Σοκ! Θύμα ρατσιστικής βίας Ελληνοκύπριος τραγουδιστής! Πήγε να αυτοκτονήσει!

Συγκλονίζουν τα λόγια του!

Σοκ! Θύμα ρατσιστικής βίας Ελληνοκύπριος τραγουδιστής! Πήγε να αυτοκτονήσει!

Σοκ θύμα ρατσιστικής βίας έπεσε γνωστός τραγουδιστής και έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε.

Βρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση και θέλησε να πει δυο λόγια για την τραυματική του εμπειρία κατά την διάρκεια των μαθητικών του χρόνων.

Όπως ανέφερε ο Πίτερ Αντρέ, ο Ελληνοκύπριος τραγουδιστής όταν μετακόμισε με τους γονείς του από το Λονδίνο, όπου γεννήθηκε, στην Αυστραλία, λόγω μελαμψού δέρματος του και τα σκούρα μάτια δέχθηκε ρατσιστικές επιθέσεις.

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός! Η κόρη του αυτοκτόνησε μετά από «μάχη» με βουλιμία!

Μάλιστα όπως εξομολογήθηκε και μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Sun είχε πολλές αυτοκτονικές τάσεις.

«Όταν είσαι παιδί με σκούρα μαλλιά, και μάτια, έντονη αγγλική προφορά, πολύ μεγαλύτερη μύτη από τα παιδιά γύρω σου τότε αποτελείς εύκολο στόχο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τραγουδιστής αυτοκτονικές τάσεις

Θρήνος: Αυτοκτόνησε 20χρονος ποδοσφαιριστής! Βρέθηκε στο σπίτι του...

Αυτοκτόνησε 20χρονος ποδοσφαιριστής και επικρατεί θρήνος στην οικογένεια του, αλλά και στους συμπαίκτες τους. Βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο ποδοσφαιριστής δεν άντεξε το ψυχολογικό βάρος και την ψυχική κόπωση που του προκάλεσαν οι σοβαροί τραυματισμοί, οι οποίοι τον ανάγκασαν να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του ενώ ήταν έτοιμος να ζήσει το όνειρο της ποδοσφαιρικής καταξίωσης στη μεγάλη αγγλική ομάδα Manchester United.

Ο 20χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του πατρικού σπιτιού του στο Gellifor από τους γονείς του. Πένθος: Έφυγε από τη ζωή γνωστός ποδοσφαιριστής!

Ο Αρχές εντόπισαν και σημειώματα, στα οποία εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Αυτοκτόνησε 20χρονος ποδοσφαιριστής