Νεκρό γνωστό μοντέλο! Μυστήριο με το θάνατο της - Πνίγηκε και πέθανε!

Έρευνα διέταξαν οι Αρχές!

Νεκρό γνωστό μοντέλο! Μυστήριο με το θάνατο της - Πνίγηκε και πέθανε!

Νεκρό έπεσε στο σπίτι της γνωστό μοντέλο. Για μυστήριο πρόκειται ο θάνατος της, αφού πρώτα πνίγηκε και μετά πέθανε μπροστά στον σύντροφό και τη φίλη της.

Τα ρωσικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως για «αρκετές ημέρες» έκανε ένα έξαλλο party. Στην συνέχεια κάλεσε έναν γιατρό από την ιδιωτική της κλινική για να της κάνει μια θεραπεία αποτοξίνωσης την οποία ακολουθούσε στο σπίτι.

Ο σύντροφος της, Αλεξάντερ είπε πως το πρώην μοντέλο Playboy, αφού έφυγε ο γιατρός κοιμήθηκε, ωστόσο πριν βγει από την πόρτα είπε σε αυτόν και μια άλλη φίλη τους να μην αφήσουν μόνη της.

Πένθος! Πέθανε σε ηλικία 30 ετών πασίγνωστο μοντέλο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Moskovsky Komsomolets», ο Αλεξάντερ την ξύπνησε λίγο αργότερα, διαπιστώνοντας πως «ανέπνεε με έναν πολύ περίεργο τρόπο». Το μοντέλο σηκώθηκε, πήγε στην κουζίνα αλλά άρχισε να πνίγεται και τελικά πέθανε μπροστά τους. Απευθείας, κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά τελικά δεν κατάφερε να συνέλθει και πέθανε.

Νεκρό γνωστό μοντέλο

Όπως λένε δημοσιεύματα για την Η 29χρονη Τζάνα Ρασκάζοβα, οι γιατροί φοβούνται πως ένα «φάρμακο που δεν συμβάδιζε με την θεραπεία της» μπορεί να προκάλεσε τον θάνατό της. Μάλιστα, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των αιτιών που οδήγησαν στο θάνατό της.

Νεκρό γνωστό μοντέλο


Κεφαλονιά: Θρίλερ με το νεκρό μοντέλο σε θαλαμηγό!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της Sinead McNamara.

Το 20χρονο κορίτσι, που ήταν μοντέλο του Instagram, σύμφωνα με ξένα μέσα, πέθανε στην πολυτελή θαλαμηγό του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Alberto Bailleres, Mayan Queen IV, που είχε αγκυροβόλησει στην Κεφαλονιά.

Το μοιραίο περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 29 Αυγούστου. Οι φωνές του πληρώματος του εντυπωσιακού «Mayan Queen IV», αξίας 140 εκατομμυρίων δολαρίων, γίνονται αντιληπτές από ανυποψίαστους παραθεριστές και κατοίκους του νησιού.

Η Sinead McNamara έχει βρεθεί κρεμασμένη στους κάβου της θαλαμηγού. Μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς και το επόμενο πρωί σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών σε κωματώδη κατάσταση. Λίγες ώρες μετά, φεύγει από τη ζωή.

Οι αρχές διεξάγουν προανάκριση για το συμβάν παίρνοντας καταθέσεις από όλο το πλήρωμα του σκάφους αλλά και εξετάζοντας εξονυχιστικά το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είχε η θαλαμηγός.

Οι λεπτομέρειες για την υπόθεση βγαίνουν με το σταγονόμετρο, ωστόσο τα σενάρια δίνουν και παίρνουν γύρω από τον θάνατο της νεαρής κοπέλας, που τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ως αυτοκτονία.

Πηγή: Star.gr