Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε το θαύμα του! Αυτό είπε και «έσκασε» χαμογελάκι η Μέρκελ!

Την τρέλανε με μια ατάκα!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε το θαύμα του! Αυτό είπε και «έσκασε» χαμογελάκι η Μέρκελ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το θαύμα του! Αυτό είπε και «έσκασε» χαμογελάκι η Μέρκελ που δεν φημίζεται για.... τον πρόσχαρο χαρακτήρα της!

Ξαφνιάσθηκε ευχάριστα η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ με την επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να κλείσει τις δηλώσεις του στην καγκελαρία μιλώντας στα γερμανικά.

Οταν ακούσθηκε ο κ.Μητσοτάκης να λέει «είμαι ο πέμπτος πρωθυπουργός....» στα γερμανικά, η κ. Μέρκελ στράφηκε προς το μέρος του εμφανώς χαμογελώντας. Αυτή πρέπει σίγουρα να είναι μια από τις ελάχιστες φορές που την έχει πετύχει ο φακός χαμογελαστή...

Ιδού και το βίντεο ντοκουμέντο:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό και σίγουρα θα πάθετε σοκ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, απόλαυσαν το μπάνιο τους στο Μαράθι, όπου ανέβηκαν και σε όρθια σανίδα (SUP) όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr:

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του συνομίλησαν με τους λουόμενους που έσπευσαν να υποδεχτούν με την κυρία Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη να εκφράζει την έκπληξή της για την σχετικά απόμερη παραλία, στην περιοχή γνωστή και ως Σοσορίδες, αλλά και το ειδυλλιακό τοπίο με τα πεντακάθαρα νερά.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Για βουτιές σε παραλία των Χανίων! Έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Ο πρωθυπουργός έσπευσε να χαιρετήσει άπαντες που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ συνομίλησε μαζί τους για την καλοκαιρινή σεζόν και την κίνηση που υπάρχει φέτος στον νομό Χανίων.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό...  Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό...  Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό...  Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό...

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στη θάλασσα με τον Κυριάκο! Το ασπρόμαυρο μαγιό της "έκλεψε" τις εντυπώσεις!

Στην παραλία των Χανίων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκε η Μαρέβα και απόλαυσαν τις βουτιές τους στη θάλασσα, παρέα με φίλους.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος ταξίδεψε στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να χαλαρώσουν.

Ο πρωθυπουργός ευδιάθετος, συνομίλησε με πολίτες και αντάλλαξε ιδέες και απόψεις, ενώ σε λίγες ημέρες από σήμερα θα βρεθεί στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο.

Τις εντυπώσεις ωστόσο, "έκλεψε" η Μαρέβα Μητσοτάκη με το ασπρόμαυρο ολόσωμο μαγιό της. Η πρώτη κυρία της χώρας έχει ωραίο γούστο στη μόδα και αυτό έχει φανεί και από άλλες δημόσιες εμφανίσεις της.

Μαρέβα Μητσοτάκη μαγιό

Μαρέβα Μητσοτάκη μαγιό