Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Τσαγκρίδη! «Τι μπούρδες έχω πει;»

Τα είπε όλα!

Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Τσαγκρίδη! «Τι μπούρδες έχω πει;»

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και πώς βλέπει πλέον την προσωπική της ζωή!

Η παρουσιάστρια παραδέχθηκε τα λάθη της.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη!

Συγκεκριμένα είπε: Τους τελευταίους μήνες βρίσκεσαι σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο. Έχεις τη σχέση που πάντα ονειρευόσουν;

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν φαντάζεστε τι έφαγε μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στο Τόκιο!

Θα σου πω ότι είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Από εκεί και πέρα, θέλω να προστατέψω αυτό που ζω. Έχω αρχίσει πια να κρατάω πράγματα για τον εαυτό μου. Ωραία η δουλειά, ωραία και η δημοσιότητα κάποιες φορές, αλλά επιθυμώ πια την ιδιωτικότητά μου. Γιατί στο παρελθόν έχω κάνει πολλά λάθη. Διαβάζω παλαιότερες συνεντεύξεις μου και σκέφτομαι «Θεέ μου, τι μπούρδες έχω πει;».

Έδινα βαρύγδουπους τίτλους για ανθρώπους που δεν υπάρχουν πια στη ζωή μου και αναρωτιέμαι «Γιατί ήμουν τόσο αφελής;». Δεν θα μπω ξανά σε αυτήν τη διαδικασία, ωρίμασα. Την προσωπική μου ζωή θα προσπαθήσω να την κρατήσω εκτός και τα λάθη του παρελθόντος τα αφήνω πίσω μου. Πάω για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου.

Ο λόγος που αποφάσισες να μην κοινοποιείς πια την προσωπική σου ζωή έχει να κάνει με το ότι όσες φορές το έκανες στο παρελθόν, στο τέλος κάτι στράβωσε;

Όχι, δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι μόνο θέμα πρόληψης. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο που είσαι κάθε φορά, αλλά κυρίως έχει να κάνει με μένα. Δεν θέλω πια να δημοσιοποιείται η προσωπική μου ζωή και να το επιτρέπω εγώ. Στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος. Θέλω όλο αυτό που ζω να το κρατήσω για μένα και τον άνθρωπό μου. Έτσι, περνάς καλά και δεν ενοχλείς κανέναν. Όπου βλέπω publicity σε προσωπικές ζωές, επειδή έχω κάνει κι εγώ αυτό το λάθος στο παρελθόν, το κατακρίνω. Θέλω όσο το δυνατόν να κρατάω χαμηλούς τόνους.

Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε η πιο εντυπωσιακή νονά! Το απίθανο φόρεμά της!

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε ξανά νονά και ήταν άκρως εντυπωσιακή! Το απίθανο φόρεμα της παρουσιάστριας!

Βάπτιση σαν παραμύθι, με την Κατερίνα Καινούργιου να κλέβει τις εντυπώσεις!

Η Κατερίνα Καινούργιου βάπτισε την μικρή Μαλένα, κόρη της Αγγελικής Γιαννακοπούλου η οποία είναι αρχισυντάκτρια στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά!

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη και το βίντεο που δε φανταζόταν κανείς ότι θα δημοσίευε! (Βίντεο)

Η όμορφη παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το απίθανο φόρεμά της, το οποίο η Κατερίνα με το κορμί της και την ομορφιά της το... απογείωσε!

Δείτε την!

Νονά η ΚαινούργιουΝονά η Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο μήνυμα για την έναρξη της εκπομπής της!

Ένα δημόσιο μήνυμα για την έναρξη της εκπομπής της έστειλε, η Κατερίνα Καινούργιου, με την φωτογραφία από την επίσημη φωτογράφιση για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες και το trailer του «Ευτυχείτε» έχει κυκλοφορήσει από το Open tv.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια εντυπωσιακή φωτογραφία της και έγραψε στην λεζάντα της:

«Δεν ξέρω αν σας το πα αλλά ...πραγματικά μου λείψατε!!! Αυτό το πρωινό ραντεβού μας...η καλημέρα μας...σας ευχαριστώ για όλη σας την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια...χωρίς εσάς δεν θα χα κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα !

Ερχόμαστε 9/9 στις 10 το πρωί @eutixeite @opentvgr με νέα ανανεωμένη ομάδα ! #cantwait
Λοιπόν ...θα είστε στην παρέα μας ??μεγαλο φιλί».

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το trailer της εκπομπής της! (Βίντεο)

Τo trailer της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN TV κυκλοφόρησε!

Και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βλέπουμε το "Ευτυχείτε"!

Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καινούργιου και το «Ευτυχείτε» τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινά με την καλύτερη ευχή: «Ευτυχείτε»!

Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της έρχονται τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 10.00, με το πιο πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα, για να φέρουν μια φρέσκια πνοή θετικής ενέργειας στα πρωινά μας.

Η Κατερίνα καλωσορίζει στο φωτεινό, φιλόξενο σπίτι του «Ευτυχείτε» τους δημοσιογράφους Γρηγόρη Γκουντάρα και Χρύσλα Γεωργακοπούλου, καθώς και τη Μέγκι Ντρίο σε έναν ιδιαίτερο ρόλο.

Η παρέα του «Ευτυχείτε» μεγαλώνει:

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μπαίνει στην κουζίνα και μοιράζεται μαζί μας υπέροχες συνταγές και μυστικά γεύσης, η Βίκυ Παγιατάκη χαρτογραφεί πώς μας επηρεάζουν οι κινήσεις των πλανητών μέσα από καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις και η Γεωργία Παντελέ μας δίνει τιπς μόδας για κάθε περίσταση!

Οι τηλεθεατές παίρνουν τον λόγο μέσα από διαδραστικές ενότητες της εκπομπής που έχουν αγαπηθεί:

-Η Μάρα Μεϊμαρίδη, συγγραφέας και καθηγήτρια Πανεπιστημίου, δίνει μαθήματα προσωπικών σχέσεων, συμβουλεύοντας σε πραγματικό χρόνο για όσα αισθηματικά (και όχι μόνο) μας απασχολούν.

-Καθημερινές ιστορίες τηλεθεατών οπτικοποιούνται σε μια μίνι σειρά αυτοτελών επεισοδίων. Οι τηλεθεατές γίνονται και πάλι πρωταγωνιστές, αφού καλούνται να δώσουν τη δική τους λύση στα «Διλήμματα» μέσω social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου μας προτρέπει «Ευτυχείτε» από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10.00, στο OPEN.

«Ευτυχείτε»
Σας ανοίγουμε το σπίτι μας, μας ανοίγετε την καρδιά σας.

Δείτε το trailer