Αθηνά Οικονομάκου: Στο αεροδρόμιο με τον γιο της! Πού πήγαν;

Η τρυφερή φωτογραφία μαμάς και γιου!

Αθηνά Οικονομάκου: Στο αεροδρόμιο με τον γιο της! Πού πήγαν;

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε ταξιδάκι με τον γιο της, με τον οποίο βρέθηκαν στο αεροδρόμιο!

Ποιος ήταν ο προορισμός τους; Η φωτογραφία που ανέβασε η όμορφη ηθοποιός!

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε με τον γιο της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς είχαν ταξίδι!

Μαμά και γιος ταξίδεψαν για την Σαντορίνη, όπου βρίσκεται ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ενώ η ηθοποιός ανέβασε στο instagram και την παρακάτω τρυφερή φωτογραφία!

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Στιγμές χαράς για το ζευγάρι! Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση!

Στο αεροδρόμιο με τον γιο της!

Αθηνά Οικονομάκου: Βούτηξε στο νερό και το μαγιό της "έλαμπε"! Η πιο εντυπωσιακή φωτογραφία...

Η Αθηνά Οικονομάκου βούτηξε στο νερό και το μαγιό της "έλαμπε". Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή της φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η ηθοποιός την θερινή περίοδο την πέρασε στην Σαντορίνη όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγος της, αλλά και με μικρά ταξίδια στην Μύκονο.

Στον λογαριασμό της στο Instagram δεν σταμάτησε να μοιράζεται φωτογραφίες της, με τις απίστευτες θέες τους νησιού, αλλά και από τις στιγμές της στην θάλασσα.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της πόζαρε μέσα στο νερό και το μαγιό της "έλαμπε" λόγω του χρώματος του. Μάλιστα, το συγκεκριμένο μαγιό είναι της Σήλιας Κριθαριώτη.

Αθηνά Οικονομάκου: Η δημόσια αποκάλυψη για τον αδερφό της - «Είναι...»!

Μια δημόσια αποκάλυψη για τον αδερφό της έκανε η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός του έχει μεγάλη αδυναμία και περνάνε αρκετό χρόνο μαζί.

Το βράδυ της Δευτέρας τα αδέλφια απόλαυσαν μια όμορφη βραδινή βόλτα με τον μικρό Μάξιμο, θέλοντας να ξεκουραστούν από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου, θέλησε να μοιραστεί αυτή την στιγμή μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας και μια αποκάλυψη γράφοντας:

«Ναι ναι ναι κορίτσια μου, είναι κούκλος και από κοντά είναι ακόμη πιο όμορφος. Και έχει και το πιο έξυπνο χιούμορ που έχετε συναντήσει ποτέ σε άντρα. Λογικό, είναι αδερφός μου. Και ναι, είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος και όχι μικρότερος, όπως όλοι νομίζουν».

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογράφισε τους άνδρες της ζωής της στην πιο τρυφερή στιγμή!

Τους άνδρες της ζωής της στην πιο τρυφερή στιγμή φωτογράφισε η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός περνάει όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Από την στιγμή που ήρθε στον κόσμο ο μικρός Μάξιμος, δεν σταματάει να χαμογελά, αφού την γεμίζει με αγάπη.

Πρόσφατα, η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία είναι καθημερινή χρήστης του Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πιο τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της, Φιλίππου Μιχόπουλου και του γιου τους.

Μπαμπάς και γιος προσπαθούσαν να συναρμολογήσουν μία κατασκευή στον κήπο του σπιτιού τους.

Αθηνά Οικονομάκου άνδρες της ζωή της

Αθηνά Οικονομάκου: Κολυμπάει δίπλα στα ψάρια και μας δείχνει το κορμί της!

Η όμορφη Αθηνά Οικονομάκου κολυμπάει δίπλα στα ψάρια και μας δείχνει το πραγματικό της κορμί!

Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και φυσικά τον γιο της, Μάξιμο.

Η ίδια φορτίζει τις μπαταρίες της για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε ακόμη μια απαιτητική τηλεοπτική χρονιά.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της και την προσωπική της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Ζάκυνθο για τις διακοπές της. Μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου την βλέπουμε να κολυμπάει στα καταγάλανα νερά του νησιού, δίπλα σε μικρά ψαράκια.

Φόρεσε το μαύρο μαγιό της, βούτηξε στη θάλασσα και μας έδειξε το πραγματικό της κορμί! Αν και έχει περάσει ήδη από μια εγκυμοσύνη καταφέρνει και κρατάει την σιλουέτα της άψογη.

Το κορμί της είναι αψεγάδιαστο που πολλές γυναίκες θα ζήλευαν.

Δείτε την σχετική φωτογραφία: