Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από τη νυχτερινή της "αμαρτία"!

Τι έκανε;

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από τη νυχτερινή της

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μία νυχτερινή αμαρτία, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία!

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει το δεύτερο παιδάκι!

Βραδινές λιγούρες για την εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού, η οποία δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον σοκολατένιο πειρασμό!

Συγκεκριμένα η Δούκισσα ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram με δύο κουτιά από σοκολατάκια και ρώτησε το κοινό της αν θα πρέπει να φάει ένα ή... όλα!

Δούκισσα Νομικού: Πήγε στη Μύκονο με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και όλοι κοίταγαν τα "παντοφλίνια" της! Έκαναν όλη την διαφορά!

Τελικά η εγκυμονούσα υπέκυψε στην αμαρτία!

Η φωτογραφία από την 'αμαρτία'!

Δούκισσα Νομικού: Πόζαρε όλο χάρη και μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού της!

Η Δούκισσα Νομικού, πόζαρε όλο χάρη και μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού της, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η παρουσιάστρια, όπως μας αποκάλυψε χθες, μπήκε στον 9ο μήνα και μετρά αντίστροφα μέχρι να γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Την καλοκαιρινή περίοδο την απόλαυσε στο νησί των ανέμων, περνώντας χαλαρές στιγμές με τον γιο της Σάββα και τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Σαν λάτρης που είναι του Instagram αναρτεί διάφορες στιγμές της. Σε μια από αυτές πόζαρε όλο χάρη στο σαλόνι του σπιτιού της και μας έδειξε το εντυπωσιακό εσωτερικό.

Τα χρώματα είναι σε γήινους τόνους, ενώ έχει τοποθετήσει πολύχρωμα κάδρα.

Δούκισσα Νομικού σπίτι

Δούκισσα Νομικου: Βούτηξε στο νερό και μας έδειξε με ένα βλέμμα τα απίστευτα μάτια της!

Βούτηξε στο νερό και μας έδειξε με ένα βλέμμα της η Δούκισσα Νομικού, τα απίστευτα μάτια της. Μια ανάσα πριν τον τοκετό απολαμβάνει τα μπάνια της.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στην Μύκονο, όπου ταξιδεύουν όταν θέλουν να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με την οικογένεια τους.

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού σαν λάτρης που είναι του Instagram δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία από βουτιά της, δείχνοντας μας τα απίστευτα μάτια της.

Δούκισσα Νομικου μάτια

Δούκισσα Νομικού: Ο γιος της, της έδειξε το μονοπάτι της ευτυχίας! Η τρυφερή φωτογραφία!

Ο γιος της Δούκισσας Νομικού, της έδειξε το μονοπάτι της ευτυχίας, όπως αποκάλυψε η ίδια, με μια τρυφερή φωτογραφία από την παραλία.

Η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να χτίσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, η οποία σε λίγο καιρό θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος.

Είναι λάτρης των social media και κυρίως του Instagram και συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε ίσως την πιο τρυφερή φωτογραφία με το γιος της από την παραλία. «Παιδί μου, σε ευχαριστώ που μου δείχνεις το μονοπάτι της ευτυχίας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

undefined