Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Έχει γενέθλια και έσβησε τούρτα - υπερπαραγωγή! Πόσο χρονών έγινε;

Δείτε τις φωτογραφίες...

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Έχει γενέθλια και έσβησε τούρτα - υπερπαραγωγή! Πόσο χρονών έγινε;

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχει γενέθλια και έσβησε τούρτα - υπερπαραγωγή! Πόσο χρονών έγινε η ηθοποιός;

Αυτή την ξεχωριστή ημέρα την γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της και αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, μπορεί να κρατάει χαμηλό προφίλ από τον χώρο της showbiz, ωστόσο είναι ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές της.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η τρυφερή αποκάλυψη για τη γνωριμία της με τον Φάνη Μουρατίδη και το.. κασέ της στους Ψίθυρους Καρδιάς! (Βίντεο)

Σε μια από αυτές τις στιγμές πόζαρε έχοντας μπροστά της την τούρτα υπερπαραγωγή που της έκαναν έκπληξη. Η ηθοποιός έκλεισε τα 45.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους γενέθλια

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους γενέθλια

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Μας σύστησε την αδερφή της! Τι λέτε μοιάζουν;

Την αδερφή της μας σύστησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με αφορμή τα γενέθλια της. Εσείς τι λέτε μοιάζουν;

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχει μεγάλη αδυναμία στην αδερφή της, Εβίτα η οποία ασχολείται επαγγελματικά με τη ζαχαροπλαστική και αρκετές φορές την έχουμε δει στην τηλεόραση.

Η μικρότερη αδερφή της, την Κυριακή είχε τα γενέθλια της και το γιόρτασαν όλοι μαζί οικογενειακώς. Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η συμπεριφορά μου απέναντι στους γονείς μου ήταν αφόρητη! Τους είχα αναγκάσει να...»!

Η ηθοποιός θέλησε και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram να της ευχηθεί χρόνια πολλά με μια τρυφερή φωτογραφία με την ίδια να της δίνει ένα τρυφερό φιλί. “Happy birthday sister #sisterslove #famillytime #lovenomatterwhat”, έγραψε στην λεζάντα της.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αδερφή

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Σπάει την σιωπή της για το διαζύγιο! Οι δηλώσεις φωτιά!

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, σπάει την σιωπή της για το διαζύγιο με δηλώσεις φωτιά!

Η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1, «Επιστροφή» (Διαβάστε ρεπορτάζ με τις εξελίξεις) και η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια της και αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει τα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

«Χαίρομαι που η “Επιστροφή” πήγε καλά γιατί παλέψαμε πολύ, όμως απ’ όσο ξέρω δε θα συνεχιστεί την επομένη σεζόν. Είναι θετικό το ότι έχει επιστρέψει η μυθοπλασία στην τηλεόραση, το θέμα είναι να γίνονται καλές δουλείες.

Δε τα προλαβαίνω όλα και δουλειά και σπίτι και παιδιά. Τα παιδία μου είναι αρκετά αυστηρά όταν λένε τη γνώμη τους και συνήθως έχουν δίκιο. Θεωρώ χαζά τα δημοσιεύματα που με χωρίζουν από τον σύζυγό μου, Φάνη Μουρατίδη. Δεν μ’ ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, με νοιάζει τι κάνει η οικογένεια μου κι εμείς. Δε ζηλεύω το σύζυγό μου, ξέρω κι εγώ κι αυτός τι δουλειά κάνουμε.»