Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία με το νεογέννητο και το δημόσιο μήνυμα!

Είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά!

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία με το νεογέννητο και το δημόσιο μήνυμα!

Μαζί με το νεογέννητο πόζαρε σε μια φωτογραφία η Ελένη Χατζίδου και θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της.

Η τραγουδίστρια χθες, έγινε για πρώτη φορά μαμά και από εκείνη την στιγμή η χαρά της με τον Ετεοκλή Παύλου δεν περιγράφεται.

«Δεν υπάρχουν λόγια γι αυτό το θαύμα...Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά και με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ. Η ζωή μας πια έχει άλλο νόημα... Ετεοκλή σε ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο», έγραψε ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της.

Η Ελένη Χατζίδου, πριν από λίγο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια selfie της με την μπέμπα και έγραψε: «Ένα μεγάλο θαύμα, απίστευτο συναίσθημα. Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για τις ευχές και τα δώρα σας. Μέσα από την καρδιά μας να έχετε και εσείς μόνο χαρές και συγκινήσεις».

Ελένη Χατζίδου γέννησε κόρη

Περήφανος μπαμπάς ο Ετεοκλής Παύλου! Η πρώτη φωτογραφία με την κορούλα του!

Περήφανος μπαμπάς δηλώνει ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος και τράβηξε την πρώτη φωτογραφία με την κορούλα του!

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια, μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως σας γράψαμε χτες!

Χαρούμενος όσο ποτέ είναι φυσικά και ο σύζυγος της Ελένης Χατζίδου, Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος πόζαρε με την κόρη του φανερά συγκινημένος!

Η καλή φίλη του ζευγαριού, Τζο Λαζοπούλου απαθανάτισε την στιγμή και δημοσίευσε την φωτογραφία στα instastories. Δείτε τους αγκαλιά και «λιώστε» άφοβα:

Περήφανος μπαμπάς ο Ετεοκλής Παύλου! Η πρώτη φωτογραφία με την κορούλα του!

Ελένη Χατζίδου: H δημόσια συγκινητική εξομολόγηση για τον Ετεοκλή Παύλου - «Είσαι έμπνευση»!

Μια δημόσια συγκινητική εξομολόγηση για τον Ετεοκλή Παύλου έκανε η Ελένη Χατζίδου, λέγοντας του μεταξύ άλλων «Είσαι έμπνευση».

Η τραγουδίστρια, θαυμάζει πολύ τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της και του το δείχνει με κάθε αφορμή που της δίνεται.

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του όπου μιλούσε σε μικρά παιδιά και έγραψε:

«Είσαι έμπνευση για τα νέα παιδιά και για όλους μας! Όχι μόνο δεν το έβαλες κάτω μετά το ατύχημα σου αλλά έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να μεταδόσεις όλη σου την αισιοδοξία και τη δύναμή σου σε εμάς! Σ’ αγαπώ», προκαλώντας συγκίνηση.

Το ζευγάρι σε λιγότερο από μήνα θα κρατάει στην αγκαλιά του την κορούλα του και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένο.

Ελένη Χατζίδου για Ετεοκλή Παύλου