Μύρωνας Στρατής: Οι σχέσεις του με την Μαίρη Συνατσάκη! «Δεν κάνω πισωγυρίσματα»

Όλα όσα είπε ο τραγουδιστής!

Μύρωνας Στρατής: Οι σχέσεις του με την Μαίρη Συνατσάκη! «Δεν κάνω πισωγυρίσματα»

Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε για τις σχέσεις του με τη Μαίρη Συνατσάκη, ενώ ανέφερε πως δεν κάνει πισωγυρίσματα στα ερωτικά του!

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον έρωτα και πώς τον αντιλαμβάνεται ο ίδιος!

Συνέντευξη στο περιοδικό People έδωσε ο Μύρωνας Στρατής, ο οποίος αναφέρθηκε στη Μαίρη Συνατσάκη, λέγοντας: «Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τη Μαίρη. Είμαστε Σουηδία. Είναι και στον άνθρωπο αυτό. Προσωπικά, όταν έχω ζήσει με κάποιους ανθρώπους, ακόμα κι αν φύγουν από τη ζωή μου, δεν παύω να τους αγαπώ και να τους εκτιμώ. Επίσης με τη Μαίρη και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη έχουμε βαφτίσει τον γιο της Ράνιας Θρασκιά, οπότε βρισκόμαστε συχνά και είμαστε κατά κάποιον τρόπο σαν συγγενείς».

Ο Μύρωνας Στρατής αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλη την αλήθεια για τον χωρισμό του με τη Μαίρη Συνατσάκη!

Για τους χωρισμούς του: «Εγώ δεν είμαι πολύ αποφασιστικός. Μπορεί να πιέσω πολύ τη σύντροφό μου, προκειμένου να με χωρίσει, γιατί δεν θέλω να είμαι ο “κακός”. Μου είναι δύσκολο να πληγώσω κάποιον που αγαπώ, οπότε προτιμώ να ταλαιπωρούμαι. Όταν τελειώνει κάτι όμως, τελειώνει. Δεν έχω κάνει ποτέ πισωγυρίσματα. Δεν έχει τύχει καν να φιλήσω πρώην σύντροφό μου».

Για τον έρωτα: «Με τρομάζει πολύ αυτό που ο Έλληνας χαρακτηρίζει καψούρα. Αυτό που σχετίζεται με τα ουίσκι, τα μπουζούκια, τις στροφές και τα πολλά χιλιόμετρα. Εγώ πιστεύω στην αγάπη και στον έρωτα σαν ένα αγνό συναίσθημα που σε εξελίσσει. Αυτό που ψοφάς και πεθαίνεις δεν μου αρέσει. Ο έρωτας είναι σίγουρα παροδικός, περνάει, και μετά μπορεί να μείνει κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου αν δεν στηρίζεται σε ισχυρά θεμέλια».

Μαίρη Συνατσάκη: Τι είπε μόλις είδε μπροστά της τον Μύρωνα Στρατή; (Βίντεο)

Η Μαίρη Συναντσάκη συναντήθηκε με τον πρώην της Μύρωνα Στρατή και η στιγμή ήταν... αμήχανη! Τι είπε όμως η παρουσιάστρια μόλις τον αντίκρισε;

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

Την ώρα που ο Μύρωνας Στρατής έκανε δηλώσεις στις κάμερες και ρωτήθηκε για την Μαίρη Συνατσάκη, τότε εμφανίστηκε η παρουσιάστρια!

«Τι λέτε εκεί;», ρώτησε η πρώην σύντροφό του με τον Μύρωνα να απαντάει: «απλά σε είδαν εδώ πέρα τώρα…».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του OpenTV!

Μαίρη Συνατσάκη: H γλυκιά φωτογραφία αγκαλιά με το σύντροφό της!

Τις πρώτες κοινές διακοπές έκαναν η Μαίρη Συνατσάκη και ο σύντροφός της, Αιμιλιανός Σταματάκη. Η παρουσιάστρια μάλιστα, δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία στην αγκαλιά του.

Στην παρέα τους, βρέθηκαν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και ο Νίκος Μουτσινάς.

Στα social media, μοιραζόντουσαν καθημερινές διάφορες ξένοιαστες στιγμές τους. Σε μια από αυτές τις στιγμές ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε μια πολύ γλυκιά "οικογενειακή" τους φωτογραφία, στην οποία η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης ποζάρουν αγκαλιά.

Μάλιστα, στην παρέα τους είδαμε και την Ναταλία Γερμανού.

undefined

Μαίρη Συνατσάκη: Διακοπές στην Κρήτη με το σύντροφό της, Αιμιλιανό Σταματάκη!

Τις διακοπές τους στην Κρήτη περνάνε η Μαίρη Συνατσάκη και ο σύντροφός της, Αιμιλιανός Σταματάκης.

Μάλιστα, μαζί στην παρέα τους είναι και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τα παιδιά της και τον Νίκο Μουτσινά.

Την αποκάλυψη έκανε φίλη των παρουσιαστών με μια ομαδική τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό.

Το ζευγάρι περνάει μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση του, μάλιστα να θυμηθούμε πως πρόσφατα η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την πρώτη κοινή τους φωτογραφία.

Μαίρη Συνατσάκη στην Κρήτη με το σύντροφό της

Μαίρη Συνατσάκη - Αιμιλιανός Σταματάκης: Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία!

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη και του συντρόφου της Αιμιλιανού Σταματάκη είναι γεγονός!

Η παρουσιάστρια ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram!

To ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και φαίνεται, ενώ σας είχαμε από το Vanda's blog πως η Μαίρη Συνατσάκη είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της!

Μπορεί Συνατσάκη και Σταματάκης να μην επιβεβαιώνουν ακόμα το επόμενο βήμα, αλλά το ένα βήμα φέρνει τ΄ άλλο όπως και έγινε με την πρώτη κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια στο instagram.

Χρειάστηκαν 2000 ποστ σε αυτήν την πλατφόρμα για να βρω επιτέλους το πιο αγαπημένο μου απ’ όλα... [♥️]», έγραψε στη λεζάντα η Μαίρη και είναι ένα μήνυμα που τα λέει όλα!

undefined