Αποκάλυψη: "Κάνω και τα μποτοξάκια μου" - Ακομπλεξάριστη η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1!

Κι εμείς νομίζαμε πως δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα!

Αποκάλυψη:

Ακομπλεξάριστη πασίγνωστη παρουσιάστρια του σταθμού ΑΝΤ1 έκανε την αποκάλυψη! - "Κάνω και τα μποτοξάκια μου!"

Στην Real και την Κορύνα Μαντάγαρη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου, που μίλησε μεταξύ άλλων για ορισμένους καλεσμένους στην εκπομπή ΣΟΥ ΚΟΥ, για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Έχει υπάρξει καλεσμένος που να σε έβγαλε εκτός εαυτού;

Αποκάλυψη: 'Κάνω και τα μποτοξάκια μου' - Ακομπλεξάριστη η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1!

Στο Still Standing όχι, όμως όταν έκανα το ΣΟΥ ΚΟΥ, που παίρναμε συνεντεύξεις, είχαν υπάρξει περιπτώσεις καλεσμένων που φαινόταν ότι είχαν έρθει με το ζόρι. Αυτοί οι καλεσμένοι δεν με έβγαζαν εκτός εαυτού, αλλά με έκαναν να θέλω να τελειώσει η εκπομπή. Το να δέχεται ένας άνθρωπος να έρθει, σημαίνει ότι έχει διάθεση να καθίσει απέναντί σου. Εγώ είμαι άνθρωπος που γενικά δεν φέρνω ποτέ κανέναν σε δύσκολη θέση. Υπήρχαν περιπτώσεις καλεσμένων που ήταν σαν να μην ήθελαν να είναι εκεί.

Σε απασχολεί η εξωτερική σου εμφάνιση;

Το καλοκαίρι στις διακοπές δεν πρόσεχα καθόλου, τώρα λέω να μπω σε ένα πρόγραμμα. Έχω αποφασίσει να πάω γυμναστήριο για τη μέση μου που πονάει, γιατί έχω πολλές ώρες ορθοστασία στη δουλειά. Με απασχολεί να μεγαλώνω ωραία. Αν αυτό λέγεται μπότοξ ή υαλουρονικό, θα κάνω, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη από αυτό. Έχω και καλό dna νομίζω και δεν καπνίζω, δεν ξενυχτάω και κάνω και τα μποτοξάκια μου.

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν έρχεται το παιδί....» Η καταπίεση και το άγχος της παρουσιάστριας!

Πόσα χρόνια είστε μαζί με τον Αντώνη και ποιο είναι το μυστικό μακροζωίας σε μια σχέση;

Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει μυστικό. Αν αγαπάς και αγαπιέσαι και έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου, γιατί δεν σε έχει κοροϊδέψει ποτέ, δεν σου έχει πει ψέματα και είσαι ερωτευμένη, δεν υπάρχει μυστικό. Κάποιος κάνει υποχώρηση τη μία φορά, κάποιος κάνει την άλλη. Απλά νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα είναι περισσότερο της δουλειάς και λιγότερο της παράδοσης. Εγώ είμαι λίγο πιο παραδοσιακή. Προσπαθώ και να μαγειρεύω και να είμαστε δεμένοι, σαν μια ωραία οικογένεια.

Υπάρχουν φορές που ζορίζομαι. Πέρυσι με το Still Standing και το Your Face Sounds Familiar δεν προλάβαινα. Όλα αυτά τα έχω στο μυαλό μου πολύ απλά. Νομίζω ότι και σε μια δύσκολη στιγμή δεν πρέπει να απαντάς. Μη συνεχίσεις το θέμα αν δεν υπάρχει λόγος. Τα προβλήματα της καθημερινότητας μας φθείρουν, αλλά πιστεύω πως, όταν υπάρχει αγάπη, υπάρχει λύση

Μαρία Μπεκατώρου: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή της!

Μια ανακοίνωση για την εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου εξέδωσε ο ΑΝΤ1. Πότε κάνει πρεμιέρα το «Still Standing»;

Διαβάστε αναλυτικά...

Για 3η συνεχόμενη σεζόν, το «Still Standing», ένα από τα πλέον αγαπημένα και απρόβλεπτα καθημερινά τηλεπαιχνίδια γνώσεων επιστρέφει στον ΑΝΤ1.

Έτοιμο να φρεσκάρει τις γνώσεις μας και να ομορφύνει τα απογεύματά μας, το «Still Standing» έρχεται με νέες και πιο δυνατές στιγμές. Ετοιμαστείτε να παίξουμε μέχρι τελικής πτώσης!

Ρουκ Ζουκ: To trailer για την νέα σεζόν πρέπει να το δεις! Μαζί και η Μαρία Μπεκατώρου! (Βίντεο)

Η διαδικασία παραμένει ίδια. Ένας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000€ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος.

Δέκα γρήγοροι γύροι με ερωτήσεις γνώσεων, ο χρόνος που μετρά αντίστροφα και η λάθος απάντηση που θα ανοίξει την καταπακτή και ο κεντρικός παίκτης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ο αντίπαλος, που θα τον κερδίσει, θα είναι ο επόμενος βασικός παίκτης ο οποίος θα αρχίσει έναν νέο κύκλο μονομαχιών.

Οι κατηγορίες «ερωτήσεις με εικόνες», «ερωτήσεις με αναγραμματισμό», «τριπλή επιλογή», «βρες τον στίχο» παραμένουν ενώ, φέτος προστίθεται μία ακόμη. Πρόκειται για τη «μονομαχία» όπου ο βασικός παίκτης και ο αντίπαλός του ψάχνουν να βρουν τη σωστή απάντηση με βάση τις πληροφορίες που, ταυτόχρονα, τους παρέχονται. Όσο συνεχίζεται η μονομαχία, οι πληροφορίες γίνονται ολοένα και πιο «αποκαλυπτικές». Μόνο ένας θα νικήσει.

«Still Standing». Mία μοναδική δοκιμασία γνώσεων αφού και οι 10 διαγωνιζόμενοι γνωρίζουν πως, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να ανοίξει το πλατό και να τους «καταπιεί»! Πρεμιέρα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 17:15 και καθημερινά στον ΑΝΤ1!