Πρωταγωνίστρια του Τατουάζ μετά το φινάλε της σειράς έγινε άλλος άνθρωπος!

Η αλλαγή στην εμφάνιση της!

Πρωταγωνίστρια του Τατουάζ μετά το φινάλε της σειράς έγινε άλλος άνθρωπος!

Πρωταγωνίστρια του Τατουάζ μετά το φινάλε της σειράς έγινε άλλος άνθρωπος με την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην εμφάνιση της.

Την γνωρίσαμε μέσα από σειρά ως την «Αφροδίτη» και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αλλαγές στη ζωή της, αφού πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως κατάφερε να χάσει 38,5 κιλά μετά την γέννηση του παιδιού της.

Λίγο μετά το τέλος της αγαπημένης σειρά του Alpha που είδε μεγάλη επιτυχία, πήρε την απόφαση να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της.

Δανάη Παππά: H πρωταγωνίστρια του Τατουάζ μας συστήνει για πρώτη φορά τον αδερφό της!

Συγκεκριμένα, είπε το "ναι" και έκοψε τα μακριά μαύρα μαλλιά της, κάνοντας τα καρέ!

Πρωταγωνίστρια του Τατουάζ αγνώριστη

Δανάη Παππά: Είδαμε την πρωταγωνίστρια του Τατουάζ με μαγιό και... πάθαμε σοκ!

Είδαμε την πρωταγωνίστρια του Τατουάζ, Δανάη Παππά με μαγιό και... πάθαμε σοκ αφού έχει ένα άψογα καλλίγραμμο κορμί.

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά του Ανδρέας Γεωργίου, όπου κατάφερε να κατακτήσει την αγάπη του κόσμου.

Μετά το τέλος της σειράς, η Δανάη Παππά, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπως φαίνεται με τον σύντροφό της.

Πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία από παραλία, με την ίδια να ποζάρει με μαύρο μπικίνι.

Δανάη Παππά μαγιό

Δανάη Παππά: Τι έκανε μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα του «Τατουάζ»;

Δείτε τι έκανε η Δανάη Παπά, πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ», μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα της σειράς!

Την προηγούμενη εβδομάδα τελείωσαν τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του AlphaTv και η πρωταγωνίστρια αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να αλλάξει παραστάσεις.

Η Δανάη Παππά αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό, προκειμένου να ξεκουραστεί. Προορισμός της ήταν το Άμστερνταμ, όπως αποκάλυψε η όμορφη ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες βόλτες της στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Αυτό που δεν αποκάλυψε όμως ήταν με ποιον ή με ποιους πραγματοποίησε αυτό το ταξίδι. Τους τελευταίους μήνες η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού, Λάμπρο Λάζαρη, και ενώ αποφεύγει οποιοδήποτε σχόλιο γύρω από την προσωπική της ζωή, εκείνοι που τους γνωρίζουν καλά μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Αμστερνταμ

Αμστερνταμ