Ραγδαίες εξελίξεις με την Ελληνίδα τραγουδίστρια που κατέρρευσε στο αεροδρόμιο! Νέες αποκαλύψεις για την υγεία της!

Ποια είναι η κατάσταση της;

Ραγδαίες εξελίξεις με την Ελληνίδα τραγουδίστρια που κατέρρευσε στο αεροδρόμιο! Νέες αποκαλύψεις για την υγεία της!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την Ελληνίδα τραγουδίστρια που "κατέρρευσε" στο αεροδρόμιο. Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υγεία της.

Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες λιποθύμησε μέσα σε αεροπλάνο κατά τη διάρκεια πτήσης και μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, την περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όταν την μετέφεραν στο νοσοκομείο, η τραγουδίστρια διαγνώσθηκε με σημάδια υπερκόπωσης.

τραγουδίστρια λιποθύμησε στο αεροδρόμιο

Το βράδυ της Τρίτης, φίλος και συνεργάτης της, Εμμανουέλας των Kings, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση της υγείας της. Όπως είπε, είναι μια χαρά και υγιής.

«Βόμβα» με την κληρονομία πασίγνωστης τραγουδίστριας! Πού αφήνει όλα τα λεφτά της;

«Βόμβα» με την κληρονομία πασίγνωστης τραγουδίστριας! Πού αφήνει όλα τα λεφτά της;

Η ίδια πέθανε τον Αύγουστο του 2018 μετά από μάχη με νευροενδοκρινή όγκο (ΝΕΤ) στο πάγκρεας, μια μορφή καρκίνου που αποτελεί μόνο το 7% των περιπτώσεων καρκίνου του παγκρέατος.

Ένα χρόνο μετά το θάνατο της Aretha Franklin, η κληρονομιά της τραγουδίστριας χρηματοδοτεί μέσω ενός ταμείου την έρευνα της σπάνιας μορφής καρκίνου του παγκρέατος από την οποία έπασχε η «Βασίλισσα της σόουλ».

Βόμβα με την κληρονομία πασίγνωστης τραγουδίστριας! Πού αφήνει όλα τα λεφτά της;

Στην ετήσια επέτειο του θανάτου της Φράνκλιν, στις 16 Αυγούστου, το Detroit’s Women’s Informal Network και η κληρονομιά της τραγουδίστριας δώρισαν ένα ποσό στο Ίδρυμα Ερευνών Νευροενδοκρινή Όγκου (NETRF), που έχει έδρα τη Βοστώνη και το οποίο δημιούργησε το Ταμείο Αρίθας Φράνκλιν για την Έρευνα του Νευροενδοκρινή Καρκίνου.

Η Sabrina Owens, ανιψιά της Φράνκλιν και εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε:

Η οικογένεια της Aretha Franklin έχει την τιμή να συνεργαστεί με το NETRF για να βοηθήσει στην αύξηση της χρηματοδότησης για την εκπαίδευση και την έρευνα αυτής της καταστροφικής ασθένειας που παίρνει τους αγαπημένους μας πολύ σύντομα».

Και πρόσθεσε: «Ενθαρρύνουμε τους φίλους, τους θαυμαστές και τους υποστηρικτές της να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συμβάλουν σε αυτή τη δράση μέχρι να μπορέσουμε να εξαλείψουμε την ασθένεια. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι δυνατό. Πολλές από τις δράσεις που χρηματοδοτούμε είναι για την βασική επιστήμη στο εργαστήριο, με στόχο να κατανοήσουμε γιατί αυτοί οι όγκοι αναπτύσσονται και εξαπλώνονται. Δεν γνωρίζουμε όλες τις απαντήσεις. Οι ερευνητές προσπαθούν να κατανοήσουν αυτούς τους όγκους σε κυτταρικό επίπεδο και -με μερικές από τις διαθέσιμες θεραπείες- γιατί μερικοί ασθενείς ανταποκρίνονται και άλλοι όχι».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πασίγνωστη τραγουδίστρια δώρησε σε θαυμάστρια της 4 χιλιάδες επειδή...

Πασίγνωστη τραγουδίστρια δώρησε σε θαυμάστρια της 4 χιλιάδες επειδή...

Η γνωστή τραγουδίστρια έστειλε σε σπουδάστρια του κολεγίου 4 χιλιάδες δολάρια για να τη βοηθήσει να πληρώσει τα δίδακτρά της, αφού η κοπέλα αποκάλυψε ότι αγωνιζόταν να αντέξει το κόστος των σπουδών.

Ο λόγος για την Taylor Swift που μας δείχνει το πιο γλυκό πρόσωπο της και το μεγαλείο της καρδιάς της!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια δώρησε σε θαυμάστρια της 4 χιλιάδες επειδή...

Η Αγιέσα Κουράμ από το Τορόντο του Καναδά, μοιράστηκε στο Instagram και στο Tumblr ένα μήνυμα που πήρε σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για μια συναλλαγή PayPal με 6.388 δολάρια Καναδά (4.800 δολάρια) από Taylor Nation, LLC.

Βόμβα! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Στην συναλλαγή συμπεριλήφθηκε μια σημείωση από την ποπ σταρ που έγραφε: «Αγιέσα, πάρε για τις σπουδές σου. Σε αγαπώ! Τέιλορ».

Στο Instagram, η Κουράμ έγραψε:

«Δημοσίευσα ότι αγωνίζομαι να πληρώσω τα δίδακτρα. Δύο ώρες αργότερα, έχω αυτό στο email μου. Δεν έχω λόγια και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Δεν έχω λόγια, δεν έχω λόγια, δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω».

Στα βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η φοιτήτρια ευχαρίστησε ευγενικά την τραγουδίστρια για την βοήθεια και την γενναιοδωρία της. Η δωρεά ήρθε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της Κουράμ στο Tumblr, όπου μιλούσε για τον αγώνα που κάνει να βρει χρήματα για τα δίδακτρα και το ενοίκιο το επόμενο σχολικό έτος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 29χρονη τραγουδίστρια βοηθάει κάποιον από τους θαυμαστές της.

Το 2015 η Taylor Swift έστειλε σε έναν άλλο χρήση του Tumblr 1.989 δολάρια για να τον βοηθήσει να πληρώσει τα φοιτητικά του δάνεια, και το 2017, η τραγουδίστρια βοήθησε μία έγκυο να αγοράσει σπίτι και πράγματα για το μωρό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ