Πένθος! Έφυγε από τη ζωή η πριγκίπισσα μετά από καρκίνο!

Θρήνος στην Βασιλική οικογένεια!

Πένθος! Έφυγε από τη ζωή η πριγκίπισσα μετά από καρκίνο!

Πένθος! Έφυγε από τη ζωή η πριγκίπισσα μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Θρήνος στην βασιλική οικογένεια.

Η πριγκίπισσα Χριστίνα της Δανίας, η μικρότερη αδελφή της βασίλισσας Beatrix, τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λονδίνο.

Η κόρη της βασίλισσας Juliana πέθανε το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 72 ετών.

Έφυγε από τη ζωή η πριγκίπισσα της Δανίας

Πένθος: Έφυγε από τη ζωή ο μεγιστάνας Χουσέιν Σάλεμ!

Ο Χουσέιν Σάλεμ -στο παρελθόν συγκαταλεγόταν στους ισχυρότερους επιχειρηματίες της Αιγύπτου και ήταν ταυτισμένος με τον πρώην πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ, ο οποίος ανατράπηκε με τη λαϊκή εξέγερση του 2011- έφυγε από τη ζωή στην Ισπανία χθες Τρίτη, ανέφεραν μια ανιψιά του και κρατικά ΜΜΕ.

Ο Σάλεμ είχε συλληφθεί το 2011, βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης από τις αρχές της Ισπανίας, της χώρας όπου προσέφυγε μετά τη λαϊκή εξέγερση των 18 ημερών η οποία οδήγησε στο τέλος την τριακονταετή μονοκρατορία του Μουμπάρακ.

Θρήνος! Πέθανε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας! Ήταν μόλις 54 ετών!

Αιγυπτιακό δικαστήριο τον είχε καταδικάσει ερήμην να εκτίσει κάθειρξη επτά ετών και να καταβάλλει πρόστιμα συνολικού ύψους 4 και πλέον δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2011, αφού τον έκρινε ένοχο στη δίκη του για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παράνομο προσπορισμό κερδών.

Έφυγε από τη ζωή ο μεγιστάνας Χουσέιν Σάλεμ!

Το 2016, ο Σάλεμ, που ήταν επίσης υπήκοος της Ισπανίας, έκλεισε συμφωνία με τις αρχές που επέτρεπε στον ίδιο και τα μέλη της οικογένειάς του να επιστρέψουν στην Αίγυπτο χωρίς νομικές συνέπειες, με αντάλλαγμα τη δήμευση του 75% του περιουσίας του.

Η συμφωνία κλείστηκε εντός των ορίων μιας ευρύτερης διαδικασίας «συμφιλίωσης», που αφορούσε ιδίως πλούσιους επιχειρηματίες που εγκατέλειψαν την Αίγυπτο για να αποφύγουν την άσκηση διώξεων σε βάρος τους για διαφθορά μετά την εξέγερση, στο αποκορύφωμα της λεγόμενης Αραβικής Άνοιξης.

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Παπαϊωάννου!

Ο κορυφαίος οινοποιός Αθανάσιος Παπαϊωάννου, ένας θρύλος της οινικής ιστορίας της Νεμέας, άλλα και της Ελλάδος έφυγε από τη ζωή.

Η Νεμέα απόλεσε ένα μεγάλο κεφάλαιο από τον πολιτισμό, την παράδοση και την ψυχή της στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που για πολλά χρονιά υπήρξε η σημαία και η αίτια της αναπτυξιακής της προοπτικής. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Αρχαία Νεμέα. Θρήνος: Πέθανε ο Takis!

Ο Θανάσης Παπαϊωάννου ήταν ένας από τους πρώτους «μικρούς παραγωγούς». Η σοδειά του 1981 έδωσε το πρώτο εμφιαλωμένο κρασί με το όνομά του -μέχρι τότε βρισκόταν πίσω από μερικά από τα πιο πετυχημένα ελληνικά κρασιά.

Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Παπαϊωάννου