Σοκ! Πυροβόλησαν και λήστεψαν γνωστό ράπερ!

Χρειάστηκε να μπει χειρουργείο! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Σοκ! Πυροβόλησαν και λήστεψαν γνωστό ράπερ!

Πυροβόλησαν και λήστεψαν γνωστό ράπερ. Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί σοκ. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Απολάμβανε τις διακοπές του σε θέρετρο της Πορτογαλία, όταν κλέφτες τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν σοβαρά στο πόδι.

Όταν οι Αρχές έφτασαν στο σημείο είχαν κλαπεί όλα τα υπάρχοντα του, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση για να αφαιρεθεί η σφαίρα από το πόδι του ράπερ Mist.

Θρήνος για τον ράπερ Ταραξία! Βυθισμένος στο πένθος!

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Αυτός είναι ο ράπερ που έπιασαν για ναρκωτικά! Για πρώτη φορά το πρόσωπό του στη δημοσιότητα!

Για πρώτη φορά έρχεται στη δημοσιότητα το πρόσωπο του ράπερ, ο οποίος συνελήφθη για ναρκωτικά!

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για την υπόθεση της σύλληψής τους από τις Αρχές, η οποία απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα ο ράπερ Bafman είναι εκείνος που συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλλιθέα, κατηγορώντας τον πως διακινούσε ναρκωτικά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6) ο ράπερ μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.

undefined

Μεταξύ άλλων παρότρυνε να μην δοκιμάσει κανείς ναρκωτικά και ιδιαίτερα τα ανήλικα παιδιά, ενώ υποστήριξε πως ο κόσμος θα πρέπει να ενημερωθεί για τις ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης ως θεραπεία.

undefined

Ραγδαίες εξελίξεις με την σύλληψη του Έλληνα ράπερ για ναρκωτικά!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την σύλληψη του ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά στην Καλλιθέα. Σήμερα το πρωί ο 35χρονος με χειροπέδες στα χέρια κατέληξε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο ράπερ παρακολουθούνταν για ένα μήνα από την Αστυνομία. Όταν οι Αρχές βρήκαν την σωστή στιγμή επενέβησαν και τον συνέλαβαν.

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η κάμερα του «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν στο σημείο και απέσπασε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο ράπερ ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι «ακτιβιστής κάνναβης» και δόθηκε κάποια ψευδής πληροφορία για τον ίδιο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στην κατοχή του διάσημου ράπερ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: “…160,7- γραμμάρια κάνναβης, 0,9- γραμμάρια κοκαΐνης, 2,4 γραμμάρια άγνωστης ουσίας, 2 αεροβόλα περίστροφα, αεροβόλο πιστόλι,συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser, φορητός ασύρματος, 6 τρίφτες κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 5 αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα και 2 Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια.