Ζέτα Δούκα: Στο πλευρό αγαπημένου της προσώπου στο νοσοκομείο! Το μήνυμα που συγκινεί!

«Να είμαστε μαζί τους στα εύκολα και στα δύσκολα...»

Ζέτα Δούκα: Στο πλευρό αγαπημένου της προσώπου στο νοσοκομείο! Το μήνυμα που συγκινεί!

Η Ζέτα Δούκα βρίσκεται στο πλευρό αγαπημένου της προσώπου στο νοσοκομείο! Το μήνυμα που συγκινεί!

Η γνωστή ηθοποιός βοήθησε με κάθε τρόπο την θεία της, η οποία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που την έστειλε στο νοσοκομείο.

Η θεία της υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αυτό στάθηκε αφορμή για να στείλει ένα προσωπικό μήνυμα αγάπης μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Ζέτα Δούκα: Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό! Το μακροσκελές κείμενο και η ανακοίνωση της...

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη θεία της και στην λεζάντα έγραψε:

«Πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τους μεγάλους ανθρώπους της ζωής μας! Να είμαστε μαζί τους στα εύκολα και δύσκολα, τα καλά και τα κακά. Να τους παροτρύνουμε να φροντίζουν τον εαυτό τους και να προλαμβάνουν τα χειρότερα. Να τους φερόμαστε οπως θα θέλουμε κι εμείς να μας φερθούν όταν μεγαλώσουμε, όταν θα χρειαζόμαστε την βοήθεια των νεαρότερων. Η αγαπημένη μου θεία Τερέζα, υπεβλήθη χθες σε μια χειρουργική επέμβαση και χάρη στην φροντίδα και την αγάπη όλων μας, οικογένειας, φίλων και ιατρικού προσωπικού, ειναι καλά και χαρούμενη».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζέτα Δούκα: Στο πλευρό αγαπημένου της προσώπου το νοσοκομείο! Το μήνυμα που συγκινεί!

Ζέτα Δούκα: Δείτε την για πρώτη φορά χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρα!

Δείτε την Ζέτα Δούκα για πρώτη φορά χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρα!

Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της στα Χανιά της Κρήτης.

Για την ηθοποιό η οικογένειά της είναι προτεραιότητά της και οι στιγμές που περνούν όλοι μαζί είναι οι πιο πολύτιμες για εκείνη.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύσει συχνά στιγμές από την καθημερινή της ζωή.

Σε μια δημοσίευση που μοιράστηκε η Ζέτα Δούκα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, από τις διακοπές της στην Κρήτη, την βλέπουμε να ποζάρει με ανέμελη διάθεση χωρίς ίχνος μακιγιάζ, όπως σημειώνει η ίδια.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ζέτα Δούκα: Δείτε την για πρώτη φορά χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρα!

Ζέτα Δούκα: Το καυτό μπικίνι της αποκάλυψε το κρυφό τατουάζ που έχει... χαμηλά!

Το καυτό μπικίνι της Ζέτας Δούκα αποκάλυψε το κρυφό τατουάζ που έχει... χαμηλά η ηθοποιός. Το σώμα αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Η ηθοποιός μαζί με την οικογένειά της βρίσκονται στην Παλαιοχώρα στην Κρήτη και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από όλους και από όλα.

Λάτρης των social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια άκρως αισθησιακή φωτογραφία της με μαγιό. Μάλιστα, είδαμε και το κρυφό τατουάζ που έχει κάνει χαμηλά στο σώμα της.

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε. holidays #greece #greekislands #noworries #breathe #relax #greattime #familytime #nofilter #seaandsun #justabikini #noretouche», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Ζέτα Δούκα μαγιό

Ζέτα Δούκα: Τα ακροβατικά με την κόρη της στο σπίτι!

Ακροβατικά κάνει η Ζέτα Δούκα με την κόρη της, στο σπίτι, περνώντας έτσι όμορφες στιγμές μαζί της.

Είναι γνωστό πως η αγαπημένη ηθοποιός, λατρεύει την κόρη της. Προσπαθεί όσο το δυνατόν, παρά τις πολλές της επαγγελματικές υποχρεώσεις, να περνάει χρόνο μαζί της!

Παρόλα αυτά προσπαθεί όσο μπορεί να προσέχει και τον εαυτό της, με σωστή γυμναστική και διατροφή! Αυτή τη φορά συνδύασε και τα δύο μιας και έκανε γυμναστική στο σπίτι με την κόρη της.

Η ίδια ανέβασε την σχετική φωτογραφία στο instagram της και έγραψε στην λεζάντα:«Τι γίνεται όταν έχεις μια βδομάδα να γυμναστείς και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι έχεις λίγη ώρα ελεύθερη να κάνεις Γιόγκα στο σπίτι αλλά δεν είσαι μόνη…».

Ζέτα Δούκα: Τα ακροβατικά που κάνει με την κόρη της, στο σπίτι!Ζέτα Δούκα: Τα ακροβατικά που κάνει με την κόρη της, στο σπίτι!Ζέτα Δούκα: Τα ακροβατικά που κάνει με την κόρη της, στο σπίτι!

Ζέτα Δούκα: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Κώστα Ευριπιώτη! «Τον χάζευα...»

Η Ζέτα Δούκα έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για να αποχαιρετήσει τον Κώστα Ευριπιώτη!

Η απώλεια του ηθοποιού έχει συγκλονίσει τους πάντες!

Συγκεκριμένα η Ζέτα Δούκα πόσταρε την παρακάτω φωτογραφία στο instagram, γράφοντας στη λεζάντα: Το 2006 συμμετείχα στην θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», κατά την διάρκεια της οποίας διαπίστωσα με ανακούφιση, για πρώτη φορά, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει να μοιράζεται την σκηνή με υπέροχους συναδέλφους και ανθρώπους, αυτό που λέμε «καλό καμαρίνι»… Ήταν επίσης η πρώτη φορά που συνεργαζόμουν με τον Κώστα Ευριπιώτη, τον σπουδαίο και ανεξάντλητο (κωμικό) ηθοποιό, τον οποίο χάζευα κυριολεκτικά με αυτά που έκανε κι έλεγε επί σκηνής. Στην πορεία, γνωριστήκαμε καλύτερα, αγαπηθήκαμε και ανυπομονούσαμε να ξαναβρεθούμε επαγγελματικά. Δεν μας συνέβη… δυστυχώς! Κώστα μου, θα θυμάμαι πάντα το ήθος , την ευγένειά σου και το ατελείωτο γέλιο που σκόρπιζες γύρω σου! #rip».

Ζέτα Δούκα: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Κώστα Ευριπιώτη! «Τον χάζευα...»

Ζέτα Δούκα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά!

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ζέτας Δούκα να δίνει καυτά φιλιά στον σύντροφό της!

Η ηθοποιός ζει χαρούμενες στιγμές!

Ζέτα Δούκα και Μιχάλης Χατζηαντωνάς ζουν τον απόλυτο έρωτα και σήμερα ο σύντροφος της ηθοποιού έχει τα γενέθλιά του, καθώς γίνεται 37 ετών.

Οι φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά που ανέβασε η Ζέτα στο προφίλ της έρχονται για πρώτη φορά στο φως, ενώ έτσι θέλησε να ευχηθεί στον σύντροφό της

«Σήμερα γιορτάζει όλη η γη! Χρόνια πολλά αγάπη μου! Να σε χαιρόμαστε όσοι σε αγαπάμε!!!», ήταν το τρυφερό μήνυμα!

 Ζέτα Δούκα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά! Ζέτα Δούκα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά! Ζέτα Δούκα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά! Ζέτα Δούκα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά! Ζέτα Δούκα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά!