Σοβαρός τραυματισμός για πασίγνωστο τραγουδιστή! Τι συνέβη;

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Σοβαρός τραυματισμός για πασίγνωστο τραγουδιστή! Τι συνέβη;

Σοβαρός τραυματισμός για πασίγνωστο τραγουδιστή! Τι συνέβη;

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο λόγος για τον 52χρονο ηθοποιό Κίφερ Σάδερλαντ, ο οποίος δε θα μπορέσει να ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία, καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό λόγω πτώσης από τις σκάλες του πούλμαν που μετέφερε την μπάντα.

Σοβαρός τραυματισμός για πασίγνωστο τραγουδιστή! Τι συνέβη;

Ο σταρ της σειράς «24» κάνει περιοδεία ως τραγουδιστής και μίλησε για το ατύχημα του μέσα από μια δημοσίευσή του στο Instagram.

Ο ίδιος εξήγησε στους διαδικτυακούς του φίλους τον λόγο που δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την περιοδεία του στη Δανία και Σουηδία.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς γλίστρησα στις σκάλες του πούλμαν της περιοδείας, ενώ ταξίδευα για τη Δανία. Έσπασα το πλευρό μου και ήταν δύσκολο να αναπνεύσω και αδύνατον να τραγουδήσω. Δεν θα μπορέσω να ολοκληρώσω τα τρία τελευταία σόου της περιοδείας αλλά έχω κάθε πρόθεση να προγραμματίσω τις εμφανίσεις αυτές για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη/Οκτώβρη».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Επίσης ζήτησε συγγνώμη από τους φανς του που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια και αδημονούσαν για αυτές τις εμφανίσεις και υποσχέθηκε ότι θα φροντίσει να πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις αυτές. «Δεχθείτε την ειλικρινή μου συγγνώμη».

Σοκ! Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής βουτηγμένος στα αίματα!

Τραγικές στιγμές για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Πέθανε ο πατέρας του!

Τραγικές στιγμές περνάει γνωστός - στη νεολαία - Έλληνας τραγουδιστής της ραπ. Πέθανε ο πατέρας του και το έκανε γνωστό μέσα από τα social media.

Με ένα συγκινητικό κείμενο θέλησε και μέσα από το instagram να του πει "αντίο" αλλά και το πόσο τον ευχαριστεί και τον αγαπάει.

«Καλό ταξίδι πατέρα μου. Είμαι περήφανος για σένα. Έδωσες μια τεράστια & επίπονη μάχη πάλεψες τόσο πολύ που έτσι μου έμαθες πως να τα καταφέρω. Καλό Παράδεισο. θα σε αγαπώ για πάντα. Κωνσταντίνος του Γεωργίου Γκόγκας. Υ.Γ. Ευχαριστώ Άγιε μου Γεώργιε την ύστατη στιγμή ήσουν εκεί», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, ο Ταραξίας ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα Γιώργος Γκόγκας.

Τραγικές στιγμές για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

Τραγικές στιγμές για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή