Λάκης Γαβαλάς: "Βράζει" ο σχεδιαστής για τον "πλειστηριασμό" των εγκαταστάσεων της εταιρείας του!

Τι αναφέρει;

Λάκης Γαβαλάς:

Ο Λάκης Γαβαλάς "βράζει" για τον "πλειστηριασμό" των εγκαταστάσεων της εταιρείας του!

Τι είπε ο δικηγόρος του σχεδιαστή μόδας;

Ο συνήγορος του μόδιστρου, μιλώντας στο Secret διευκρινίζει πως το ακίνητο που πλειστηριάζεται αποτελεί μέρος των πολυτελών, μινιμαλιστικής αισθητικής εγκαταστάσεων όπου στεγαζόταν η εταιρεία του Λάκη Γαβαλά πριν βρεθεί στη δίνη των οικονομικών προβλημάτων, τα οποία τον οδήγησαν να παραμείνει για ένα διάστημα στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Αλλά ακόμα και σε αυτήν τν περίπτωση, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η διαδικασία του πλειστηριασμού. Και αυτό διότι λόγω της υφιστάμενης δέσμευσης δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση του ακινήτου. Κάτι ανάλογο ισχύει και με την κατοικία του μόδιστρου στη Μύκονο.

Λάκης Γαβαλάς: Τι προσβλητικό είπε για τη Μπόμπα; «Κάνει μια δουλειά που είναι...» (Βίντεο)

«Η επαγγελματική έδρα του εντολέα μας, κ Απόστολου (Λάκη_ Γαβαλά, στην Κάντζα του Νομού Αττικής τελεί υπό τη δέσμευση της Ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες από την 31η/1/2012 με την υπ’ αριθμόν 27/2012 Διάταξη του τότε προέδρου της. η εν λόγω δέσμευση είναι ο νομικός λόγος για τον οποίο το Ελληνικό Δημόσιο δεν δικαιούται να προβεί μέχρι και σήμερα σε αναγκαστικού χαρακτήρα ενέργειες εις βάρος του ακινήτου, όπως η εκποίησή του με πλειστηριασμό. Όλα τα παραπάνω έχουν ήδη τύχει νομικής επεξεργασίας από την Α’ Τακτική Ολομέλεια του νομικού Συμβουλίου του Κράτους στη συνεδρίαση της 21ης/11/2013» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Λάκης Γαβαλάς: Απίστευτο δημόσιο ξεκατίνιασμα - «Είσαι τόσο καρ@λα και ελεεινό φίδι»!

Ένα απίστευτο δημόσιο ξεκατίνιασμα είχε ο Λάκης Γαβαλάς στο Instagram. «Είσαι τόσο καρ@λα και ελεεινό φίδι», είπε σε follower του.

Όλα ξεκίνησαν όταν γυναίκα σχολίασε φωτογραφία στο λογαριασμό του, όπου αναφέρθηκε σε αναπόσπαστο δημοσίευμα για τον ίδιο.

Λάκης Γαβαλάς: Στο σφυρί το «παλάτι» του στην Παιανία!

Συγκεκριμένα έγραψε στην λεζάντα του: «Επιτελους ερχεται το τελος αυτης της αχαρης και πικρης για μενα μερας, εξ’αιτιας ανυποστατου δημοσιευματος..,!
Αισθανομαι αδικημενος πρωτα απ’ολα απο την πολιτεια και επειτα απο καποια ατομα που θελουν να δουν τους συνανθρωπους τους στον ταφο για να χαρουν μεταξυ τους...
Αυτα τα γεγονοτα με κανουν να αμφιβαλω για την προοδο της Ελλαδας που ειναι ηδη σε κακη θεση.,.
Γυμνος οπως στη φωτο, γυμνες αληθειες λεω και γι αυτο κοιμαμαι ηρεμος οποιαδηποτε στιγμη βρεθω στο κρεβατι...
Θα υπηρετω το στυλ τη μοδα και το γκλαμουρ, οσο μπορω να κουμπωνω μονος μου τα κουμπια μου, να σφιγγω το κορδονι του κορσε μου και να φορω τις καλτσες..‼️ Καλο μας βραδυ..».

Το τι συνέβη στην συνέχεια; Δείτε στις φωτογραφίες!

Λάκης Γαβαλάς ξεκατίνιασμα

Λάκης Γαβαλάς ξεκατίνιασμα

undefined

undefined

"Κάγκελο" η Ναταλία Γερμανού on air! Ο Γαβαλάς είπε ότι θέλει να γίνει νέος Φρέντυ Γερμανός!

«Θέλω να κάνω κάτι διεθνές στην τηλεόραση. Ή να είμαι ο παλιός Νίκος Μαστοράκης ή να είμαι ο Φρέντυ Γερμανός. Θεωρώ ότι είμαι ισάξιος. Ή ακόμη ο Άλκης Στέας, στις πλατείες κάθε γειτονιάς», είπε ο Λάκης Γαβαλάς σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Απόσπασμα από τα λεγόμενα του πρόβαλαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου.

Με ένα φιλί ξεκίνησε να απαντά η παρουσιάστρια… «Εγώ τον αγαπώ τον Λάκη, δεν παρεξηγώ τίποτα από όσα λέει. Γιατί είπε ο άνθρωπος θα πέσουν βινιέτες. Εννοούσε να πας εσύ με τα bubbles», είπε η Ναταλία Γερμανού απευθυνόμενη στη Φωτεινή Πετρογιάννη που άφησε τις μπηχτές της σχετικά με την άρνηση του να συμμετέχει στις συνεντεύξεις στο καρουζέλ που κάνει η δημοσιογράφος.

«Θα έρθει εδώ όμως, θα είναι καλεσμένος μας πολύ πολύ σύντομα. Εγώ δεν το παίρνω άσχημα αυτό. Σας μιλάω ειλικρινά. Δεν πιστεύω ότι θεωρούσε ότι ό,τι ήταν ο Φρέντυ Γερμανός είμαι και εγώ και άρα θα κάνω ένα «Αλάτι και πιπέρι». Επιφυλάσσομαι να τον ρωτήσω όταν έρθει, γιατί θέλω να πιστεύω ότι δεν το εννοούσε άσχημα», συνέχισε να λέει.

Ωστόσο, οι συνεργάτες της, έβαζαν κι άλλο λάδι στην φωτιά με την παρουσιάστρια να απαντά «Δε θέλω να το συζητήσω άλλο αυτή τη στιγμή. Θέλω να περιμένω τον Λάκη να έρθει και να μας τα εξηγήσει μόνος του, όχι εν τη απουσία του να τον πετροβολούμε. Δεν θέλω. Εγώ δεν είμαι ισάξια πάντως με τον Φρέντυ Γερμανό»

Δείτε το σχετικό βίντεο: