Έλενα Τσαβαλιά: "Ξέσπασε" στο θέατρο! "Ούτε να μιλήσεις δεν μπορείς..."

Τι συνέβη;

Έλενα Τσαβαλιά:

Η Έλενα Τσαβαλιά "ξέσπασε" στο θέατρο όπου εμφανίζεται μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή, λέγοντας πως ούτε να μιλήσει δεν μπορεί!

Η ηθοποιός έγραψε το σχετικό μήνυμα στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει και φέτος ο Μάρκος Σεφερλής με την παράστασή του στο "Δελφινάριο", όπου θα συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου.

Χθες, η Έλενα Τσαβαλιά ανέβασε μία φωτογραφία όπου κάθεται στις εξέδρες του θεάτρου και είναι άκρως εντυπωσιακή.

Έλενα Τσαβαλιά: Το μήνυμα λατρείας προς τον Μάρκο Σεφερλή! Η δημόσια αφιέρωση! (Βίντεο)

Η ηθοποιός και σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή μιλούσε στο τηλέφωνο και ο φακός την απαθανάτισε, γράφοντας χιουμοριστικά «Ούτε να μιλήσεις δεν μπορείς σε αυτό το θέατρο», ενώ πρόσθεσε και μία από τις θρυλικές ατάκες του Μάρκου: «Ναι... Με ακούτε;».

Δείτε την ανάρτηση

Έλενα Τσαβαλιά: Το πρόσωπο που δεν περιμέναμε επισκέφθηκε τον Σεφερλή! Το βίντεο με την απόδειξη!

ο πρόσωπο που δεν περιμέναμε επισκέφθηκε στο θέατρο τον Μάρκο Σεφερλή. Το βίντεο με την απόδειξη της Έλενας Τσαβαλιά.

Ο κωμικός ηθοποιός για ακόμη μια χρονιά χαρίζει στιγμές γέλιου στο κοινό, στο Δελφινάριο, όπου πάει για να τον απολαύσει. Ταυτόχρονα, έχουν ξεκινήσει και τα γυρίσματα για την πρώτη του ταινία.

Μάλιστα, χθες τον επισκέφθηκε ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε. Ο Sin Boy, ο γνωστός ράπερ χθες είχε γενέθλια, και παρακολούθησε την παράσταση. Μάλιστα, ανέβηκε για λίγο στη σκηνή, την ώρα που ο ο Μάρκος Σεφερλής τον υποδυόταν.

Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: «Μας χωρίζουν εδώ και χρόνια αλλά...»

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έκλεισαν όλα τα στόματα! «Μας χωρίζουν εδώ και χρόνια αλλά...» τονίζει ο showman!

Ο ίδιος, δηλώνει ξεκάθαρα πως ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα στον γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά, σε συνέντευξη που δίνει στο TV ΕΘΝΟΣ και τον Αλέξη Μίχα.

Μάρκος Σεφερλής: Δηλώσεις φωτιά για τον γάμο του γιου του! «Θα παντρευτεί νωρίς γιατί...»

Ποια ήταν η πιο δύσκολη κατάσταση που κληθήκατε να διαχειριστείτε με την Έλενα Τσαβαλιά;

Τα οικονομικά ζητήματα που είχαν προκύψει με το Δελφινάριο, Ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο, όμως αντέξαμε με πολλή και σκληρή δουλειά και πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον. Και φυσικά και με πολλές παραστάσεις εκτός Αθηνών για να μπορέσουμε να πληρώσουμε όλες αυτές τις υποχρεώσεις που είχαμε.

Πέρασε κρίση η σχέση σας εξαιτίας αυτού;
Όχι, το αντίθετο, έγινε πιο δυνατή. Ποτέ δεν πέρασε κρίση η σχέση μας.Είμαστε μπετόν αρμέ με την Έλενα. Η Έλενα είναι «αντράκι» και όταν έπρεπε να μιλήσει έβαλε τον καθένα στη θέση του.

Έχουμε πει με την Έλενα «εδώ και πόσα χρόνια μας χωρίζουν και έχει χωρίσει όλη η showbiz εκτός από εμάς». Αυτοί που έλεγαν πως χωρίζουμε με την Έλενα, χώρισαν εκείνοι τελικά.

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Το μεγάλο βήμα στη ζωή τους! Μόλις "έσκασαν" τα ευχάριστα!

Το μεγάλο βήμα στη ζωή τους κάνουν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά. Μόλις "έσκασαν" τα ευχάριστα με μια δημόσια ανακοίνωση.

Το ζευγάρι ξεκίνησε κάτι νέο στη ζωή του και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, αφού είναι ένα γεγονός που τους έχει ενθουσιάσει.

Συγκεκριμένα ο Μάρκος Σεφερλής ξεκίνησε μια νέα κωμική ταινία την οποία θα δούμε τον Οκτώβρη στις οθόνες μας με τον τίτλο Χαλβάη 5-0».

Στο πλευρό του ο ηθοποιός, θα έχει εκτός της συζύγου του, Έλενας Τσαβαλιά μεγάλα ακόμη ονόματα. Όπως, Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Καστάνη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Καπετάνιο, Δημήτρη Τζουμάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκο Βουρλιώτη και πολλούς άλλους.

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Η επίσημη ανακοίνωση! Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι!

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα βίντεο.

Μάρκο Σεφερλής: Έκανε την πιο επική εμφάνιση! Αλά Sin boy επί σκηνής!

Την πιο επική εμφάνιση έκανε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο ηθοποιός ανέβηκε επί σκηνής του Δελφινάριου αλά Sin boy στην παράσταση «Ζητείται σεφ της κωμωδίας».

Ο κωμικός για ακόμη μια χρονιά υπόσχεται στο κοινό του γέλιο μέχρι δακρύων, με καυστική σάτιρα, αλλά και μαθήματα κωμωδίας από το μετρ του είδους.

Έλενα Τσαβαλιά: Πιάστηκε από το μαλλί με θαυμάστρια του Σεφερλή! Δείτε γιατί....

Μία από τις μεταμφιέσεις του Μάρκου Σεφερλή είναι και ο Sin Boy! Ο ράπερ αποτελεί πλέον talk of the town με το τραγούδι «Mama» να γίνεται trend στο Youtube. Ο πρωταγωνιστής της παράστασης ντύθηκε λοιπόν Sin boy! Eβαλε κόκκινη περούκα και φυσικά χόρεψε ξέφρενα κάνοντας το κοινό να κλαίει από τα γέλια.

undefined

undefined

undefined

undefined