Η συγκινητική αποκάλυψη για τον Πασχάλη Τερζή - «Είχε ένα παράπονο...»! (Βίντεο)

Τα λόγια που προκαλούν συγκίνηση...

Η συγκινητική αποκάλυψη για τον Πασχάλη Τερζή - «Είχε ένα παράπονο...»! (Βίντεο)

Μια συγκινητική αποκάλυψη για τον Πασχάλη Τερζή έγινε σήμερα, στην εκπομπή «Καλοκαίρι not». Βγήκε στη δημοσιότητα το παράπονο που είχε ο ίδιος.

Στην συνέντευξη που πρόβαλλαν, η Έφη Κόντου μίλησε για τον τον επιτυχημένο τραγουδιστη αλλά και για τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχω ζήσει αρκετές στιγμές με τον Πασχάλη. Αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι ήταν κι αυτός ένα καλό παιδί, αδικημένος για πολλά χρόνια. Είχε ένα παράπονο… Ευτυχώς τελικά το έζησε το όνειρό του. Δεν του άρεσε να λέει σουξέ τραγούδια τύπου πιο “φτηνά”, ήθελε να λέει μεγάλα τραγούδια. Στην πίστα ήταν πάντοτε εκπληκτικός, κάθε φορά άκουγες έναν άλλο… τραγουδιστή. Θεωρούσε ότι ήταν αδικημένος και είχε απόλυτο δίκιο. Ήθελε να κάνει καριέρα, ήθελε να αναγνωριστεί σε όλη την Ελλάδα και το πέτυχε».

Πασχάλης Τερζής: H σπάνια φωτογραφία με την κόρη του στο Instagram!

Όσο για τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Συνεργαστήκαμε κατόπιν προτροπής του Μάκη Μάτσα. Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί ξεκινήσαμε μαζί. Εκείνον τον καιρό είχε τα προσωπικά του θέματα… Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα που επειδή είναι προσωπικά του δεν μπορώ να τα πω όλα».

Πασχάλης Τερζής: Σπάνια εμφάνιση για τον τραγουδιστή! Δείτε πόσο έχει αλλάξει!

Μια σπάνια εμφάνιση είδαμε τον Πασχάλη Τερζή. Ο τραγουδιστής απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει σταματήσει να τραγουδά σε νυχτερινά κέντρα.

Μάλιστα τελευταία φορά τον είδαμε σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στις 24 Ιουλίου, ο φίλος του και συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος τον επισκέφθηκε στη Χαλκιδική, όπου ο Πασχάλης Τερζής απολαμβάνει κάθε χρόνο τις διακοπές του και μας χάρισε ένα μοναδικό βίντεο.

Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα βίντεο στο οποίο εκείνος παίζει μπουζούκι και Πασχάλης Τερζής ερμηνεύει ένα τραγούδι.

Σπάνια εμφάνιση για τον Πασχάλη Τερζή

Σπάνια εμφάνιση για τον Πασχάλη Τερζή

Πασχάλης Τερζής: Η αποκάλυψη της Γιάννας για την υγεία του! «Ο μπαμπάς μου είναι…»

Πασχάλης Τερζής: Τι συμβαίνει με το πρόβλημα υγείας που είχε ακουστεί ότι έχει;

Η κόρη του, Γιάννα Τερζή έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Η ίδια έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και την Κλάρα Ασημακοπούλου και μίλησε για αυτή την μουσική παράσταση, για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision αλλά και για τη φημολογία που υπάρχει γύρω από την υγεία του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.

«Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά! Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία. Το ότι λείπει στον κόσμο από τις πίστες το καταλαβαίνω. Και σε μένα λείπει. Όμως, ήταν καθαρά από επιλογή του. Και όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ισχύουν» ανέφερε η ίδια.

Πασχάλης Τερζής: Που είναι σήμερα και τι κάνει ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής

Ένας από τους κορυφαίος Έλληνες τραγουδιστές εδώ και αρκετά χρόνια έχει επιλέξει την απομάκρυνσή του από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Πασχάλης Τερζής σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως «Μετά από πέντε χρόνια κάποια τραγούδια ήταν το έναυσμα για να ξανατραγουδήσω για τους φίλους μου. Πιστεύω έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Η δουλειά μου και το τραγούδι δεν μου έχουν λείψει γιατί τραγουδούσα κάθε μέρα όπου βρισκόμουν. Στο καφενείο, στο σπίτι, στο αμάξι. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου γιατί εγώ ξέρω τι μου συμβαίνει. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει» διαβάστε παρακάτω...

Πλέον ο τραγουδιστής μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Πευκοχώρι. Η κόρη του Γιάννα κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες στα social media μαζί του και ο ίδιος δείχνει πιο ήρεμος και πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Δείτε σχετική φωτογραφία:

Ο τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής με την κόρη του, Γιάννα