Συγκλονίζει γνωστή ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας της: «Τα πόδια μου δεν αντέχουν όταν...»!

Τα λόγια της σοκάρουν....

Συγκλονίζει γνωστή ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας της: «Τα πόδια μου δεν αντέχουν όταν...»!

«Τα πόδια μου δεν αντέχουν όταν παίρνω φάρμακα», είπε γνωστή ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας της και συγκλονίζει με τα λόγια της.

Πριν από λίγο καιρό διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας και μιλάει ανοιχτά γα τα συμπτώματα που έχει, αλλά και για το πως νιώθει.

«Είναι περίεργο ότι την ώρα που μπο­ρεί να είναι η πιο στρεσογόνα, αισθάνομαι την πιο πολλή χαρά» λέει και συνεχίζει «Η ευγνω­μοσύνη μου είναι μεγαλύτερη από την ασθένειά μου». «Πρέπει να κρατάω το μυαλό μου συγκροτημένο, γιατί πραγματικά είναι εύκολο να καταρρεύσει - κι εγώ δεν θα επιτρέψω σε αυτήν την ασθένεια να με σταματήσει» είπε στο People.

Πρόβλημα υγείας για πασίγνωστη ηθοποιό! Λιποθύμησε σε γκαλά!

Ο λόγος για τη Selma Blair την οποία γνωρίσαμε από τα «Ερωτικά Παιχνίδια» το 1999.

Συγκλονίζει γνωστή ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας

«Έχω μια εντελώς διαφορετική οπτική τώρα» τονίζει. «Γίνομαι καλύτερη σε τόσους άλλους τομείς, ακόμη κι αν η σκλήρυνση δεν πάει καλύτερα». Η ασθένεια την ενέπνευσε να κάνει περισσότερα, όπως να είναι σύμβουλος σε ΑΜΕΑ, να προσφέρει αγάπη και υποστήριξη ανιδιοτελώς και να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο της. «Πρόκειται να ζήσεις με έναν τρόπο που θα είναι παράδειγμα για εσένα και τον γιο σου» ανέφερε με δύναμη ψυχής.

«Είναι συνεχώς αδύναμο και κουρασμένο» λέει για τα συμπτώματα που ταλαιπωρούν το σώμα της και είναι μέρος της καθημερινότητάς της. Συμπτώματα που περιλαμβάνουν και τη σπασμωδική δυσφωνία, μια αδυναμία των φωνητι­κών χορδών που μπορεί να κάνει τη φωνή της τρεμάμενη και εμποδίζει την ομιλία

Μάχη για την ζωή της δίνει γνωστή ηθοποιός! «Πονάω! Τα δάκρυα κυλούν»!

Αν και η Selma μπορεί να περπατήσει και να κινηθεί με τη βοήθεια σκύλου, είναι πιο αργή από ό,τι ήταν πριν. «Είμαι ασταθής, τα πόδια μου δεν αντέχουν όταν παίρνω φάρμακα» εξηγεί. «Αυτό εξαφανίζεται για μικρά διαστήματα ή όταν πάρω συγκεκριμένα φάρμακα για να κάνω δημόσιες εμφα­νίσεις». Αλλά αυτά δεν αποτελούν μακροχρόνιες λύσεις. Χάρη σε μια φίλη και συνάδελφο ηθοποιό που έχει επίσης σκλήρυνση, η Selma Blair γνώρισε μια εφεύρεση που βοηθάει στο περπάτημα και μοιάζει με ποδήλατο χωρίς πετάλια: «Άλλαξε τη ζωή μου» αποκαλύπτει.

Πρόβλημα υγείας για γνωστό τραγουδιστή! Ακύρωσε την περιοδεία του!

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει γνωστός τραγουδιστής, με αποτέλεσμα να ακυρώσει την προγραμματισμένη περιοδεία του.

Η περιοδεία του περιλάμβανε ακόμα 30 εμφανίσεις και είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 29 Νοεμβρίου στο WinStar World Casino & Resort στο Thackerville της Οκλαχόμα.

Γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα δυσμορφίας που έχει!

«Λυπάμαι που ακυρώνω την περιοδεία μου, αλλά έχω ένα αναπνευστικό πρόβλημα που πρέπει να ελέγξει ο γιατρός μου. θα επιστρέψω», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media και οι θαυμαστές του έμειναν έκπληκτοι, αφού τους ήρθε πολύ ξαφνικό.

Ο λόγος για τον Γουίλι Νέλσον, έκανε γνωστή την είδηση μετά την συναυλία του στο Τολέδο του Οχάιο στο Κέντρο Huntington.

Πρόβλημα υγείας για γνωστό τραγουδιστή