Αλέκα Καμηλά - Πέτζα Στογιάκοβιτς: Τρυφερές οικογενειακές στιγμές στην παραλία!

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας!

Αλέκα Καμηλά - Πέτζα Στογιάκοβιτς: Τρυφερές οικογενειακές στιγμές στην παραλία!

Τρυφερές οικογενειακές στιγμές στην παραλία πέρασε η Αλέκα Καμηλά και ο σύζυγος της, Πέτζα Στογιάκοβιτς με την επιστροφή τους στην Ελλάδα από την Αμερική.

Το γνωστό ρητό «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει» τους χαρακτηρίζει απόλυτα, όσο και το «σαν την Ελλάδα πουθενά», καθώς μπορεί την τελευταία δεκαετία το πρώην μοντέλο Αλέκα Καμηλά και ο σύζυγός της Πέτζα Στογιάκοβιτς να ζουν μόνιμα στην Αμερική, αλλά κάθε καλοκαίρι επιστρέφουν για διακοπές στη Βόρεια Ελλάδα.

Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου στο μπάσκετ, ο παλαίμαχος Σέρβος παίκτης του ΝΒΑ και σήμερα βοηθός μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ των Σακραμέντο Κινγκς, πήρε την οικογένειά του και όλοι μαζί βρέθηκαν στο αγαπημένο τους θέρετρο, το Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Αλέκα Καμηλά: Η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ και έχει γίνει μια κούκλα!

Το ζευγάρι μαζί με τα τρία του παιδιά, τον Αντρέι, τη Μίλα και τον Μαξ, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU περνούσε σχεδόν όλη τη μέρα του στην παραλία με παιχνίδια και βουτιές αλλά και με πολλή ηλιοθεραπεία, όπως μαρτυρά το ηλιοκαμένο πλέον σώμα τους. Κάθε μεσημέρι έτρωγαν στα ταβερνάκια της περιοχής, ενώ κάποιες μέρες έκαναν μίνι εξορμήσεις με σκάφος στις υπόλοιπες ομορφιές της Χαλκιδικής. Η πενταμελής οικογένεια Στογιάκοβιτς αναχώρησε πριν από λίγα 24ωρα για τον δεύτερο προορισμό των διακοπών της, τη Λήμνο, ενώ λίγο πριν τα τέλη Αυγούστου θα επιστρέψει στην Αμερική.

Τρίποντο στον έρωτα και στην οικογένεια!

Με ρακέτες, βόλεϊ και άλλα αθλήματα, το ζευγάρι περνούσε αρκετό χρόνο με τα παιδιά του. Ο Πέτζα, λόγω και των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων και ως παίκτης του μπάσκετ αλλά και τώρα ως μάνατζερ, αναπλήρωνε έτσι τον χρόνο που βρισκόταν μακριά τους.

Η Αλέκα Καμηλά έχει παραδεχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν πως λόγω των συνεχών ταξιδιών του συζύγου της ο γάμος τους πέρασε κρίση. Όμως τα δύσκολα έβρισκαν τρόπο να τα ξεπερνούν εύκολα, γι' αυτό και δεν έσβησε ο έρωτάς τους. Τον Σεπτέμβριο μάλιστα θα γιορτάσουν μαζί τη 16η επέτειο του γάμου τους και ετοιμάζουν ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι τους στο Σακραμέντο.