Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία! Τα δίδυμα μωράκια της πιασμένα χέρι - χέρι!

Θα «λιώσετε»!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία! Τα δίδυμα μωράκια της πιασμένα χέρι - χέρι!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τα δίδυμα μωράκια της πιασμένα χέρι - χέρι!

Η ζωή της γνωστής τραγουδίστριας έχει αλλάξει προς το καλύτερο μετά τον ερχομό των δίδυμων μωρών της και η γλυκιά μανούλα φαίνεται να είναι ξετρελαμένη μαζί τους.

Ο λόγος για την Φανή Δρακοπούλου, η οποία μαζί με τον δικηγόρο σύζυγό της, Γιώργο Παπαδόπουλο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού βιώνουν τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους.

 Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία! Τα δίδυμα μωράκια της πιασμένα χέρι - χέρι!

Εγκυμοσύνη - έκπληξη στην showbiz! Θα γίνουν γονείς και το ανακοίνωσαν με το υπερηχογράφημα!

Έτσι η Φανή δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την πιο τρυφερή φωτογραφία που έχουμε δει, με τα δίδυμα μωράκια της να είναι πιασμένα χέρι-χέρι.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία! Τα δίδυμα μωράκια της πιασμένα χέρι - χέρι!

Έγκυος κορυφαία τραγουδίστρια; Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Είναι έγκυος κορυφαία τραγουδίστρια; Οι φωτογραφίες που την "καίνε" με φουσκωμένη κοιλίτσα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Εδώ και μερικά χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο αγαπημένου ηθοποιού με τον οποίο, κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλουν να την προστατέψουν.

Ωστόσο, το διάσημο ζευγάρι εμφανίστηκε λίγες ώρες πριν, στην πρεμιέρα της σειράς «Carnival Row» στο Los Angeles και όλα τα Μέσα έπεσαν πάνω τους.

Baby boom! Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια! Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου!

Συγκεκριμένα, πάνω στην Katy Perry, αφού αν ισχύουν τα όσα γράφονται, με τον Orlando Bloom περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Έγκυος Katy Perry

Αφορμή, για να φουντώσουν οι φήμες αυτές ήταν η φουσκωμένη κοιλίτσα της τραγουδίστριας η οποία φαινόταν μέσα από το στενό φόρεμα της.

Έγκυος Katy Perry

Έγκυος Katy Perry

Εγκυμοσύνη έκπληξη! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια θα γίνει μαμά!

Εγκυμοσύνη έκπληξη στην showbiz! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια θα γίνει μαμά και το ανακοίνωσε με φωτογραφία της φουσκωμένης της κοιλίτσας.

Σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Ο λόγος για την Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κοιλίτσα της και έγραψε στην λεζάντα:

: «Κάνοντας αυτό το ταξίδι, μετά από αρκετές δυσκολίες χρόνων και ατυχίες, έχω να ευχηθώ απ’ τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσοι το επιθυμείτε να το ζήσετε…. Μεγαλώνουμε μαζί… Η καρδιά μας χτυπά μαζί…. Επικοινωνούμε με ένα μοναδικό δικό μας τρόπο…. Κουβαλώ την αγάπη μου και το μισό μου…Μαμά δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι λένε….Εγώ ξέρω πως το ήθελα και το θέλω πολύ.. Από μικρή ήξερα πως το ‘θελα…. Θαύμα η ζωή…. Θαύμα η συνύπαρξη… Ευχαριστώ…. Δεν ξέρω ποιον περισσότερο. Το Χρήστο μου που είναι δίπλα μου, τη ζωή την ίδια, το ότι δεν παραιτήθηκα απ’ την προσπάθεια, τη φύση……».

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια θα γίνει μαμά

Παίκτρια του X-factor περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

Πρώην παίκτρια του X-factor περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Έγινε γνωστή μέσα από το παιχνίδι το 2009 και από τότε η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά, αφού έγινε μανούλα.

Ήρθε από τον Καναδά όπου έμενε για να δοκιμάσει την τύχη της στην Ελλάδα. Στην πορεία ασχολήθηκε με την διοργάνωση συναυλιών, ενώ στο τελευταίο The Voice συνεργάστηκε με την Έλενα Παπαρίζου.

Baby boom! Παίκτρια ριάλιτι γέννησε μέσα στη ντουλάπα του σπιτιού της!

Σήμερα, η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια είναι έγκυος για δεύτερη φορά και το αποκάλυψε στο Instagram. Ο λόγος για την Ελένη Αλεξανδρή.

Παίκτρια του X-factor περιμένει το δεύτερο παιδάκι της