τους ήθελαν να παντρεύονται σύντομα. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για τρία ολόκληρα χρόνια (απο το 2002 εως το 2005) και όταν χώρισαν παρέμειναν καλοί φίλοι.

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το ξανθό μοντέλο που είχε σχέση! Την θυμάστε; Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το ξανθό μοντέλο που είχε σχέση! Την θυμάστε; Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Τι κάνει σήμερα η παρουσιάστρια και μοντέλο

Τα πειράγματα του Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή «Distraction», αλλά και η παρουσία της στο πλευρό του Θανάση Πάτρα, στο πρωινό μαγκαζίνο «Αυτό μας έλειπε», ήταν από τις λαμπερές στιγμές της, ωστόσο πλέον είναι μια full time μαμά, με δύο υπέροχους γιους, ενώ σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της. Η Ελενα Γράβεζα, η οποία διέγραψε επιτυχημένη καριέρα και στο ραδιόφωνο, βρέθηκε μπροστά στο δίλημμα «καριέρα ή οικογένεια» και επέλεξε το δεύτερο, αφήνοντας πίσω της όχι μόνο την TV, αλλά και την Αθήνα -αφού σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και την Τεριάννα Παππά ζει στη Λάρισα- για χάρη του έρωτα και της οικογενειακής ζωής.

Η Ελενα υπήρξε μοντέλο και στη συνέχεια ήταν τηλεοπτικά περιζήτητη, αφού ο νυν δήμαρχος Μαραθώνα φρόντισε να την παρουσιάσει στο κοινό -το οποίο εκείνη κέρδισε αμέσως- μέσα από ένα ιδιαίτερο τηλεπαιχνίδι, το «Distraction», το οποίο προβλήθηκε το 2006 στον Alpha. Η εμφάνισή της ήταν αρκετή για να τη φέρει στα εξώφυλλα των περιοδικών, ενώ η μία «καυτή» φωτογράφιση ακολουθούσε την άλλη. Σύντομα έγινε η φαντασίωση πολλών ανδρών, εκείνη όμως διατηρούσε ένα πιο προσιτό προφίλ, ως το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Η μεγάλη της ευκαιρία, ωστόσο, ήρθε όταν κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Αυτό μας έλειπε» (2006-2007), δίπλα στον Θανάση Πάτρα και στη Δήμητρα Ρουμπέση.

Στα περιοδικά
Εκτός από την επαγγελματική ζωή της, όμως, η όμορφη παρουσιάστρια απασχολούσε τα μέσα και με τα προσωπικά της και κυρίως με τη σχέση που διατηρούσε με τον Γιώργο Λιάγκα από το 2000 έως το 2005. Μετά τον χωρισμό τους, καθένας τράβηξε χωριστούς δρόμους, επιλέγοντας ωστόσο και οι δύο την οικογένεια. Ωστόσο, πριν από τον Λιάγκα, η Ελενα υπήρξε σύντροφος του Λευτέρη Πανταζή, με τον οποίο είχαν φωτογραφηθεί -εκείνη φορώντας τα απολύτως απαραίτητα- σε lifestyle περιοδικό της εποχής.


Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν ικανό να κάνει ευτυχισμένη την όμορφη ξανθιά της showbiz, αφού κατάλαβε τι σημαίνει πραγματική ευτυχία, όταν στη ζωή της μπήκε ο μετέπειτα σύζυγός της, ο μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Δαουλάρης. Ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός, που η Ελενα πήρε αποφάσεις ζωής, όπως να εγκαταλείψει τον λαμπερό κόσμο της showbiz, αλλά και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ετσι, το 2009 το ζευγάρι παντρεύτηκε, ενώ λίγους μήνες αργότερα γεννήθηκε ο πρώτος γιος τους. Θέλοντας να αφοσιωθεί απόλυτα στον μικρό πρίγκιπά της, απέρριψε κάθε πρόταση που γινόταν. Το 2010 ήταν η χρονιά που σκέφτηκε την επιστροφή της στην τηλεόραση, αφού ήταν έτοιμη να πει το «ναι» σε ένα νέο project, όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Ηταν ήδη έγκυος στο δεύτερο αγοράκι της, το οποίο ήρθε στον κόσμο το φθινόπωρο του 2011.

Το σουβλατζίδικο στην Αθήνα


Και κάπως έτσι ο Γιάννης και ο Σπύρος έγιναν οι άνδρες της ζωής της, ενώ ο έρωτάς της για τον Παναγιώτη παρέμενε δυνατός και όμορφος. Κάποια στιγμή, η Ελενα σκέφτηκε ότι θα έπρεπε να κάνει κάτι, για να προσφέρει κι εκείνη ό,τι μπορεί στην οικογένειά της, εκτός από την ανιδιοτελή αγάπη και αφοσίωση. Ετσι, μαζί με τη νύφη της αποφάσισαν να ανοίξουν ένα σουβλατζίδικο στην Αθήνα. Μάλιστα, ήταν εκείνη που ανέλαβε την επιμέλεια του μενού, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι πελάτες απολάμβαναν από τα χεράκια της ζουμερά μπιφτέκια. Η κρίση, ωστόσο, χτύπησε και την πόρτα της δικής της επιχείρησης, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να αλλάξει τα πλάνα του.

Σήμερα η Ελενα και ο Παναγιώτης ζουν στη Λάρισα -μετακόμισαν πριν από δυόμισι χρόνια-, όπου ο μπασκετμπολίστας διατηρεί ένα από τα πιο κομψά καφέ-μπαρ της πόλης, ενώ ετοιμάζεται να υποδεχτεί άλλα… δύο μέλη στην οικογένεια! Οπως αποκάλυψε το πρώην μοντέλο στο facebook, αναρτώντας μία φωτογραφία που έδειχνε δύο μωράκια ντυμένα στα ροζ, περιμένει δίδυμα κοριτσάκια, τα οποία θα… καταφτάσουν το καλοκαίρι.


Ετσι, μετά τους τρεις άνδρες, θα έρθει η… ισορροπία στη φαμίλια, με τη γλυκιά Ελενα να ανυπομονεί για τη μέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της τις κορούλες της. Φαίνεται ότι οι εποχές που η ξανθιά καλλονή πρωταγωνιστούσε στις σελίδες των περιοδικών, στην τηλεοπτική οθόνη, στο ραδιόφωνο και κυρίως στις φαντασιώσεις των ανδρών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον η Ελενα μπορεί να απολαμβάνει τα «δώρα» της, τη δεμένη και ευτυχισμένη οικογένειά της, μακριά από τα φώτα -αφού αρνείται ευγενικά να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη-, ζώντας μια απλή και παράλληλα γεμάτη ζωή.

Φαίη Σκορδά: Άφησε τον Λιάγκα στην εξοχικο, πήρε τα παιδιά και συνέχισε τις διακοπές!

Η Φαίη Σκορδά άφησε τον Γιώργο Λιάγκα στο εξοχικό στην Τήνο και πήρε τα παιδιά, συνεχίζοντας τις διακοπές της!

Η παρουσιάστρια περνάει οικογενειακές στιγμές!

Στην Τήνο είχε βρεθεί η Φαίη Σκορδά τις προηγούμενες ημέρες, όπου εκεί ήταν ο Γιώργος Λιάγκα με τους δύο τους γιους.

Μπορεί να έχουν χωρίς βέβαια, αλλά πάνω απ΄ όλα είναι τα παιδιά τους και έτσι πέρασαν όλοι μαζί λίγες οικογενειακές διακοπές στο εξοχικό τους στην Τήνο.

Γιώργος Λιάγκας: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του παρουσιαστή! Στο πλευρό του η Φαίη Σκορδά!

Τώρα όμως οι διακοπές της παρουσιάστριας είχαν άλλον προορισμό. Η Φαίη μαζί με τα παιδιά της βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη, ανεβάζοντας στο instagram και το παρακάτω βίντεο!

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Ξανά μαζί! Οι κοινές τους διακοπές στο νησί!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν ξανά μαζί, με τις κοινές τους διακοπές στο νησί της Τήνου!

Οι δύο παρουσιαστές ήταν μαζί με τα παιδιά τους, περνώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί πλέον να μην είναι ζευγάρι, αλλά πάνω απ΄ όλα είναι γονείς έχοντας δύο γιους τον Δημήτρη και τον Γιάννη!

Τις προηγούμενες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε πολλές φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά του από την Τήνο και το εξοχικό τους στο όμορφο νησί των Κυκλάδων!

Εκεί, βρέθηκε επίσης και η Φαίη Σκορδά! Η παρουσιάστρια ανέβασε μάλιστα φωτογραφία από το νησί. Φυσικά η παρουσία της εκεί έχει να κάνει με τα παιδιά, καθώς οι δύο γονείς ήθελαν να περάσουν χρόνο στις διακοπές με τους γιους τους, βάζοντας πάνω απ΄ όλα την οικογένεια!

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία από την Τήνο, με τον Γιώργο Λιάγκα να έχει κι΄ αυτός στιγμές από το νησί στο instagram!

undefined

undefined