Μπλεξίματα για παίκτρια του DWTS! Τι συνέβη;

Μιλάμε για πολύ αγαπημένο πρόσωπο!

Μπλεξίματα για παίκτρια του DWTS! Τι συνέβη;

Μπλεξίματα μόλις «έσκασε» για παίκτρια του DWTS και έχουμε όλο το ρεπορτάζ με το τι συνέβη!

Πιο συγκεκριμένα, διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση με την άδεια της Ολυμπιονίκη Μορφούλας Ντώνα, που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο DWTS του ΑΝΤ1. Η παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, δεν ήταν το τελευταίο επεισόδιο, στο σήριαλ δημοσιότητας που εντέχνως δημιουργήθηκε.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει και διενεργείται Ένορκη Διοικητική Έρευνα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αντικείμενο της ΕΔΕ είναι να διακριβωθούν οι λόγοι για τους οποίους στην υπολοχαγό Ντώνα αντί της άδειας που είχε αιτηθεί προκειμένου να συμμετάσχει στην προετοιμασία της αθλήτριας της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής καθώς επίσης για την μετάβαση και παραμονή της στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν όπου διεξάγεται, χορηγήθηκε απλή άδεια στελέχους.

Μπλεξίματα για παίκτρια του DWTS! Τι συνέβη;


Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένη την ειδική κατηγορία στην οποία υπάγεται η αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού αναζητούνται πέραν των ευθυνών και τυχόν κενά στην υφιστάμενη διαδικασία.

Επιπλέον εκτός από το σκέλος των ευθυνών που πιθανώς να αναδείξει το σκανάρισμα στην εσωτερική αλυσίδα, ζητούμενο αποτελεί η καταγραφή όλων των δεδομένων που αφορούν στην επίμαχη υπόθεση.

Για παράδειγμα εάν έχει επέλθει η αλλαγή στο στάτους της Ολυμπιονίκη μας (αθλήτρια => προπονήτρια) και κατά τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων πιθανώς να οδήγησε επί της αρχής στην απόρριψη της άδειας. Να σας υπενθυμίσουμε και ότι έχει σημάνει συναγερμός για μυστηριώδη εξαφάνιση Ολυμπιονίκη!

Πηγή: onalert.gr

Κριτής του DWTS βρέθηκε κοντά στον θάνατο: «Για χιλιοστά δεν μου έλιωσε το κεφάλι!» (βίντεο)

Ο αγαπημένος κριτής του DWTS παραλίγο να είχε πεθάνει σε ένα από τα πιο απίστευτα ατυχήματα!

Γλίτωσε από θαύμα και είπε την ιστορία του στην κάμερα.

Ο λόγος για τον Αλέξη Κωστάλα, ο οποίος έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται».

Κωστάλας ατύχημα

Αναλυτικά όσα είπε: «Έφυγα για Ιταλία για το παγκόσμιο του πατινάζ και σε μια εβδομάδα άρχιζε το DWTS και εγώ δεν είχα πει το «ναι». Δεν είχαν ανακοινώσει ακόμη την επιτροπή κι ένιωθα και πολύ άσχημα γιατί θα νόμιζαν ότι είμαι βεντέτα αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω», είπε και συνέχισε: «Και είμαι στο Τόρινο και περπατάω, χαζεύω και μέσα στην αφηρημάδα μου φτάνω στην άκρη του πεζοδρομίου και πέφτω. Ακούω ένα φρενάρισμα και νιώθω μια ρόδα αυτοκινήτου να μου αγγίζει τις λίγες τρίχες που έχω στο κεφάλι μου… μετά συνειδητοποίησα ότι για ένα με δυο πόντους θα μου είχε κάνει το κεφάλι λιώμα και παίρνω την ίδια στιγμή τον Λάτσιο και είπα «ναι». Αυτό με έκανε να αποφασίσω».

O Aλέξης Κωστάλας είχε αποκαλύψει τον μισθό του από την ΕΡΤ. Δείτε εδώ:

Γνωστή παρουσιάστρια καρφώνει τον Λιάγκα! «Έμπαινε στο Youtube και έκρινε στο DWTS με βάση τα όσα έβλεπε»!

Βρέθηκε σήμερα στην παρέα του Happy Day και μίλησε για όλους και για όλα!

Ο λόγος για τη Μαρίνα Λαμπροπούλου που ενώ την γνωρίσαμε ως παρουσιάστρια στο 3,2,1 πλέον ασχολείται με τον χορό και έχει 2 δικές της σχολές!

Η Μαρίνα λοιπόν είπε για τον Γιώργο Λιάγκα και την παρουσία του στο DWTS: «Δεν γίνεται να είναι κριτής και να κρίνει με βάση τα όσα λένε στα σχόλια του Youtube και των social media!

Το έχει πει και ο ίδιος ότι το έκανε αυτό.... του το είπα και από κοντά ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει! Τον επέλεξαν προφανώς γιατί θα ήταν πιο juicy ως παρουσία από κάποιον άλλον που δεν θα ήταν το ίδιο επώνυμος».