Βίκυ Καγιά: Πριν την νέα αρχή, πήρε τον σύζυγο και τα παιδιά και πήγαν παραλία! Φωτογραφίες αποκάλυψη!

Η κόρη της και ο γιος της είναι γλύκες!

Βίκυ Καγιά: Πριν την νέα αρχή, πήρε τον σύζυγο και τα παιδιά και πήγαν παραλία! Φωτογραφίες αποκάλυψη!

Λίγο πριν την νέα αρχή στα επαγγελματικά της, η Βίκυ Καγιά πήρε τον σύζυγο και τα παιδιά της και πήγαν παραλία. Φωτογραφίες αποκάλυψη.

Μπορεί να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα, λόγω των γυρισμάτων του GNTM, του Shopping Star, αλλά και φωτογραφήσεων που πραγματοποιεί, πάντα όμως βρίσκει χρόνο για την οικογένεια της.

Το μοντέλο, το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού το πέρασε στην πρωτεύουσα, αφού τα γυρίσματα του reality μοντέλων την ήθελαν εκεί, με αποτέλεσμα να ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Βίκυ Καγιά, μαζί με τον Ηλία Κρασσά και με τα δυο τους παιδιά, Μπιάνκα και Κάρολο πλέον δεν σταματούν τις βουτιές στην θάλασσα και τις βόλτες. Μάλιστα, η ευτυχισμένη σύζυγος - μαμά δεν σταματά να μοιράζεται διάφορες στιγμές τους στον λογαριασμό της στο Instagram.

Βίκυ Καγιά σύζυγος παιδιά φωτογραφίες

Βίκυ Καγιά σύζυγος παιδιά φωτογραφίες

Βίκυ Καγιά σύζυγος παιδιά φωτογραφίες

Βίκυ Καγιά σύζυγος παιδιά φωτογραφίες

Βίκυ Καγιά: Ο άντρας που την «σημάδεψε» ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο άντρας που «σημάδεψε» την Βίκυ Καγιά ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος του λαµπερού ζευγαριού είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 28 Σεπτεµβρίου στην Μύκονο.

Ο λόγος για τον Νίκο Κριθαριώτη που παντρεύεται την αγαπημένη του Ναστάζια Δαρίβα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret.

Βίκυ Καγιά: Ο άντρας που την «σημάδεψε» ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες και ο γάμος τους θα γίνει στο ξενοδοχείο της Μυκόνου «Santa Marina», στην περιοχή του Ορνού.

Ο γοητευτικός Νίκος Κριθαριώτης είναι η δεύτερη φορά που παντρεύεται αφού στις 10/10/2010 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την λαμπερή Βίκυ Καγιά. Οι δυο τους όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με αποτέλεσμα να περάσουν ένα δύσκολο διαζύγιο.

Το πανέμορφο μοντέλο, Βίκυ Καγιά ωστόσο ξαναβρήκε την ευτυχία στα μάτια του τωρινού συζύγου της, Ηλία Κρασσά.

Το Μυστήριο θα τελεστεί στο εκκλησάκι που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση για τα αγαπημένα τους πρόσωπα που θα παρευρεθούν στην ομορφότερη ημέρα της ζωής τους σε έναν από τους χώρους του «Santa Marina».

Η μέλλουσα νύφη φυσικά θα φορέσει στο γάμο της δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, την οποία η διάσημη σχεδιάστρια ετοιμάζει αποκλειστικά για τη νύφη της!

Να υπενθυμίσουμε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε τον Μάρτιο του 2019 ένα υγιέστατο αγοράκι.

Βίκυ Καγιά: Τα παιδιά της είναι κατάξανθα και μοιάζουν με «φωτοτυπία» της! Έχουμε αποδείξεις...

Τα παιδιά της Βίκυς Καγιά είναι κατάξανθα και μοιάζουν με «φωτοτυπία» της, χωρίς υπερβολές! Έχουμε αποδείξεις με φωτογραφίες!

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς απολαμβάνουν αυτήν την περίοδο όμορφες οικογενειακές διακοπές τους.
Το ζευγάρι μαζί με τον μικρό Κάρολο Ηλία και την κούκλα Μπιάνκα χαλαρώνουν και περνούν λίγες στιγμές ξεκούρασης.Ο Κάρολος – Ηλίας και η Μπιάνκα μάλιστα, δεν σταματούν τις βόλτες, τις βουτιές και τα παιχνίδια με τους διάσημους γονείς τους και εκείνοι τους καμαρώνουν!

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με το καλοκαιρινό της διάλειμμα από τα γυρίσματα, η Βίκυ Καγιά ανέβασε στο Instagram Story της φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της, χωρίς επεξεργασία στα παιδιά της, παρά μόνο «φορώντας» τους γυαλιά ηλίου! Δείτε τις:

Βίκυ Καγιά: Τα παιδιά της είναι κατάξανθα και μοιάζουν με «φωτοτυπία» της! Έχουμε αποδείξεις...Βίκυ Καγιά: Τα παιδιά της είναι κατάξανθα και μοιάζουν με «φωτοτυπία» της! Έχουμε αποδείξεις...

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα παπούτσια που φοράνε όλες το καλoκαίρι! Κοστίζουν μόνο 30 ευρώ!

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα παπούτσια που φοράνε όλες φέτος το καλοκαίρι. Κοστίζουν μόνο 30 ευρώ και είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια επιλέγει ρούχα και παπούτσια που είναι η τελευταία λέξη της μόδας και κολακεύουν τόσο το σώμα της, όσο και την εμφάνιση της.

Σε μια από τις επαγγελματικές της φωτογραφίσεις, φόρεσε τα παπούτσια που φοράνε όλες το καλοκαίρι.

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Πρόκειται για φλατ mules που φέτος έχουν επιλέξει πολλές διάσημες κυρίες και μη, για την παραλία, αλλά και για τις χαλαρές τους βόλτες.

Τα συγκεκριμένα, κοστίζουν 30 ευρώ και θα τα βρεις στο Migato.

Βίκυ Καγιά παπούτσια

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα παπούτσια που θυμίζουν παντόφλες και έχουν "τρελάνει" όλες τις γυναίκες!

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα παπούτσια που θυμίζουν παντόφλες και έχουν "τρελάνει" όλες τις γυναίκες, αφού είναι και πάλι hot trend.

Το στιλ του συγκεκριμένου παπουτσιού είναι τέτοιο που μοιάζει πολύ με παντόφλες, ωστόσο κολακεύει το πόδι και δίνει άλλο αέρα στην εμφάνιση του.

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας trend που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια είναι τα mules. Είναι ένα εύχρηστο και ταυτόχρονα άνετο παπούτσι για την άνοιξη αλλά και για το καλοκαίρι το οποίο ταιριάζει με τα πάντα και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας.

Αν δεν έχεις ήδη ένα ζευγάρι στην συλλογή σου είναι καιρός να αποκτήσεις. Η Βίκυ Καγιά σου έδωσε το κατάλληλο ζευγάρι από τα Migato.

undefined

undefined

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα πιο «άσχημα» παπούτσια με στιλ μοντέλου! Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό...

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα πιο «άσχημα» παπούτσια με στιλ μοντέλου, όπως μόνο εκείνη θα έκανε! Εσύ, θα το τολμούσες;

Πολλοί τα θεωρούν άσχημα και χοντροκομμένα, άλλοι ωστόσο τα λατρεύουν! Η Βίκυ Καγιά, ως γνήσια fashionista τόλμησε και έκανε το απόλυτο look! Casual υφάσματα και χαλαρές γραμμές, πήγαιναν άψογα με τα παπούτσια της!

Το εν λόγω κομμάτι το έχουν λανσάρει αρκετές εταιρίες, αλλά αρκετοί τα παρομοιάζουν με εκείνα που φορούν οι τουρίστες με χοντρές κάλτσες το καλοκαίρι! Σε κάθε περίπτωση, είτε τα μισείς, είτε δεν τα αποχωρίζεσαι! Αν είσαι από εκείνες που δεν μπορείς να τα βγάζεις από τα πόδια σου, κόλλησε την εμφάνιση της Βίκυς στο ψυγείο σου, γιατί για εμάς είναι το απόλυτο 10άρι! Δείτε την σχετική φωτογραφία αλλά και ένα ακόμα look της που λατρέψαμε!


Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα πιο «άσχημα» παπούτσια με στιλ μοντέλου! Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό...

Βίκυ Καγιά: Αυτή η κίτρινη τσάντα που κράτησε έχει προκαλέσει "σεισμό" στα καταστήματα! Κοστίζει μόνο 25 ευρώ!

Αυτή η κίτρινη τσάντα που κράτησε η Βίκυ Καγιά έχει προκαλέσει "σεισμό" στα καταστήματα, αφού κοστίζει μόνο 25 ευρώ και είναι το απόλυτο fashion item του καλοκαιριού.

Βγαίνει και σε γκρι χρώμα και μπορείς να την πάρει τόσο στην παραλία, όσο και στις βόλτες στους στις καλοκαιρινές διακοπές. Η λεπτομέρεια με την διαφάνεια, κάνει την διαφορά.

Η Βίκυ Καγιά, αγαπάει την μόδα και επιλέγει μόνο κομμάτια που ξέρει ότι θα γίνει must have της σεζόν.

undefined

undefined

Βίκυ Καγιά: Το μπλέ μαγιό της κοστίζει πάνω από 200 ευρώ! Εσύ όμως μπορείς να το βρεις μόνο με 15!

Η συγκεκριμένη, βγαίνει σε κίτρινο και σε γκρι και από 50 ευρώ μπορείς να την αγοράσεις μόνο με 25 αφού βρίσκεται σε έκπτωση. Θα την βρεις στα καταστήματα Migato, αλλά και στην διαδικτυακή τους πλατφόρμα.

undefined

Βίκυ Καγιά: Έδωσε 9.316 ευρώ για αυτήν την τσάντα! Θα την κρατάγατε ή όχι;

Η Βίκυ Καγιά, έδωσε 9.000 ευρώ για αυτήν την τσάντα αλλά εσείς θα την κρατάγατε ή όχι;

Η Hermes Birkin 30 togo bag είναι το όνειρο κάθε fashionistas που... σέβεται τον εαυτό της. Η Βίκυ Καγιά έχει στην κατοχή της μια κόκκινη αξίας $10,900.00 ή αλλιώς 9,316 ευρώ.

Σίγουρα δεν πρόκειται για μια αγορά που απευθύνεται σε όλες αλλά επίσης σίγουρα, είναι διαχρονική αξία! Έχει κρατηθεί από πάρα πολλά fashion icons και για πολλές θεωρείται η τέλεια τσάντα. Εσάς, σας αρέσει; Εμείς πάντως, θα σας προτείναμε αν έχετε σκοπό να πάρετε Birkin να ξεκινήσετε με πιο basic χρώματα, όπως το μαύρο και το καφέ!

Βίκυ Καγιά: Προκάλεσε "ατυχήματα" με αυτό πράσινο φόρεμα! Η απόχρωση που θα φορέσεις φέτος!

Βίκυ Καγιά: Έδωσε 9,316 ευρώ για αυτήν την τσάντα! Θα την κρατάγατε ή όχι;

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Που θα βρείτε το μαγιό της Βίκυς Καγιά που κοστίζει 370 ευρώ; Εμείς εδώ στο Youweekly.gr εντοπίσαμε το μαγαζί που ψωνίζει η παρουσιάστρια και θα σας δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Είναι μια έντονη γυναίκεια παρουσία και πολλές γυναίκες εμπνέονται από το στυλ και τους συνδυασμούς της!

Αυτή τη φορά προκλήθηκε φρενίτιδα με κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα μπλε ηλεκτρίκ ολόσωμο μαγιό!

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Το μαγιό ανήκει στην εταιρεία "Eres". Βίκυ Καγιά: Πώς είναι το δέρμα της μετά τον σταφυλόκοκκο; Η αλήθεια... κατάματα!

Βίκυ Καγιά: Το κόκκινο μαγιό της κοστίζει 200 ευρώ και είναι το απόλυτο 10άρι! Εσύ θα το φόραγες;

Το κόκκινο μαγιό της Βίκυς Καγιά κοστίζει 200 ευρώ και είναι το απόλυτο 10άρι για εμάς φέτος! Εσύ θα το φόραγες;

Η παρουσιάστρια και μοντέλο, απολαμβάνει την θάλασσα σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις! Η πάντα κομψή Βίκυ, επέλεξε ένα κατακόκκινο μαγιό με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στον ώμο και μας τρέλανε κανονικά!

Το κόψιμό του, μάλιστα, κολακεύει όλες τις σιλούετες! Εμείς, κάναμε μια μικρή έρευνα και εντοπίσαμε το σούπερ μαγιό της στην εταιρία Eres swimwear. Κοστίζει περίπου 200 ευρώ και αυτή τη περίοδο σίγουρα θα το βρεις σε έκπτωση!

Δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram της Βίκυς:

Βίκυ Καγιά: Το κόκκινο μαγιό της κοστίζει 200 ευρώ και είναι το απόλυτο 10άρι! Εσύ θα το φόραγες;

Θυμάστε και το μαύρο μαγιό της που μας τρέλανε;

Βίκυ Καγιά: Αυτό το λευκό μαγιό της προκαλεί φρενίτιδα! Κοστίζει μόλις 50 ευρώ!

Αυτό το λευκό μαγιό της Βίκυς Καγιά προκαλεί φρενίτιδα και κοστίζει μόλις 50 ευρώ! Πού μπορείς να το βρεις; Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Μετά το χτεσινό της μαύρο μαγιό, η Βίκυ επιστρέφει με.... κατάλευκο! Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο χαλαρώνει και τρελαίνει με το στιλ της!

Η ίδια, επέλεξε να συνδυάσει το μαγιό της με κιμονό στα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού (μπλε - λευκό) και πήρε για εμάς το απόλυτο 10άρι στο beach look! Όσο για το πού θα το βρεις; Είναι από την εταιρία raw swimwear και κοστίζει περίπου 50 ευρώ! Βιάσου, γιατί είναι σχεδόν sold out.... Λογικό, δε νομίζεις;

Βίκυ Καγιά: Αυτό το λευκό μαγιό της προκαλεί φρενίτιδα! Κοστίζει μόλις 50 ευρώ!