Κώστας Ευριπιώτης: Η οικογένεια του χαμογελά ξανά με τα το θάνατο του!

Το χαρμόσυνο γεγονός μετά το πένθος!

Κώστας Ευριπιώτης: Η οικογένεια του χαμογελά ξανά με τα το θάνατο του!

Η οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη, τρεις μήνες μετά τον θάνατο του χαμογελάει ξανά. Έμαθε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός.

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι μέσα από τον λογαριασμό του ηθοποιού, που διαχειρίζονται στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος γιος του Κώστα Ευριπιώτη, πέρασε στο πανεπιστήμιο, παρά τις δυσκολίες που περνούσαν τους τελευταίους μήνες που είχαν ως αποτέλεσμα να τον κρατάνε λίγο πίσω στο διάβασμα.

«Αδαμάντιέ μας θερμά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Η γειτονιά των αγγέλων σήμερα θα είναι πιο λαμπερή ,από τη γεμάτη περηφάνια και αγάπη, ψυχή του πατέρα σου . Είναι κοντά σου και θα είναι σε κάθε σου βήμα. Καλή σου σταδιοδρομία αγάπη μου. Σε λατρεύουμε! Η Μαμά και ο αδελφός σου Ίωνας», έγραψαν στην λεζάντα που συνόδευε η παρακάτω φωτογραφία.

Κώστας Ευρυπιώτης γιος

Κώστας Ευριπιώτης: Η σπαραχτική εξομολόγηση με τα βουρκωμένα μάτια! (Βίντεο)

Μία σπαραχτική εξομολόγηση με βουρκωμένα μάτια για τον Κώστα Ευρυπιώτη έγινε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Opentv!

Ο ηθοποιός άφησε τεράστιο κενό πίσω του και κανείς δεν μπορεί ακόμη να το πιστέψει!

Η Μαρία Φιλίππου βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Κώστα Ευρυπιώτη!

«Αυτός ο χρόνος παιδιά μας «τσάκισε»… Μας «τσάκισε»… Ο Κώστας έφυγε… δεν το πιστεύω ακόμα. Αγαπημένος συνάδερφος ήταν. Καλούπι σαν τον Ευριπιώτη δε θα υπάρξει ποτέ ξανά. Ένα αγνό, λαϊκό παιδί και δε θαμπώθηκε ποτέ. Ήταν αγνός και λαϊκός έως το τέλος του. Δουλευταράς. Αγάπησε την δουλειά του. Ήταν ένας χείμαρρος και ξαφνικά… δεν υπάρχει. Δεν το χωράει το μυαλό μου… Υπέροχος φίλος, πάντα ήταν εκεί… Να είναι καλά εκεί που είναι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

Κώστας Ευριπιώτης: "Μαύρα" γενέθλια για τον γιο του! Η ανατριχιαστική ανάρτηση...

"Μαύρα" γενέθλια για τον γιο του θρυλικού και πολυαγαπημένου ηθοποιού, Κώστα Ευριπιώτη! Η ανατριχιαστική ανάρτηση...

Σήμερα, μεγαλώνει κατά έναν χρόνο ο γιος του ηθοποιού, Ίωνας, και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον οποίο και διαχειρίζεται καιρό τώρα η οικογένεια, δημοσιεύτηκε μια πολύ τρυφερή και γλυκιά ανάρτηση...

"Μπορεί να λείπει η παρουσία του μπαμπά μας, από τα φετινά γενέθλια ,όμως κυριαρχεί στις καρδιές μας η ψυχή του, το φως του ,η ευχή του ,η τεράστια αγκαλιά του και η μεγάλη του αγάπη για την οικογένειά μας.
Ίωνά μας ,,να τα εκατοστήσεις...
Σε λατρεύουμε."

Κώστας Ευριπιώτης:

Κώστας Ευριπιώτης: Η συγκλονιστική του πράξη για χάρη των παιδιών του! Αποκάλυψη τώρα...

Αποκάλυψη τώρα μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Ο Κώστας Ευριπιώτης για χάρη των παιδιών του είχε κάνει μια συγκλονιστική πράξη που κανείς ωστόσο δεν γνώριζε, εκτός από τα πολύ κοντινά του πρόσωπα...

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω τα όσα έμαθα για τον ηθοποιό - θρύλο...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, λίγο μετά τον χαμό του, έμαθα πως πριν από λίγα χρόνια είχα κάνει κάτι... συγκινητικό για χάρη των παιδιών του!

Ήταν ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και αγαπούσε την οικογένειά του πολύ! Τους είχε όλους πάνω από όλα και γι αυτό αποφάσισε πως ήθελε να τους "κουβαλάει" πάντα μαζί του! Τι εννοώ με αυτό;

Πριν από λίγα χρόνια, ο Κώστας Ευριπιώτης έκανε ένα τατουάζ που του θύμιζε τα παιδιά του!

Ήταν γι αυτούς, ήταν για να τους έχει πάντα μαζί του!

Όπως μου μετέφερε κοντινό του πρόσωπο, από το φιλικό του περιβάλλον, την κίνηση αυτή την γνώριζαν πολύ λίγα και πολύ δικά του άτομα.

Καλό παράδεισο...

Ελένη Μενεγάκη: Το ανατριχιαστικό βίντεο με τον Κώστα Ευριπιώτη! Το "καυτό" ταγκό στον Πρωινό Καφέ! (Βίντεο)

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο με τον Κώστα Ευριπιώτη πρόβαλλε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της και είδαμε ένα στιγμιότυπο από τον Πρωινό Καφέ να χορεύουν έναν "καυτό" ταγκό.

Η παρουσιάστρια φάνηκε πως είναι πολύ σοκαρισμένη από τον θάνατο του, αφού πολλές φορές είχαν συναντηθεί στην εκπομπή της.

Στο βίντεο που δημιούργησε η εκπομπή της Ελένης στον Alpha, είδαμε διάφορες στιγμές του Κώστα Ευριπιώτη από τον Πρωινό Καφέ. Σε άλλες στιγμές τραγουδούσε, ενώ σε άλλες χόρευε με την παρουσιάστρια και χάριζε στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.