Χριστίνα Βακάκη: Η κόρη του Mr Jumbo με μαγιό μετά την εγκυμοσύνη!

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Πώς είναι πλέον το σώμα της;

Χριστίνα Βακάκη: Η κόρη του Mr Jumbo με μαγιό μετά την εγκυμοσύνη!

Αποκλειστικές φωτογραφίες μόνο στο Youweekly.gr από την κόρη του Mr Jumbo, Χριστίνα Βακάκη, που ποζάρει με μαγιό λίγο μετά την εγκυμοσύνη της!

Ακριβώς πριν από έναν μήνα υποδέχτηκαν την πρώτη τους κόρη ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη, με το YOU να εξασφαλίζει αποκλειστικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους και τις τρυφερές στιγμές τους σε παραλία της Μυκόνου, αγαπημένο προορισμό και των δύο.

Εκεί γεννήθηκε και άνθισε ο έρωτάς τους το 2012, όταν έμειναν ζευγάρι για περίπου ενάμιση χρόνο, με το μεταξύ τους ειδύλλιο να τελειώνει σε πρώτη φάση το 2014. Στα χρόνια που μεσολάβησαν ο Βασίλης Μιχαήλ έζησε έναν μεγάλο έρωτα με τη Josephine, που ανήκει στο παρελθόν μετά από αρκετά ups και downs, μέχρι που πρόσφατα επέστρεψε στην αγκαλιά της αγαπημένης του, η οποία βρισκόταν για μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό.

Mr. Jumbo: Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη του! Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα με φωτογραφία!

Οι φήμες επανασύνδεσης με τη Χριστίνα Βακάκη είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους από τη μέρα που μαθεύτηκε πως εκείνη είναι έγκυος, με τα ευχάριστα νέα να επιβεβαιώνονται πολύ σύντομα και το ζευγάρι να κρατάει αγκαλιά τον πρώτο καρπό του έρωτά του. Πλέον δηλώνουν πανευτυχείς και έτοιμοι να φτιάξουν απ' την αρχή την κοινή τους ζωή, ξεκινώντας απ' τη βάφτιση της μικρής Ίριδας που πιθανό να συνδυαστεί και με τον γάμο τους, πάντα σε κλειστό κύκλο.

Χριστίνα Βακάκη: Η κόρη του Mr Jumbo με μαγιό μετά την εγκυμοσύνη!

«Η ζωή μας έχει μόλις αρχίσει»

Η σχέση τους δοκιμάστηκε στο πέρασμα του χρόνου και εκ των πραγμάτων βγήκε πιο δυνατή, με ζωντανή απόδειξη το υγιέστατο κοριτσάκι που γεννήθηκε την 1η Αυγούστου και θα πάρει το όνομα Ίριδα. «Η ζωή μας έχει μόλις αρχίσει. Είσαι μέρος μας. Καλώς όρισες, μικρή μας πριγκίπισσα», έγραψε μεταξύ άλλων η νέα μανούλα για να υποδεχτεί την κόρη της.

Δύσκολες στιγμές για τον Mr Jumbo! Στο πλευρό της εγκυμονούσας Χριστίνας Βακάκη συνεχώς...

Δυστυχώς, αρκετά δύσκολες στιγμές περνάει ο Mr Jumbo! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της εγκυμονούσας, Χριστίνας Βακάκη!

Τι συμβαίνει; Στο Vanda's θα σας μεταφέρω, όπως πάντα, όλη την αλήθεια!

Αρχικά όπως, πρώτη, σας είχα αποκαλύψει στο Youweekly.gr η μεγάλη κόρη του Mr. Jumbo, Χριστίνα, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, κυοφορώντας τον καρπό του έρωτά της από τον εφοπλιστή, Βασίλη Μιχαήλ!

Δύσκολες στιγμές για τον Mr Jumbo! Στο πλευρό της εγκυμονούσας Χριστίνας Βακάκη συνεχώς...

Το ζευγάρι έζησε ένα θυελλώδη έρωτα που δεν προμήνυε το αίσιο τέλος που απολαμβάνει τώρα.

Η σχέση τους μετρά πολλά χρόνια, αφού ξεκίνησε το 2012 με αρκετούς χωρισμούς, χιλιομετρικές αποστάσεις και... τρίτα πρόσωπα!

Αποκορύφωμα ήταν όταν ο Βασίλης Μιχαήλ έχοντας χωρίσει από την Χριστίνα Βακάκη, ξεκινά νέα σχέση με την τραγουδίστρια Ζόζεφιν, με την οποία μάλιστα πήραν και την απόφαση να συζήσουν!

Ο έρωτάς του όμως για την Χριστίνα, φαίνεται πως δεν είχε σβήσει κι έτσι τον Μάρτιο του περασμένου έτους ο νεαρός εφοπλιστής χώρισε από την τραγουδίστρια και επέστρεψε στην αγκαλιά της Χριστίνας.

Άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού μου αποκάλυψαν και σας μεταφέρω στο Vanda's blog, πως οριστική αφορμή για την επανασύνδεση του ζευγαριού στάθηκε το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του αδερφού της Χριστίνας, τον Φεβρουάριο του 2017.

Ο Βασίλης Μιχαήλ, ήταν από τους πρώτους που στάθηκε στην οικογένεια και κυρίως στην Χριστίνα Βακάκη ανεξαιρέτως της προσωπικής τους κατάστασης εκείνη την περίοδο. Οι δύο νέοι ήρθαν και πάλι κοντά και σήμερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's συζούν στο σπίτι του επιχειρηματία και περιμένουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους...

Όσον αφορά τον Απόστολο Βακάκη, ο ερχομός της εγγονής του τον κάνει να χαμογελάει ξανά, περιμένοντας με ανυπομονησία να την κρατήσει στην αγκαλιά του!

Η δύσκολη εγκυμοσύνη

Σύμφωνα με νέες αποκλειστικές πληροφορίες που ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr, το τελευταίο 10ήμερο η Χριστίνα Βακάκη διανύει μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη καθώς ζαλάδες και εμετοί την γυρνούν συνεχώς! Ο πατέρας της, ο Mr Jumbo, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της για ότι χρειαστεί καθώς σας κλασικός "παππούς" έχει φοβηθεί αρκετά...

Βέβαια, να τονίσω πως ΔΕΝ διατρέχει κανέναν κίνδυνο η εγκυμονούσα! Εμετοί και ζαλάδες υπάρχουν σε κάθε εγκυμοσύνη απλά κάποιες τις περνάνε πιο βαριά...

Δείτε την μάλιστα για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα:

Δύσκολες στιγμές για τον Mr Jumbo! Στο πλευρό της εγκυμονούσας Χριστίνας Βακάκη συνεχώς...