Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πόζαρε μέσα στη θάλασσα και μοίρασε "εγκεφαλικά"!

Το κορμί της είναι απίστευτο!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πόζαρε μέσα στη θάλασσα και μοίρασε

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πόζαρε μέσα στη θάλασσα και μοίρασε "εγκεφαλικά" με το καλλίγραμμο σώμα της.

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού προσέχει την σιλουέτα της, αλλά και την επιδερμίδα της.

Μάλιστα, μπορεί να έχει αποκτήσει δυο γιους, ωστόσο το κορμό της "βάζει κάτω" ακόμη και 20άρες και η παρακάτω φωτογραφία το αποδεικνύει.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να αποχαιρετήσει τον Αύγουστο με μια φωτογραφία της στο Instagram, από την παραλία, ποζάροντας με θέα τη θάλασσα.

«Τυπικά,τελευταία μέρα του καλοκαιριού.Ουσιαστικά,όλες οι εποχές είναι μέσα μας.Είναι θέμα επιλογής. Τί καιρό κάνει εκεί μέσα? #foodforthought #itsuptoyou #decide», έγραψε στην λεζάντα της.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η φωτογραφία από την "μάχη" που έδωσε στη θάλασσα!

Αυτή είναι η φωτογραφία από την "μάχη" που έδωσε στη θάλασσα η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η παρουσιάστρια "πάλεψε" με τα αγόρια της.

Τους έχει μεγάλη αδυναμία και το αποδεικνύει σε κάθε της ευκαιρία. Μαμά και γιοι περνούν ώρες μαζί στη θάλασσα στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Έγινε πρώτη φορά μαμά σε ηλικία 24. Η ίδια έχει καταφέρει, όπως δήλωσε, να έχει μια εξαιρετική σχέση μαζί τους, που χτίστηκε με πολύ προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια πολύ όμορφη φωτογραφία τους από τα παιχνίδια στην θάλασσα., Συγκεκριμένα η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε "μάχη" με τα αγόρια της.

Ντορέττα Παπαδημητρίου γιοι

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι γιοι της μεγάλωσαν και την έφτασαν στο ύψος!

Οι γιοι της Ντορέττας Παπαδημητρίου μεγάλωσαν και την έφτασαν στο ύψος. Ο Φίλιππος και ο Διονύσης, είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες της.

Μπορεί ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της να είναι αφιερωμένο στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο, οι δύο γιοι είναι η πρώτη της προτεραιότητα.

Μαμά και γιοι απόλαυσαν το Σαββατοκύριακο έναν όμορφο περίπατο με θέα το ηλιοβασίλεμα και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως βλέπουμε, ο Διονύσης και ο Φίλιππος, έχουν γίνει ολόκληροι άντρες και έχουν φτάσει την μαμά τους στο ύψος.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια της νέας σειράς του Alpha!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια της νέας σειράς του AlphaTv!

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι πολύ αγαπητή στην ελληνική showbiz. Ένα από τα στοιχεία που τη διακρίνουν είναι το χιούμορ της κι αυτό το αποδεικνύει διαρκώς.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media κι έτσι σήμερα το απόγευμα (3 Αυγούστου), η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου της έχουν περάσει… χειροπέδες. Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτός είναι ο φύλακας άγγελός της!

Δεν συνέβη όμως κάτι κακό στην ίδια, αλλά στον ρόλο που υποδύεται στη νέα κωμική σειρά του ALPHA «Κρατάς μυστικό;».

Στην λεζάντα της φωτογραφίας επέλεξε να γράψει: «Κρατάς μυστικό #comingsoon #workinprogress #tvseries #alphatv #kratasmystiko#newseason #busted»

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Της πέρασαν χειροπέδες! Τι συνέβη;